-
Anonim
Jakie są najlepsze korasie wytestowane przez was? Jaka piłeczka? jakie halóweczki?? Piszcie, może ktoś posłucha waszej rady i sobie coś kupi:D -
Anonim
Jeśli chodzi o piłke to Teamgeist jest spoko ale jak się ją kopnie to leeeeeeeeeeeeeeeci i leeeeeeeeeeci i skończyć nie może:) Dobra jest Total Air 90 tylko że nią można pograć góra 2 tygodnie i trzeba kupić nową bo robi się jakaś dziwna... Ja osobiście za najlepszą piłeczkę uważam piłeczkę firmy PUMA tylko że nie pamiętam juz modelu:( Była to taka najzwyklejsza na świecie biała piłka z czarnym znaczkiem pumy jednak tak się nią super grało że awaria:D szkoda że po małym melanżu pies mi ją gdzieś zabrał i zgubił w krzakach:( -
♫.0-kebo.9.™
Moim zdaniem kup se normalną 90 ( są tanie) i do tego fajnie się gra i długo ją potrzymasz... A korasy możesz se sprawić jakieś Vapory...:) -
Piotr Piotrek
zawsze grałem w nike total 90, i nie powiem były wygodne ale gorzej z ich wytrzymałościa, tamten sezono grałem w umbro X elite, i to była totalna porazka, nie wygodne i strasznie sztuczne. w tym sezonie planowałem kupno nike vapor, lecz skusiłem sie na f30 adidasa, i nie rzałuje, koreczki wygodne. POLECAM a ieśli chodzi o piłki to jest teraz ogromy wybur i cenny tez są nie wygórowane. ja mam nową ole nike 90. -
-
Anonim
pilki do zalezy od gustu,ja kochalem sie w fevernovej z 02 :) teamgeist tez niezla.co do korkow do adidasy sa o wiele solidniejsze,trwalsze i mocniejsze,wiec polecam niezniszczalne predatory,chociaz nowe z serii F tez sa niezłe,mozna dokupic 3 wkladki,jedna poprawiajaca przyspieszenie,drugą sile uderzenia,a trzecia nie wiem co robi :) ale bajer baaardzo przydatny,zwlaszcza gdy gra sie profesjonalnie.co do najków,to kupowanie replik za 200-300zl nie ma wg mnie sensu na dluzsza mete.Ale oryginalne sa bardzo dobre,zwlaszcza nowe vapory. -
Anonim
>dżony napisał
>pilki do zalezy od gustu,ja kochalem sie w fevernovej z 02
>:) teamgeist tez niezla.co do korkow do adidasy sa o wiele
>solidniejsze,trwalsze i mocniejsze,wiec polecam
>niezniszczalne predatory,chociaz nowe z serii F tez sa
>niezłe,mozna dokupic 3 wkladki,jedna poprawiajaca
>przyspieszenie,drugą sile uderzenia,a trzecia nie wiem co
>robi :) ale bajer baaardzo przydatny,zwlaszcza gdy gra sie
>profesjonalnie.co do najków,to kupowanie replik za
>200-300zl nie ma wg mnie sensu na dluzsza mete.Ale
>oryginalne sa bardzo dobre,zwlaszcza nowe vapory.
