Piłka nożna [18382]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • PIOTR

http://www.druzynamistrzow.pl/rkp-b...

GŁOSUJCIE I WSPOMÓŻCIE NASZĄ DRUŻYNĘ! WSZYSTKICH PRAWDZIWYCH FANÓW PIŁKI NOŻNEJ ZAPRASZAM DO ODDANIA CHOCIAŻ JEDNEGO GŁOSU.

Z góry dziękuję i Pozdrawiam : )

W tym i dziewczęta : )
  • Anonim

A ja się dopiero uczę. :d
  • Jacek Jacek

możemy ci pomóc w nauce:D
  • Anonim

o, bardzo chętnie :d.
  • Kam.

a ja gram z ziomkami dla przyjemności <ok> po koszykówce najlepszy sport; d
  • Jacek Jacek

w kosza nie grałem długo:D
  • Kam.

>Jacek Jacek napisał
    >w kosza nie grałem długo:D

No to czas zagrać; d
    oooooo Visca el Barca; DDD
  • Jacek Jacek

Wejdź sobie na forum realu i poczytaj jak płaczą:D nawet nie mam zamiaru tam wchodzić i ich dobijać:D Visca el Barca:D
  • Kam.

Ja też nie mam zamiaru; dd
    Swoją drogą niezła afera z tą czerwoną kartką; O
  • Jacek Jacek

ale sprawiedliwa, bo sam atak był brutalny i sędzia może dać za to czerwień. Adebayor powinien czerwień zobaczyć za to jak serio potraktował
  • Kam.

Dokładnie. Alves dodał troszkę od siebie , ale większość zawodników by tak zrobiła coś mi się wydaje. Barca wiadomo , słabsza fizycznie to nie radzili sobie w takich pojedynkach. I może go nie dotknął , ale za samo zamierzenie takiego czegoś jest kartka. Można się spierać jaki kolor ale sędzia wybrał tak :) I to chyba świadczy o poziomie sędziego, a nie samego piłkarza.; dd
  • Jacek Jacek

Ale sędzia podjął słuszną decyzję:D Zawsze jestem za dumą więc ze mną nie da się kłócić:D
  • Kam.

spoko , spoko . Jak dla mnie mecz dobry. Messi geniusz; d
  • Jacek Jacek

2 bramka to jak maradona:D
  • Kam.

Noooo . Aż wstałam z podłogi . haha; D
  • Jacek Jacek

ja to krzyczałem to standard:D
  • Kam.

Ja tylko krzyknęłam : Mistrzu !; ddd Za co babcia na mnie nakrzyczała , że zachowuje się jak chłopak :< hahah
  • Jacek Jacek

no ja go lubię ale mistrzem to jest Xavi:D
  • Kam.

Jakby nie patrzeć to masz w sumie rację; dd Ale większą sympatią darzę Messiego; o
  • Jacek Jacek

no ja uwielbiałem R10 i dalej mu kibicuję:D sam Pep był kapitalnym piłkarzem:D Xavi jest na wzór Guardioli właśnie wychowany:D
| |

Piłka nożna i wszystko co z nią związane. ------------------------- ZANIM NAPISZESZ ZAPOZNAJ...

Fotki

Miejsca grona (2)