- 1
- 2
-
Anonim
-
Anonim
-
An.
-
Adrian
-
-
Grono.Net
-
.Kasia.
-
Adrian
spierdalaj stąd buraku. zginęło ponad 200000 ludzi (słownie dwieście tysięcy tomuś) a ty mi tu "chuj w dupe azi" [sic! z błędem!!] -
Grono.Net
pierdaol sie brudasie chuj mnie oprzodza jakies kuwy z azi Magik to był koles [*] -
.Kasia.
ale oni niczemu nie zawinili..a Magik zabil sie sam;/ przykre ale prawdziwe -
Adrian
Tomuś ty wiesz ile to jest 2? a 20? a 200? a 2000? a 20000? a 200000? Chyba nie... Nie wiem czy wiesz ale Polacy też w tsunami zgineli... -
Anonim
Tak,ale jak w 97r pół Polski było zalane to Azjaci nam nie pomogli. Musieliśmy radzić sobie sami. -
Grono.Net
popierdoleńcy... jak dla ofiar Azji nie warto mieć współczucia "bo oni nie pomogli" to po chuja go mieć dla Magika? pozdro. -
Anonim
wszystko pieknie tyle ze to nie temat na to grono. idz na grono caritasu PAh czy cos -
Anonim
dla tego że Magik po pierwsze był POLAKIEM a nie jakimś żółtkiem,po drugie PFK była jednym ze współtwórców polskiego HH i jednym z pierwszych znanych polskich zespołów HH. Wszyscy polscy raperzy i nie tylko odnoszą się z szacunkiem dla Magika i PFK. -
Grono.Net
-
Grono.Net
-
Grono.Net
Paweł no ok,ja wszystko rozumiem,ale to chyba drobna przesada stawiać jego śmierć ponad śmierć tylu niewinnych ludzi,tym bardziej ze z tego co wiem (ale moge sie mylic) to byl jego wlasny wybór.
A Azja czym miala nam pomoc? owoce przysłać? :) oni nawet na siebie nie mają pieniędzy. -
krowuŚ...
-
Anonim
<lol> Japonia to jeden z najbogatszych krajów świata, a ponad połowa produktów typu ubrania,elektronika itp na świecie produkowana jest w Chonach, więc nie mów mi jacy Azjaci są biedni. -
Anonim
- 1
- 2