-
Ron 007
>Michał napisał
>Ja nie rozumiem tego co robi Lech w tych rozgrywkach.
>To jest jakiś kosmos.
>Remis z Juventusem jeszcze, ale wygrać z City?
To zwycięstwo przeczy prawom fizyki.
Lech w dwumeczu z Man City wychodzi na 0, tego bym się nie spodziewał (chodzi o bilans bramek)
Niech tylko włodarze Lecha się odważą nie kupić dobrego napastnika w przerwie zimowej...
Ten mecz idealnie pokazuje (przynajmniej w mojej opinii), że zwolnienie Zielińskiego nie było najlepszym pomysłem. Bakero z rozpędu jeszcze wziął efekt poprzedniego trenera, nie ten, a następny mecz ligowy pokaże, czy Bakero zmieni tę drużynę. -
Smoku
Lech w pucharach to jest coś dziwnego.
Naturalizować Arboledę i do kadry! -
Kacapa
>patrycja™ napisała:
>ja szczerze nie mogę wyjść z szoku :O jestem pod
>wrażeniem, a trzecia bramka koks :D
>idę, niech ktoś mnie uszczypnie
Gdzie mogę uszczypnąć ?; D -
patrycja™
-
-
Kacper AKA Kalul
to jest wrecz niesamowite.
wszyscy na tym forum zgodnie przyznawali Lechowi 1 pkt w fazie grupowej po remisie z Salzburgiem u siebie. tymczasem Lech ma 7 pkt i prowadzi w grupie.
ja to myslalem tak: remis z Juventusem w kiepskiej formie - mozliwy, wygrana z Salzburgiem - mimo wszystko mozliwa, a pierwszy mecz z City pokazal Lechowi miejsce w szeregu, wiec pewnie koniec dobrych meczów, a tu takie zdziwko i teraz Juventus przyjedzie do Poznania i moze tam kompletnie stracic szanse na wyjscie z grupy. -
Ron 007
-
Kacapa
-
Jacek Jacek
dokładnie, no mieli grupę śmierci, albo śmierdzi grupa:D jak kto woli:D -
Ron 007
Patrząc na drużyny w tej grupie, można śmiało się pokusić o stwierdzenie, że grupa Lecha to "grupa kryzysowa", każda z drużyn przechodziła/przechodzi kryzys -
Michał
Wielki szacunek, tym bardziej, że to była grupa bardziej na miarę LM niż LE.
Ja dawałem Lechowi 2pkt i ostatnie miejsce.
Przed ostatnią kolejką Lech ma 8pkt i walczy z City o lidera.
Nie potrafię tego zrozumieć, ale się cieszę. -
Jacek Jacek
Bo grają z sercem, tak jak wisła dawno temu:D Czasami serce daje więcej niż kasa:D