Piłka nożna [18382]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kuba

wolicie piłke techniczna czy siłowa..ja gram futbol techniczny i szybki ale czasami siły trzeba uzyc:P
  • Madej

zalezy co nazywasz sila czy silne udezenie czy np gra cialem wslizgi itd.
  • Anonim

Hmmm, ja mysle, ze kiedy sie przeprowadza atak, to w akcjach 1na1 trzeba techniczcnie, jakims efektownym zwodem, ale keidy wracasz sie na obrone, gra siłowa jest jak najbardziej na miejscu
  • Anonim

No zgadzam sie z gościem nade mną jeszcze jak jest dużo miejsca to można walnąć lutkie z daleka; p
  • Anonim

Wolalbym bym oczywiscie technicznie.. Ale cala moja gra opiera sie na szybkosci.. Jestem szybki i tym nadrabiam moje braki..
  • Anonim

Technika to podstawa, a dobry drybling to też bardzo ważna i przydatna rzecz (widać to u Ronaldinho). Jednak czasami trzeba się zastawić albo przepchnąć i wtedy trzba użyć mięśni. Jednak ja przedkładam stronę techniczną i szybkościową nad siłą.
  • iGoReK

Ja jestem sibie pewien ze jestem graczem bardziej siłowy i dlatego zawsze stawiany jestem na napadziora:D ale technika tez wazna bo bez niej by sie nie udało dobrze przytrzymac piłki przy nodze:)
  • Anonim

Ja to zależy jaka jest sytuacja..:D stoje przeważnie na napadzie lub obronie... jeżeli chodzi o siłowo to raczej prawie wogóle tak nie gram... technicznie jest najlepijej
  • Anonim

A ja stawiam na szybkosc. Dlatego zawsze jestem na prawej pomocy. Biegne wzdluz lini i wrzucam na bardziej roslych silnych odemnie.
  • Anonim

Zreszta silowo przy moim wzroscie - 171cm i 60kg to niee mam jak grac silowo.
  • KAROL .....

a jak gralem jeszcze w klubie takze silowo bo mam problemy z koordynacja;p(drewniak) ale sie przyznam ze drybling mialem nawet dobry.
  • zdecydowanie technicznie na tym polega moim zdaniem piekno futbolu aczkolwiek uwielbiam ogladac Lige Angielska szkoda ze nie mam warunkow fizycznych do gdy siłowej bo bardzo sie ona przydaje ale cóz mam za to bajeczną i niekonwencjonalna technike;))
  • Anonim

techniczny futbol jest piekny a na mojej pozycji tzn srodek pomocy jest jak najbardziej wskazany z czego jestem bardzo zadowolony :) jednakze czasem trzeba uzyc sily takze i to i to jest w meczu potrzebne :)
  • Anonim

>KRYWUSIK( P) napisał
    >zdecydowanie technicznie na tym polega moim zdaniem piekno
    >futbolu aczkolwiek uwielbiam ogladac Lige Angielska szkoda
    >ze nie mam warunkow fizycznych do gdy siłowej bo bardzo
    >sie ona przydaje ale cóz mam za to bajeczną i
    >niekonwencjonalna technike;))

ahahhahah
  • Marcin

ja bardziej wole grac silowo - moja ulubiona liga premiership ale nie gardze tez technika. w ataku trzeba bardziej technicznie a w obronie siliowo i ostro ale nie brutalnie
  • Mathammor

Hm, co do obrony, widać było po poprzednim sezonie w Legii. Para Chodzo i ten Quatara - nie do przejścia i nie do podskoczenia.
  • Mario

ja też preferuję grę techniczną, ale brakuje mi szybkości (ach ten wzrost), ale za to nadrabiam grą głową i długimi podaniami. Mięsni też nieraz trzeba użyć, ale to czasami.
  • Niskobudżetowy

Technika, drybling intuicyjny i szybkość. Technika raczej nie za dobra, ale dwa następne atrybuty już całkiem, całkiem. Co ci da siła jak nie dogonisz przeciwnika?
  • nyndża

zalamanie nerwowe:P

ja w klubie gralem na pomocy, wiec drybling mam bardzo dobry technicznie - czyli zwody mam juz jako odruch:)

co do walki o pilke, to nie ma co kosic albo sie przepychac - jeden celny wslizg i po sprawie.

co do wyzej wymienianej szybkosci, to bez niej nie ma dobrej gry.

nie wiem o co ci kolego wyzej chodzi, ze jestes wysoki=wolny?

ja mam 187 i zapieprzam szybciej niz 95% zawodnikow na boisku:P
  • Łokson`

oczywiscie ze technczna bo technika to podstawa na boisku!!
    Niestety u nas nie ma boisk dobrych dlatego tak blado na tle rywali wypadamy pod wzgledem techniki
| |

Piłka nożna i wszystko co z nią związane. ------------------------- ZANIM NAPISZESZ ZAPOZNAJ...

Fotki

Miejsca grona (2)