Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Oliwia

mam pytanie, czy jesli ktos konczyl kurs w lublinie to musi tam zdawac egzamin czy mozna w innym wojewodztwie, gdzie chce?
  • D.j Rutko

jeśli masz ukończony kurs to chyba zdajesz w byle jakim urzędzie marszałkowskim , ale nie wiem bo ja mam egzamin w styczniu w warszawie;]
  • Oliwia

nie wiem, bo na poczatku mi powiedzieli ze gdziekolwiek a pozniej dzwonil i ze nie, ze musze tam gdzie robilam. Ok, A WIE KTOS W JAKIM WOJEWODZTWIE BEDZIE EGZAMIN W LUTYM????????bardzo mi zalezy na tej informacji bo tylko w lutym bede w Polsce i bardzo chce go zdawac!!!prosze o informacje
  • kamisia

zobacz czy nie przypadkiem w Warszawie :)
  • D.j Rutko

w warszawie masz co miesiac gdzies tak po 15; ]
  • <<RAFAŁ>>

a to Ty już się na styczeń zapisałeś?
  • Ania

Egzamin zdaje się tam,gdzie kończyło się kurs,czyli w Twoim przypadku w Lublinie. Albo inaczej...niekoniecznie w Lublinie,ale przed komisją lubelską. Jeśli np. zbierzesz grupę osób,która robiła kurs w Lublinie i te osoby będą chciały zdawać egzamin w Warszawie to jest taka możliwość-jednostka szkoląca może sprowadzić egzaminatorów do Warszawy,czy do jakiegokolwiek innego miasta. Były już takie przypadki,kiedy sprowadzano komisję z Krakowa do Warszawy...
  • D.j Rutko

><<RAFAŁ>> napisał
    >a to Ty już się na styczeń zapisałeś?

jeszcze sie nie zapisałem bo w styczniu mam sesje;] ale Tadeusz Milik ciągle na kursie gada i gada ze egzamin dla nas pierwszy jest w styczniu;]
  • <<RAFAŁ>>

no u nas niby też pierwszy w styczniu ale kurs się kończy 19 stycznia jeśli wszystko dobrze pójdzie.
  • Oliwia

>Ania napisała:
    >Egzamin zdaje się tam,gdzie kończyło się kurs,czyli w
    >Twoim przypadku w Lublinie. Albo inaczej...niekoniecznie w
    >Lublinie,ale przed komisją lubelską. Jeśli np. zbierzesz
    >grupę osób,która robiła kurs w Lublinie i te osoby
    >będą chciały zdawać egzamin w Warszawie to jest taka
    >możliwość-jednostka szkoląca może sprowadzić
    >egzaminatorów do Warszawy,czy do jakiegokolwiek innego
    >miasta. Były już takie przypadki,kiedy sprowadzano
    >komisję z Krakowa do Warszawy...

Hmmmm :( zalamalas mnie :( ale coz, szukam jeszcze po biurach z lublina czy ktores bedzie konczylo kurs koncem stycznia i egz w lutym... Dzieki serdeczne za odpowiedz::)
  • D.j Rutko

a mój kurs kończy sie 19 grudnia a 12 - 13 mamy praktyke w kazimierzu; ] wiec w styczniu juz moge pisać i gadać;)
  • Edzia

hello, ja juz jestem po egzaminie ale gdyby ktos potrzebowal jakiejs pomocy albo materialow sluze pomoca.... piszcie na maila....
  • ::::Karolinka::::

hej. mam pytanie. Czy ma ktoś jakieś materiały, teksty z których przygotowywał się do egzaminu i chciałby sie podzielić ? :)! Bede wdzieczna za wszystkie nawet najmniejsze informacje :)!
  • Artur Czuba

Biblioteczka do programu SuperMemo pomagająca przyswoić i opanować wiedzę potrzebną do zdania egzaminu na pilota wycieczek.
    http://allegro.pl/testy-kurs-pilota...

Sprawdzona, pomaga w nauce na komputerze w szybki i łatwy sposób.
    Ponad tysiąc pytań z testów.
    ZAPRASZAM
  • Andziulka♥

hej, czy ktoś z osób ktore zdały egzamin w Warszawie, ma może wydrukowane zestawy pytań z egzaminu z przeciągu kilku lat? i chciałby się nimi podzielić/sprzedać? Bede wdzeczna:)
  • handsome

Witam serdecznie!
    Może Szanowne Koleżanki i Koledzy piloci mają jakieś opracowania pytań na egzamin ustny na pilota wycieczek w Warszawie i mogliby ew. podzielić się tymi informacjami to będę bardzo wdzięczny i zobowiązany. Zdaję egzamin 12/13 marca 2011 i takie opracowanie byloby bardzo pomocne dla mnie. Jeśli więc dysponujecie jakimiś materialami - bardzo proszę o przesłanie ich ma moją pocztę: wery45@o2/pl. Wiesław
| |

Kto jest po kursie w trakcie albo zamierza pójść w przyszłości?? A może ktoś pracuje lub pra...

Fotki

Miejsca grona (0)