-
PIOTR
http://www.druzynamistrzow.pl/rkp-b...
GŁOSUJCIE I WSPOMÓŻCIE NASZĄ DRUŻYNĘ! WSZYSTKICH PRAWDZIWYCH FANÓW PIŁKI NOŻNEJ ZAPRASZAM DO ODDANIA CHOCIAŻ JEDNEGO GŁOSU.
Z góry dziękuję i Pozdrawiam : )
W tym i dziewczęta : ) -
Anonim
-
Jacek Jacek
-
Anonim
-
-
a ja gram z ziomkami dla przyjemności <ok> po koszykówce najlepszy sport; d
-
Jacek Jacek
-
>Jacek Jacek napisał
>w kosza nie grałem długo:D
No to czas zagrać; d
oooooo Visca el Barca; DDD
-
Jacek Jacek
Wejdź sobie na forum realu i poczytaj jak płaczą:D nawet nie mam zamiaru tam wchodzić i ich dobijać:D Visca el Barca:D -
Ja też nie mam zamiaru; dd
Swoją drogą niezła afera z tą czerwoną kartką; O -
Jacek Jacek
ale sprawiedliwa, bo sam atak był brutalny i sędzia może dać za to czerwień. Adebayor powinien czerwień zobaczyć za to jak serio potraktował -
Dokładnie. Alves dodał troszkę od siebie , ale większość zawodników by tak zrobiła coś mi się wydaje. Barca wiadomo , słabsza fizycznie to nie radzili sobie w takich pojedynkach. I może go nie dotknął , ale za samo zamierzenie takiego czegoś jest kartka. Można się spierać jaki kolor ale sędzia wybrał tak :) I to chyba świadczy o poziomie sędziego, a nie samego piłkarza.; dd
-
Jacek Jacek
Ale sędzia podjął słuszną decyzję:D Zawsze jestem za dumą więc ze mną nie da się kłócić:D -
-
Jacek Jacek
-
-
Jacek Jacek
-
Ja tylko krzyknęłam : Mistrzu !; ddd Za co babcia na mnie nakrzyczała , że zachowuje się jak chłopak :< hahah
-
Jacek Jacek
-
Jakby nie patrzeć to masz w sumie rację; dd Ale większą sympatią darzę Messiego; o
-
Jacek Jacek
no ja uwielbiałem R10 i dalej mu kibicuję:D sam Pep był kapitalnym piłkarzem:D Xavi jest na wzór Guardioli właśnie wychowany:D