-
Anonim
Jest tu może jakiś przypadkiem???Bo nabór jest do bajki a nie mam odpowiednich kandydatów. -
ave
-
Anonim
-
Anonim
dobra, ale oni maja sie zgalasz tu osobiscie, czy mamy zglaszac same ich kandydatury? -
-
Anonim
hehe a dawaj dawaj tu proszę masz fotelik karteluszki z punktami,tam są ciastka,woda,albo napój jaki chcesz a naprzeciewko faja wodna -
Anonim
-
Anonim
>CZAROWNICAAA napisała:
>dobra, ale oni maja sie zgalasz tu osobiscie, czy mamy
>zglaszac same ich kandydatury?
Jak masz jakąs kandydature to kogoś zgłość bo ja to nie mam pomysłu kto by nim miał zostać dlatego założyłam temat -
Anonim
zobaczymy czy tez kolega, co obok mnie lezy w moim temacie sie nadaje. Jutro dam cynk -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
a jutro hehe to strasznie daleko hehe dobra przerwa w kastingu na moment bo muszę zejść na dół zdjąć doklejane oczy bo już późno
-
Anonim
>CZAROWNICAAA napisała:
>ten co lezal obok mnie na materacu, jak nas nakrylas! hehe
>;)
aaa o matko tylko,że ja nie pamiętam na którym to było temacie niestety -
Anonim
a wogole to koniec przerwy ale co z tego żaden książe nie chce przyleźć.Tak myślałam ,,że na gronie nie będzie księciów
-
ave
-
Anonim
no właśnie chociaż kilkoma też nie wzgardzę.HALO JEST TU JAKIŚ KSIĄŻE CZY TYLKO SAME LAMUSY???????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????? CHŁOPCY CO JEST Z WAMI??? -
ave
-
Anonim
Na to wygląda ale w sumie porządny książe to o tej porze śpi może jutro się jakiś zjawi -
Anonim
ja mam tylko jedno kryterium które musi być.Książe nie może być gejem więc cioty spadać -
ave
-
Anonim
No to bez wątpienia bez rumaka to nawet niech nie zgłasza się do kastingu