Piłka nożna [18382]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • art

w pes 2009 mogę pograć co najwyżej 3 mecze pod rząd... przy 2008 potrafiłem spędzić 2 godziny
  • Bartek

Ja lubie PES 2008 ,Euro 2008 ,a najbardziej Fifa 2009
  • [~Grzesiek~]

PES od 6 w gore aby byl pad i kumpel do gry no i oszywiscie Manager
  • Wazza

ja lubie pograc w FIFA 08 i Football Manager 09. a co do manager'a to chetni do gry przez siec zglaszac sie na priv. ale glownie FM
  • Mat.

czemu moj watek zostal usuniety...mhhh;p
  • Anonim

z jednej strony fifa ma więcej lig i licencji ale ma benadziejny tryb 'zostań gwiazdą PES ma świetny tryb become legend a nie ma duzo lig oraz licencji na druzyny
  • ..:: Ⓛ ZwierZu Ⓛ ::..

FIFA moze i ma malo pomyslow ale jest ten gampley w 100% lepszy od PESA wiec FIFA lepsza od 2003 szla ciagle w gore
  • przemo

A zna ktoś Germany 2006 ??To super gra piłkarska ze Szpakowskim !Napewno za rok wyjdzie gra RPA 2010
  • -> Adaś <-

Jeżeli kogoś to interesuje, to 6.II.2010r. odbędą się eliminacje do FIWC w Warszawie (Arena Ursynów).
    Więcej info: http://fifa.easports.com/plPL/news....
  • Marcin.

FIFA 10:D
  • Pasta 19

Jeżeli chodzi o gry FIFA między innymi, to 6 lutego w Arenie Ursynów wiecie chyba, że odbędzie się Interactive World Cup 2010??? Chyb się na to wybiorę, ale juz na zapisy jest z tego co wiem za późno. Można jednak zgarnąć jakąś grę i przy okazji polecieć na finał w maju do Hiszpanii.
    Portal futbolnews.pl robi jeszcze przez kilka dni konkurs
    http://www.futbolnews.pl/konkursy/w...
    2,44 zł to nie majątek, a mozna się nieźle zabawić :)
  • Pasta 19

sorry, poczytalem teraz dokladnie to info na FUTBOL NEWS i mozna w konkursie wygrać grę i wjazd na FIFA Interactive, a nie na finał w Barcelonie. mój błą, sorry.
  • Anonim

fifa 10 i FM 08;D
| |

Piłka nożna i wszystko co z nią związane. ------------------------- ZANIM NAPISZESZ ZAPOZNAJ...

Fotki

Miejsca grona (2)