Piłka nożna [18382]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kacper AKA Kalul

wpadka może zdarzyć sie kazdemu, tylko niestety z Arsenalem jest tak ze zwykle wpadka nastepuje kiedy Chelsea traci punkty. a jeszcze za tydzien bezposrednie starcie z The Blues. no to teraz jeśli Arsenal chce sie jeszcze liczyć w walce o mistrza musi na Stamford Bridge wygrać...
  • Zło. Inaczej Michał.

Kurrr, wpadka Spurs, przegrywają z West Hamem(1:0 Piquoinne)

http://www.igol.pl/article,26191.ht...

Sneijder w United? Jestem na tak, ale nie teraz, skoro Schoels dalej ma 20 lat.
  • Michał

Do weekendu dziwnych wyników dołącza kolejny - United remisuje z Boltonem.
  • Michał.

W najlepszej sytuacji jest Chelsea, która ma mecz z City za sobą :D
  • Zło. Inaczej Michał.

KURWA MAĆ

To co się dzieje z defensywą United to jest skandal! W tej formacji ostatnio wszystko jest źle!
  • Mortiso

Czyzby Manchester zaczynal odczuwac skutki fatalnej polityki finansowej prowadzonej przez ostatnie lata przez braci Glazerow?
  • dziuby .

ja to wogóle nie rozumiem o co chodzi z tą polityką i rodziną Glazer ?
  • CAPPY™

jesteś kibicem manchesteru, a nie wiesz o co chodzi z glazerami? o_o
  • dziuby .

nigdy mnie to nie interesowalo szczerze mówiąc !
  • Kacapa

<ściana>
    Nie wiedzieć nic o właścicielach klubu to trochę wstyd; )

Ja nawet wiem jaki szampon do włosów używa Galliani; D
  • dziuby .

spoko to się ciesz a po co Ci to do wiadomości ? bo ja interesuje się klubem jako wynikami , transferami , ligą , pucharami , ligą mistrzów , itd. itp.
  • shownjam

Ciekawe, jaki wynik będzie w meczu Everton-Liverpool. Liv cieniuje i Everton ma duże szanse na wygraną. AV przegra z rozpędzoną Chelsea :)
  • $Jahoo$

Co do Evertonu to nie mogę się nie zgodzić, Liverpool cieniuje i to ostro. A co do Man UTD to proponuje poszukać jakiegoś szejka jak to zrobiło MC; D A tak na poważnie to rzeczywiście teraz dopiero widać wyniki "świetnych" rządów Glazer'ów.
  • Ron 007

http://sport.wp.pl/kat,1744,title,C...

...Bo jak Real się z Manchesterem City nakupowali, to tak głośno nie było...
  • Kacapa

Anglicy i tak nie będą tego przestrzegac...
    Śmieszy mnie transfer Liverpoolu 41mln za Carrolla owszem obiecujący młody piłkarz, ale za takie pieniądze? oO
  • Ron 007

Może nie jestem jakimś znawcą PL, ale jeśli wydaje się ponad 40 baniek za młodego piłkarza, to powinienem jakąś drogą o nim usłyszeć, a nie usłyszałem; być może za mało interesuję się PL.
  • Kacapa

No o Carrollu się słyszało reprezentował Anglię do lat 21 i w przyszłości z pewnością coś pogra w kadrze, w lidze też sobie jakoś tam radził, w Newcastle pokładali w nim spore nadzieje, ale 40mln to gruba przesada było to na pewno spowodowane tym, że Liverpool na gwałt potrzebował napastnika i od razu rzucili grubą gotówka... ten transfer jest w 10 najdroższych transferów wszech czasów, ale każdy się zgodzi, że Liverpool grubo przepłacił co najmniej o jakąś połowę; )
| |

Piłka nożna i wszystko co z nią związane. ------------------------- ZANIM NAPISZESZ ZAPOZNAJ...

Fotki

Miejsca grona (2)