PIERDOLE NIE ROBIE!!! [7579]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

j.w. pamięć ofiar, chwila zadumy...
  • Anonim

...[*]...
  • An.

[*]
  • Adrian

[*]
  • Grono.Net

chuj w dupe azi tylko polska
  • .Kasia.

okaz troche wspolczocia; ]
  • Adrian

spierdalaj stąd buraku. zginęło ponad 200000 ludzi (słownie dwieście tysięcy tomuś) a ty mi tu "chuj w dupe azi" [sic! z błędem!!]
  • Grono.Net

pierdaol sie brudasie chuj mnie oprzodza jakies kuwy z azi Magik to był koles [*]
  • .Kasia.

ale oni niczemu nie zawinili..a Magik zabil sie sam;/ przykre ale prawdziwe
  • Adrian

Tomuś ty wiesz ile to jest 2? a 20? a 200? a 2000? a 20000? a 200000? Chyba nie... Nie wiem czy wiesz ale Polacy też w tsunami zgineli...
  • Anonim

Tak,ale jak w 97r pół Polski było zalane to Azjaci nam nie pomogli. Musieliśmy radzić sobie sami.
  • Grono.Net

popierdoleńcy... jak dla ofiar Azji nie warto mieć współczucia "bo oni nie pomogli" to po chuja go mieć dla Magika? pozdro.
  • Anonim

wszystko pieknie tyle ze to nie temat na to grono. idz na grono caritasu PAh czy cos
  • Anonim

dla tego że Magik po pierwsze był POLAKIEM a nie jakimś żółtkiem,po drugie PFK była jednym ze współtwórców polskiego HH i jednym z pierwszych znanych polskich zespołów HH. Wszyscy polscy raperzy i nie tylko odnoszą się z szacunkiem dla Magika i PFK.
  • Grono.Net

Magik byl spoko ziomem i bedzie na zawsz w moiej pamieci [*]
  • Grono.Net

17 30 minuta cziszy za magika
  • Grono.Net

Paweł no ok,ja wszystko rozumiem,ale to chyba drobna przesada stawiać jego śmierć ponad śmierć tylu niewinnych ludzi,tym bardziej ze z tego co wiem (ale moge sie mylic) to byl jego wlasny wybór.

A Azja czym miala nam pomoc? owoce przysłać? :) oni nawet na siebie nie mają pieniędzy.
  • krowuŚ...

[*]
  • Anonim

<lol> Japonia to jeden z najbogatszych krajów świata, a ponad połowa produktów typu ubrania,elektronika itp na świecie produkowana jest w Chonach, więc nie mów mi jacy Azjaci są biedni.
  • Anonim

Chinach*
  • 1
  • 2
| |

chamstwo,grubiaństwo i koszarowy humor...wejście na własne ryzyko... PAMIĘTAJ WCHODZISZ NA WŁA...

Fotki

Miejsca grona (0)