- 1
- 2
-
Cześć,
od stycznia 2010 roku zaczną się zajęcia szkolnego koła PCK. Proszę o to, by osoby zainteresowane prowadzeniem tych zajęć wpisały się w tym wątku. Następnie będzie trzeba zorganizować, po festiwalu, spotkanie z klasami pierwszymi.
Pozdrawiam,
Rafał -
Aga
-
Bu.
-
AlchemiK
-
-
Ania
-
Idąc prosto przed siebie...
-
Blez
-
.:Ewelina:.
-
Kurcze, nie spodziewałem się, że aż tyle Was będzie chętnych. Oby kursanci się znaleźli; ] Musimy się jakoś spotkać i przekażę Wam parę naistotniejszych wiadomości.
-
UWAGA!!
JUTRO PO 8 GODZ. LEKCYJNEJ (HSITORIA - 2A) ODBĘDZIE SIĘ SPOTKANIE INFORMACYJNE DOTYCZĄCE SZKOLNEGO KOŁA PCK ORAZ POKAZÓW Z PIERWSZEJ POMOCY.
WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH WZIĘCIEUM UDZIAŁU W POKAZACH LUB PROWADZENIEM ZAJĘĆ W SZKOLNYM KOLE PROSZĘ O SPOTKANIE WE WNĘCE NA PIERWSZYM PIĘTRZE.
POZDRAWIAM,
RAFAŁ
PRZEWODNICZĄCY SKPP CZACKI -
Anonim
-
AlchemiK
-
Zapraszam Cię Rafale na spotkanie, które odbędzie się w poniedziałek na długiej przerwie w bibliotece.
Pozdrawiam,
Rafał -
Anonim
-
Ania
To zróbmy 2 spotkania, jedno po 3 lekcji (15 min.) i drugie po 5 (20 min.) Myślę, że nie będzie problemu. -
UWAGA!!
Dostałem na maila zgłoszenia osób będących zainteresowanymi uczestnictwem w zajęciach szkolnego koła Polskiego Czerwonego Krzyża. Na podstawie tych zgłoszeń wyłoniłem dwa terminy i ustaliłem wstępną listę. Jestem przekonany, że nie są to wszystkie osoby, dlatego proszę osoby niezapisane na lilście o dopisanie się w tym temacie oraz na wysłanie zgłoszenia na adres: skppczacki@gmail.com
SZKOLNE KOŁA POLSKIEGO CZERWONEGO KRZYŻA
ROK 2010
Poniedziałek – 8 godz. lekcyjna
1. Magda Kukawska 1b
2. ………………………… 1b
3. ………………………… 1b
4. Adam Gąsiorowski 2d
5. Aleksandra Bartosik 1a
6. Justyna Zając 1a
Środa – 8 godz. lekcyjna
1. Paulina Sawicka 1a
2. Karolina Paszkowska 1a
3. Joanna Jabłońska 1a
4. Julia Starzyńska 1a
Pozdrawiam,
Rafał Komorowski
Przewodniczący SKPP "Czacki" -
Bu.
Poniedziałek to chyba dla nas najgorszy dzień, bo chłopcy kończa po 5 a dziewczyny po 6 godz. lekcyjnych... No ale ja mogę sie poświęcić i poczekać.; ) -
Anna
Tak, ja chyba również jestem zainteresowana, środą. Wiele już spotkań było? -
Aga
Dwa i spoko, nadrobisz .) już się o to Michał i Błażej postarają... Może byś wolała grupę czwartkową? .P Nie, żartuję. Da się ich znieść. -
- 1
- 2