Piłka nożna [18382]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ciekawe czemu nit się nie wypowiada
  • Anonim

nikt
  • ...can you imagine no love?

Heh...jeśli ktoś nie ma o czyms pojęcia to najczęściej się nie wypowiada. Niższe ligi nie sa pokazywane w tv, więc mało kto wie co tam sie dzieje. Mało kto wie co tam się dzieje, bo tak naprawdę mało kogo to obchodzi. Mało kogo to obchodzi, bo mecze w 3 lidze i niżej ciekawe nie są. Czasem kibice ponawalają się sztachetami, sędzia dostanie kopa w dupe, kibice spalą mu samochód, na boisku czysto piłkarskiego niewiele sie dzieje <chyba>.
  • Anonim

a to się mylisz i to mocno.Bo to że nie ma wielkiej kasy i gwiazd nie oznacza że mecze są nudne
  • Anonim

a jak czyjaś wiedza piłkarska opiera się na TV to co innego.Pozatym wiele jest mieszkańców miast gdzie nie ma I-ligowych drużyn (np:koszalin )

>ArzoTino napisał
    >a to się mylisz i to mocno.Bo to że nie ma
    >wielkiej kasy i gwiazd nie oznacza że mecze są
    >nudne

Dobrze sie bawisz sam we własnym topicu?

Z pewnością. W naszej piłce krajowej w ogóle nie ma wielkiej kasy, ale OE jeszcze jakos wygląda.

>ArzoTino napisał
    >a jak czyjaś wiedza piłkarska opiera się na
    >TV to co innego.Pozatym wiele jest mieszkańców
    >miast gdzie nie ma I-ligowych drużyn (np:koszalin )

Nie mój problem. Wiedza piłkarska, cóż, ja sie w ogóle na piłce nie znam, jestem tu kompletnie przypadkiem, telewizor właśnie wyrzuciłem przez okno, a stadionu w pobliżu jak nie było tak nie ma. Jestem z Wawy, więc tu liczą się tak naprawde dwa kluby, nie potrzebna mi wiedza o jakiś podrzędnych Koszalinach czy innych Suwałkach i Pcimiach Dolnych.
  • Anonim

przepraszam ale też jestem z warszawy i obecnie wiem że liczy się tylko legia bo polonia spadła do drugiej ligi.
  • Anonim

poprostu podałem przykład
  • Anonim

KS Amator Rososz Leopoldów Klasa A Lubelski ZPN...SPOKO KLUB :D:D:)
  • Łukasz

Ks Legion Głowaczów mistrz klasy A:) ale juz niedlugo zwoluje te wyzsze ligi!!!!
  • Anonim

Gwardia Koszalin
  • Łukasz

Legion jest mistrzem jesieni a najlepszy strzelec ligi jest z tej druzyny:)
  • Anonim

>ArzoTino napisał
    >Gwardia Koszalin

Czy mi się wydaje, czy sam prosiłeś o inteligentne wypowiedzi...? <ściana>
  • Latex

Ja gram obecnie w Klasie B w Żbiku II :) lider Warszawa gr. III Mazowiecki ZPN
  • Anonim

KS LIGOWIEC WARSZAWA obecnie 3 miejsce w A klasie i walczymy o awans :) ale a propos nizszych lig...to ze nie ma gwiazd...tu bym sie nie zgodzil sa ludzie ktorzy sa grajacy i szybko zmieniaja kluby po prostu jesli chce im sie zakrecic wokol tego.na pewno sa mniej znany kluby z a klasy czy b klasy czy jakikolwiek inny z lig nizszych ale emocji nigdy nie brakuje.moj klub jest spoko :)
  • Anonim

KS LIGOWIEC WARSZAWA obecnie 3 miejsce w A klasie i walczymy o awans :) ale a propos nizszych lig...to ze nie ma gwiazd...tu bym sie nie zgodzil sa ludzie ktorzy sa grajacy i szybko zmieniaja kluby po prostu jesli chce im sie zakrecic wokol tego.na pewno sa mniej znany kluby z a klasy czy b klasy czy jakikolwiek inny z lig nizszych ale emocji nigdy nie brakuje.moj klub jest spoko :)
  • Anonim

wiem ale widać tutaj takie wypowiedzi nie mają sensu

• Anonim

>ArzoTino napisał
    >wiem ale widać tutaj takie wypowiedzi nie mają
    >sensu
    >
    >

gdyby każdy miał takie podejście, to mielibyśmy tu samych ludzi pokroju "dzieci neo"...
  • Bylek

czy jets taki zespół jak Chrobry Głogów? , jeśli tak to w której gra lidze?
| |

Piłka nożna i wszystko co z nią związane. ------------------------- ZANIM NAPISZESZ ZAPOZNAJ...

Fotki

Miejsca grona (2)