ja zwracam w Twoim poscie uwage na serie F! Mój brat miał F10+ nowki sztuki! Po jednym sezonie całe się rozjebały a więc nie sa tak mocne jak sie wydaje ale kazdemu pasuje co innego:D A o tych wkladkach to dobry bajer! nie wiesz gdzie to mozna kupic i mniej wiecej za ile? -
Anonim
hm no wytrzymałosc butów zalezy w duzej mierze od tego jak sie ich uzywa :) powinno sie miec 2 pary korków,oddzielne do treningów i oddzielne do samych meczów.co do wkladek to nie wiem,moj kolega kupil sobie adidasy wlasnie z serii F,nie pamietaj jaki model dokladnie,ale dostal do nich całą walizeczkę,w ktorej umieszczone byly buty i 3 wkladki w specjalnej kieszonce.szukam tego w necie ale nie moge znalezc,mysle ze musisz popytac w profesjonalnych sklepach z sprzetem pilkarskim,ewentualnie w jakiejs hurtowni. -
Anonim
Ja mam koreczki Adidas Absolute THG i do tego piłeczka teamgeist i jestem z tego sprzętu wpełni zadowolony.Halówki kupiłem nike z serii five jakieś odblaskowe. -
Piotr Piotrek
>dżony napisał
>hm no wytrzymałosc butów zalezy w duzej mierze od tego jak
>sie ich uzywa :) powinno sie miec 2 pary korków,oddzielne
>do treningów i oddzielne do samych meczów.co do wkladek to
>nie wiem,moj kolega kupil sobie adidasy wlasnie z serii
>F,nie pamietaj jaki model dokladnie,ale dostal do nich
>całą walizeczkę,w ktorej umieszczone byly buty i 3
>wkladki w specjalnej kieszonce.szukam tego w necie ale nie
>moge znalezc,mysle ze musisz popytac w profesjonalnych
>sklepach z sprzetem pilkarskim,ewentualnie w jakiejs
>hurtowni.
co do seri f to, ieśli jesteście z wawy to polecam hutrownie piłkarską vita-sport. ul.grochowska. bodzjrze;/. ieśli chodzi o cenny f w vita-sporcie to klejno: f10-140zł, f30-330zł, i tak zwany tunig peack, te 3 wypaśione wkładki, to kosztuje mnie wiecej 600/700zł. tyle. strona, vita sportu. http://www.vita-sport.pl stronka jest w przebudowie, ale można sprawdzic oferte.
-
Anonim
ja nie szukam,korki mam :) no wlasnie,600-700zł ale ceny mozna negocjowac,a jesli grasz w klubie to mozesz miec dodatkową znizke. -
Piotr Piotrek
ieśli grasz w dobrym klubie, mozesz nic nie płaćić, bo bierzesz na fakture i klub za nie zapłacji. :PP -
M!
to tylko maja tak zawodowcy ja gram w poloni i mam korki nike ronaldinio tiempo za 600zł oraz nike tiempo legend aier zoom
obie te pary mozna nabyc w hurtowni z 500 zł -
P\yŚió
co do piłki to drugi rok gram nike joga bonito i plastry jedynie poodpadały, a piłeczka jest mistrzowska. nie pogardze tez nike 90, której nie kupiłem, bo miałem za mało kasy, ale jogi nie żałuje; ) -
ŁDz to czas dla nas!
jeżeli chodzi o buty to nike mercuriale vapoorki II i ogólnie ta seria, a piłka- nike 90 -
{adam}
Ja mam koreczki Puma North Africa i są zajebiste tylko trzeba się przyzwyczaić do ich specyfiki, a piłeczkę to mam Teamgeist biało-szaro z pomarańczowymi wstawkami i jest też niezła, ma piankę i jest wytrzymała i tania ( 49.90 w Go Sporcie w Warszawie na Głębockiej) -
Anonim
-
lazar
piłki pumy najlepsze
korki jak na wytrzymalosc to jomy dlugo sie trzymaja ja polecam adiki f30+ albo nike 90 shot
-
Mordeczka.
For me najgorszą piłką jest timegeist; ] A buty stroje itp zależy od tego ile masz kasy xD a pozatym jeżeli ktoś myśli że np korki poprawią jego gre o 100% to niech weźmie rospęd i walnie głową w ściane; ] dobre korki kupisz nawet za 80zł ważne zeby umieć grać :D a tak pozatym to najlepsze są adasia i umbro xD
Pozdro i sorki za literówki i orte; ] -
Emil
Zawsze gram w Vaporach; D Wiadomo że to kosztowny zakup ale są super wygodne i leciutkie. Piłka najlepsza jaką grałem to Timgeist, ale najwyższy model.A sprzęt to ja kupuje koszulki Nike. -
Paweł
Również polecam gałę joga bonito i w ogóle sprzęt nike, choć aktualnie testuję teamgeist i też się spoko sprawdza;)