Pierdolnięci w głowę [26274]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jest tu może jakiś przypadkiem???Bo nabór jest do bajki a nie mam odpowiednich kandydatów.
  • ave

to ja zasiadam w jury :)
  • Anonim

moge tez zasiasc???
  • Anonim

dobra, ale oni maja sie zgalasz tu osobiscie, czy mamy zglaszac same ich kandydatury?
  • Anonim

hehe a dawaj dawaj tu proszę masz fotelik karteluszki z punktami,tam są ciastka,woda,albo napój jaki chcesz a naprzeciewko faja wodna
  • Anonim

dzieki; ) wygodnie tu
  • Anonim

>CZAROWNICAAA napisała:
    >dobra, ale oni maja sie zgalasz tu osobiscie, czy mamy
    >zglaszac same ich kandydatury?

Jak masz jakąs kandydature to kogoś zgłość bo ja to nie mam pomysłu kto by nim miał zostać dlatego założyłam temat
  • Anonim

zobaczymy czy tez kolega, co obok mnie lezy w moim temacie sie nadaje. Jutro dam cynk
  • Anonim

a który to???daj link to zobaczymy wszyscy
  • Anonim

ten co lezal obok mnie na materacu, jak nas nakrylas! hehe; )
  • Anonim

a jutro hehe to strasznie daleko hehe dobra przerwa w kastingu na moment bo muszę zejść na dół zdjąć doklejane oczy bo już późno
  • Anonim

>CZAROWNICAAA napisała:
    >ten co lezal obok mnie na materacu, jak nas nakrylas! hehe
    >;)

aaa o matko tylko,że ja nie pamiętam na którym to było temacie niestety
  • Anonim

a wogole to koniec przerwy ale co z tego żaden książe nie chce przyleźć.Tak myślałam ,,że na gronie nie będzie księciów
  • ave

no chyba nie ma:/
    KSIECA TRZEBA!!!!!!!!CHOCIARZ JEDNEGO!!!!!!!!!
  • Anonim

no właśnie chociaż kilkoma też nie wzgardzę.HALO JEST TU JAKIŚ KSIĄŻE CZY TYLKO SAME LAMUSY???????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????? CHŁOPCY CO JEST Z WAMI???
  • ave

eee a moze na tym gronie sa same kobiety:>??
  • Anonim

Na to wygląda ale w sumie porządny książe to o tej porze śpi może jutro się jakiś zjawi
  • Anonim

ja mam tylko jedno kryterium które musi być.Książe nie może być gejem więc cioty spadać
  • ave

hehehe i mosi miec rumaka :>
  • Anonim

No to bez wątpienia bez rumaka to nawet niech nie zgłasza się do kastingu