Piłka nożna [18382]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ron 007

>Michał napisał
    >Ja nie rozumiem tego co robi Lech w tych rozgrywkach.
    >To jest jakiś kosmos.
    >Remis z Juventusem jeszcze, ale wygrać z City?

To zwycięstwo przeczy prawom fizyki.
    Lech w dwumeczu z Man City wychodzi na 0, tego bym się nie spodziewał (chodzi o bilans bramek)
    Niech tylko włodarze Lecha się odważą nie kupić dobrego napastnika w przerwie zimowej...
    Ten mecz idealnie pokazuje (przynajmniej w mojej opinii), że zwolnienie Zielińskiego nie było najlepszym pomysłem. Bakero z rozpędu jeszcze wziął efekt poprzedniego trenera, nie ten, a następny mecz ligowy pokaże, czy Bakero zmieni tę drużynę.
  • Smoku

Lech w pucharach to jest coś dziwnego.

Naturalizować Arboledę i do kadry!
  • Kacapa

>patrycja™ napisała:
    >ja szczerze nie mogę wyjść z szoku :O jestem pod
    >wrażeniem, a trzecia bramka koks :D
    >idę, niech ktoś mnie uszczypnie

Gdzie mogę uszczypnąć ?; D
  • patrycja™

yyy w rękę naturalnie; P
  • Kacper AKA Kalul

to jest wrecz niesamowite.
    wszyscy na tym forum zgodnie przyznawali Lechowi 1 pkt w fazie grupowej po remisie z Salzburgiem u siebie. tymczasem Lech ma 7 pkt i prowadzi w grupie.

ja to myslalem tak: remis z Juventusem w kiepskiej formie - mozliwy, wygrana z Salzburgiem - mimo wszystko mozliwa, a pierwszy mecz z City pokazal Lechowi miejsce w szeregu, wiec pewnie koniec dobrych meczów, a tu takie zdziwko i teraz Juventus przyjedzie do Poznania i moze tam kompletnie stracic szanse na wyjscie z grupy.
  • Ron 007

No i mamy Lecha w fazie pucharowej!
  • Kacapa

Najlepsze jest to, że nikt w to nie wierzył; )
  • Jacek Jacek

dokładnie, no mieli grupę śmierci, albo śmierdzi grupa:D jak kto woli:D
  • Ron 007

Patrząc na drużyny w tej grupie, można śmiało się pokusić o stwierdzenie, że grupa Lecha to "grupa kryzysowa", każda z drużyn przechodziła/przechodzi kryzys
  • Michał

Wielki szacunek, tym bardziej, że to była grupa bardziej na miarę LM niż LE.
    Ja dawałem Lechowi 2pkt i ostatnie miejsce.

Przed ostatnią kolejką Lech ma 8pkt i walczy z City o lidera.
    Nie potrafię tego zrozumieć, ale się cieszę.
  • Jacek Jacek

Bo grają z sercem, tak jak wisła dawno temu:D Czasami serce daje więcej niż kasa:D
| |

Piłka nożna i wszystko co z nią związane. ------------------------- ZANIM NAPISZESZ ZAPOZNAJ...

Fotki

Miejsca grona (2)