Piloci wycieczek [1292]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ! n E s ! t A; )

Witam,
    potrzebuję informacji, które moga mi sie przydac w momencie tworzenia wycieczki (zadanie domowe). Możecie mi pomóc? interesuje mnie przede wszystkim najdogodniejsza trasa na odcinku Katowice - Wiedeń, przy czym przejazd ma być przejazdem przez Czechy, jaką trasę możecie mi polecić? może możecie powiedzieć mi coś o jakichś dogodnych przystankach na trasie? według zadania domowego wycieczka ma się zacząć o 14, a do Wiednia mamy dotrzeć zgodnie z zadaniem na 23. proszę jeśli jesteście w stanie podpowiedzcie jak mam się zabrać do tego zadania, które przejscia graniczne są warte uwagi, jakich dróg unikac? za każda pomoc, chocby minimalna, będe bardzo wdzieczna i serdecznie dziekuje :)
  • D.j Rutko

trasa to prościzna: lecisz na Wrocław A4 w Przyszowicach zlatujesz na Wodzisław Śl. i lecisz na przejście graniczne w Chałupkach (jest odprawa pojazdów ciężarowych bez ograniczeń tonażowych na moście i osobowych więc autokar też odprawią) później masz trzymasz się trasy 1 z większych miast masz Ostravę i Ołomuniec dalej masz trasę E462 na drodze masz jeszcze Prostějov z baszta z XV w. oraz fragmentami murów obronnych, później jeszcze z większych miast Vyškov i lecisz na Brno przed Brnem zjezdzasz na trase E65 no i z tej trasy na Breclav no i kierujesz sie na Reinthal (AUT) i trasą E461 na Wiedeń, po drodze musisz jakies postoje ustaslić. Trasę wyznaczyłem raczej jadąc palcem po atlasie bo na ciekawych miejscach sie nie znam i to jest najszybsza trasa chociaż też do kilku dróg nie jestem pewien czy autokar się przeciśnie więc jakby ktoś mógł mnie jeszcze poprawic to byłby git :)
  • AnkaPoProstu

Hej Inesita,moge zapytac: z jakiego biura taka oferta?pozdrawiam
    Ania
| |

Kto jest po kursie w trakcie albo zamierza pójść w przyszłości?? A może ktoś pracuje lub pra...

Fotki

Miejsca grona (0)