-
A.C.
Gna taka z laską pod pachą na złamanie karku, wsiada do autobusu i nagle!.. nagle schorowana staruszka! i stoi nad Tobą, i dyszy....
Ja zwykle ustępuje jeżeli widzę, że jest taka potrzeba, ale bez przesady!
Nie jeżdże za często autobusami, ale jak już to czemu zawsze trafiam na WREDNE STARE BABY????????? -
Funky Angel
ja ostatnio stoję przez 99% przejazdów a się wkurzam okropnie bo mam fajną książkę do przeczytania a na stojąco nie lubię...
ja w sumie ustępuję w ogóle kobietom nawet młodym; ) chyba że jestem jakoś bardzo zjebany po pracy albo coś; ) -
Funky Angel
mnie wkurwiają zapoceni ludzie w środkach komunikacji.. jedzie od takiego potem... itd... -
A.C.
Sabathus - a ja ustępuje ludziom starszym, kalekim, wszystkim, którym powinnam, ale z jakiej paki mam ustępować starej sapiącej mi nad głową babie, która chwile temu zapieprzała jak mały samochodzik???!?!?!?!
Argh... -
-
Kretosław :]
Tez pierdole !!!
Jeszcze !@#$% specjalnie na mnie sie wywala na każdym zakręcie... :[
Ale znalazłem już na to sposób :D Trzeba siadac przy oknie, tak by ktos zasiadl obok ciebie...:) Wtedy ten "ktoś" powinien predzej ustapic miejsca, bo to na niego leci baba....
Jak musze to ustępuje ale też mnie to momenatami wkurwia. Tymbardziej gdy jeszcze sie ze mną kłóci:
~Siedzi pan, ja za 10 przystanków wysiadam !!!;
~Ależ ja postoje. Siedzi niech !!!
....
-
A.C.
A zapoceni też mnie wkurzają, chociaż po treningu pewnie sama lepiej nie pachne... Z tym, że ja pamiętam o myciu się :D -
Anonim
te popierdolone staruchy jak im ustopić miejsce predzej uwalą sobie tam te swoje zajebane torby a potem jeszcze im kurwa mało. pierdole bycie miłym dla takich odmóżdzonych emerytów, którzy by tylko jeździli po cmentarzach albo kościołach - chcą być świetymi to sobie niech pielgrzymke do kościoła/cmentarza zrobią... kurwa
cytat: "emeryci są chujowi" -
A.C.
Krecik - ja kiedyś o kulach chodziłam bardzo długi czas... nie mogłam prowadzić więc zostały mi autobusy i co jakiś czas jakaś wredna stara baba się zaczynała na mnie drzeć, żeby jej ustąpić :D
Wtedy ja potulnie wstawałam, brałam kule i kuśtykając mówiłam "proszę, pani siada" <śmiech> babom się wtedy głupio robiło; D
a teraz jeśli już jadę autobusem to mówie; ustępuje jeżeli widze, że jest taka potrzeba, jezeli nie ma to nie ruszają mnie teksty w stylu "ja za 10 przystanków wysiadam" bo zwykle sama jeżdże odgległość całej lub prawie całej pętli :)
a stare przewalające się baby po prostu opieprzam. W końcu jestem furiatką :]
-
A.C.
I'M CUTE? NO SHIT. - nie można uogólniać, nie wszyscy starsi ludzie tacy są :) ale czemu mi się wydaje, że jednak większość ? :-/ :D
ciekawe czy ja też taka będę :D -
Anonim
-
A.C.
-
VeronkA
-
A.C.
Veronka - nie dziw się, że temat się powtarza; po prostu jest uniwersalny i ponadczasowy; D -
VeronkA
-
żu
Cóż, ale lepsze stare baby niż śmierdzące żule a od ich zapachu chce sie wymiotować. Babom ja nie zawsze ustępuje miejsca. Niestety ale te żule coraz częściej jeżdza autobusami =( -
A.C.
Veronka - jak dla kogo, mi się nie nudzi, mimo iż dosyć często go wałkuje :D
ŻuR - fakt, żule gorsze.. a teraz będzie ich coraz więcej.... zima. To chyba jedyne co mi przeszkadza w tej porze roku :-/
-
Funky Angel
Anthra, w sumie jesteś kobietą, więc masz troszkę mniejszą ilość ludzi, którym niby "powinnaś" ustąpić...
Ja jestem facetem i uważam toza moje dobre wychowanie, że ogólnie ustępuję kobietom... ale prawdę mówiąc takie baby... niby stare,grube, ale mające taką krzepę do begania z tymi siatkami, takich nie lubię... wolę ustąpić młodej dziewczynie,
stare baby poproatu są chamskie i nie należy im się... :P
w tramwajach mam patent, siadam sobie na początku albo na końcu wagonu, tam gdzie się da a nie jest to normalne miejsce.. przynajmniej tam nie czuję obowiązku ustąpienia; ) -
Funky Angel
Żur, taak , ja ostatni w tramwajach czesto się na żuli nadziewam... siedzą śmierdzący, obierają jakies jabłka, normalnie pawia można puścić... -
A.C.
No w sumie to masz racje... Ja gwoli dobrego wychowania nie muszę ustępować facetom i wcale nie jestem z tego powodu smutna <śmiech>
No właśnie :) Dobrze piszesz; starym babom się nie należy, są opasłe, chamskie i słuchają Radia Maryja :]
Ja jak jadę rano i jest dużo starych bab w autobusie to siadam na takim miejscu na siatki jeżeli żadna ich tam jeszcze nie pyrgnie :D -
Anonim
jakot dlaczego masz ustępować babci która przed chwilą tak sprintowała? po takim wysiłku musi odpocząć! 'P