-
Anonim
finał pucharu króla z przed 21 lat; D http://stadiony-swiata.pl/final-puc... -
Kacapa
Ronaldo R9!
Kolejny mistrz kończy karierę.
Dwukrotny zdobywca złotej piłki, dwukrotny mistrz świata, a także najlepszy strzelec MŚ; )
Wspaniała kariera, szkoda tylko, że takie ogromne problemy zdrowotne.
Mój idol z dzieciństwa; ) -
Ron 007
Też mi niezmiernie szkoda, że ten jedyny prawdziwy Ronaldo zakończył karierę, jego przypadek potwierdza, że Brazylijczykom zazwyczaj odbija i ich kariera nagle pikuje w dół, mimo iż teoretycznie nic tego nie zapowiadało. -
Maciek
Może to odbijanie palmy u nich. Jest spowodowane tym, ze w dzieciństwie żyli na skraju ubóstwa. I teraz chcą to sobie jakoś odbić. -
-
Ron 007
Może masz rację, ale chociażby dlatego, że żyli w ubóstwie powinni doceniać każdy zdobyty grosz. -
Point Me At The Sky
-
Maciek
Bardzo ładne zachowanie Messiego; ). Chyba mu się kibice pomylili z bramką. Ale nawet i na taką sytuacje znajdzie się pewnie jakieś usprawiedliwienie. -
Kilan vel. Barça_Amo
Transfery i ploty :
Przereklamowany Neymar, który na boisku wyróżnia się fryzurą i nurkowaniem.... jak dla mnie do Realu może iść....byle nie do FCB
Fabregas.... rzygam juz tym całym szumem. Jak maja tak się pieprzyć z tym wszystkim, to niech nie przychodzi.... nie jest taki niezbędny.
Sanchez... w CA gra wyśmienicie....ale też za drogi.
NO i cp z Tevezem i Aguero ? -
Crux
Neymar z transferem powinien poczekać (rok może 2). już nie jeden poszedł byle szybciej do Europy i nie potrafił się odnaleźć -
Marcin
>Maciek napisał
>Może to odbijanie palmy u nich. Jest spowodowane tym, ze w
>dzieciństwie żyli na skraju ubóstwa. I teraz chcą to
>sobie jakoś odbić.
To nie do końca jest odbicie. U siebie w lidze taki gracz dzieli i rządzi i nagle okazuje się, że w nowym zespole ma konkurenta lub dwóch do gry w składzie, jest jednym z wielu, i w dodatku liczy się głównie taktyka a nie finezja, na pierwszym miejscu jest gra zespołowa, a nie uliczne dryblowanie najczęściej bez efektu (w Europie). Tracisz wtedy pewność siebie, radość z gry, a odpbudować je mozna przez zabawy na dyskotekach i kobitki. Wtedy dopiero mozna mówic o sodówce.