-
Anonim
Tutaj zadawac wszystkie pytania do moderatora, ale takze:
-mam 2m. i waze 100kg jestem z wawy i mam 12 lat. Gdzie moge pojsc trenowac. Zadawac tu wszystkie pytania. Ten temat zostal utworzony, aby nie zaklad stosu nie potrzebnych tematow, bo jak kasowalem tematy to z 7 razy natknalem sie na temat:"pytanie". -
Anonim
-
Anonim
:)
1)nie jestem z wawy
2)juz na ktoryms gronie napisalem ze jestem o niebo gorzej zbudowany niz ten opis:)
3)gram juz w druzynie, wiec nie musialbym zadawac takich pytan:)
4)Wiec ogolnie rzecz biorac- tak prawda;) -
Anonim
-
-
Anonim
:) to tez niee prawda:) ale co do tych teamtow ktore usunalem to prawda -
Anonim
dlaczego przez twoje widzimisię skasowane tematy cieszące sie największym zainteresowaniem wśród gronowiczów? -
Anonim
taaa a tymi tematami byly x czy y, albo ostatnia litera...wez przestan...z takimi topicami to zadne grono o pilce noznej...popieram kolege moderatora i jego ruchy...
Teraz moze to grono odzyska renome i bedzie mozna porzadnie podyskutowac... -
Anonim
-
Anonim
ja bym proponował jeszcze bana dla tego dzieciaka powyżej, żeby przestał irytować innych gronowiczów swoją obecnością :) -
Anonim
Skasowalem te tematy, poniewaz chce, aby to grono mialo powazne i madre tematy a nie, aby ludzie sie chwalili, ze znaja tylko Ronaldinho, Henrego i Kake. To sie robi nudne. A na tematy, ktore zostawilem trzeba wypowiadac sie z rozumem.
Bana nie moge da, bo wytlumaczenie, ze irytuje swoja obecnoscia to chyba nie zadowoli panow z Brandlay. Gdyby mial jakies satanistyczne, totalnie glupie badz pedofilskie poglady to dal bym bana na dozywocie. Ale w tej sytuacji nie moge. Moge co najwyzej kasowac, niektore wypowiedzi, ktore nie bede sie zbytnio z tematem zgadzaly, badz beda na poziomie 12 lat. -
Anonim
-
Anonim
-
Leila
ja znam jeszcze szewczenke jeeeeeeee <lol>
przepraszam, musialam :P pozdrowienia dla Milanistow (i Milanistek; )) -
Anonim
-
szczęściara:)
ja mam tylko jedno pytanie i oczekuję sensownej odpowiedzi:gdzie sie podziała Legia, która w ubiegłym sezonie zdobyła tytuł mistrza i już od 19 kolejki nie oddała prowadzenia?????????? -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
To prawda. Ja Ci na to nie odpowiem. Spytaj Legionistow. Jeszcze tak wyjdzie, ze jakis Bełchatow bedzie mial mistrza.... -
Flow.Reality
jeszcze lepsze pytanie .. co robi sztab szkoleniowy ze po przygotowaniach letnich zespol jest bez formy, z kontuzjami, bez woli walki i sily? Polscy trenerzy = syndrom reprezentacji narodowej :/
a eliminacje LM to dla Legii chyba najwazniejszy okres.. i bez formy?? -
Anonim
-Kontuzje to akurat pech(w wiekszoci przypadkach)
-sztab robi to co moze(czyli chyba trzeba zmienic)
Mam pytanie. Jestes pilkarzem Legii i grasz w ELM. Czy jako trener musialbym Cie motywowac do zwyciestwa? Jasne, ze. To wina pilkarzy! Gdybym ja gral w Legii w takim meczu robilbym wszystko. Umiejetnosci nadrabialbym wola walki i determinacja. Nikt, poprostu nikt nie musialby mnie motywowac.
A co do reprezentacji. Ich tez nie powinno sie motywowac, bo gra w reprezentacji to zaszczyt i kazdy kto sie w niej znajdzie powinien grac na maksa. Trener powinien trenowac a nie zajmowac sie motywowaniem. Gdyby tak bylo to nasi chlopcy na pewno pokazliby co nie co na MS(moze by nie wyszli z grupy, ale by cos pokazali). Mam nadzieje, ze Leo bedzie naszych tylko uczyl, a Oni sie sami zmotywuja. Jesli nie to nie dla nas ani ME ani MŚ.