-
Anonim
Jestem tu nowy i zauważyłem, że nie ma takiego tematu. I bardzo dobrze! Floydów należy słuchać całymi płytami. Zgadzacie się? -
Grono.Net
blagam, zaklinam na wszystkie swietosci. kompozycja, utwor ale nie " kawalek " :| :| -
Paweł
No niby całymi płytami, ale sweg czasu jak miałem fazę na Verę to słuchałem tylko tego w kółko:D:P:> -
Grono.Net
a w ogole to PF nalezy sluchac tak, jak sie komu podoba.
ja np slucham plytami, ale tez kiedys chorowalem na vere:) -
-
Paweł
Teraz akurat choruję na Welcome to the machine, poraz enty w moim życiu:) -
wujek
nie ma takiego czegos jak ulubiony kawalek Floydow =>kochamy ich za calosc...
mozemy jedynie mowic o preferowanych plytach ale na bogow ni o konkretnych kawalkach
w tej chwili mam powrot do czasow szkoly sredniej i znowu w moim kompakcie smiga "division bell" -
Gonzo
Wish You Were Here i High Hopes (nie ma jednego zwycięzcy tego rankingu) -
Grono.Net
paba===>jesli o PF chodzi- u mnie niepodzielnie ostatnio obscured by the clouds, na solke z "welcome to hell " Venom:)
BLAGAM, NIE "KAWALKI"!!! -
Jimmy
oj nie czepiaj sie; P
utwor ,kawalek ,no... powiedzmy ze o piosenke juz mozna sie czepiac; ) -
PiotrekS
Moją ulubioną piosenką jest HIGH HOPES. Te dzwony w tle przyprawiają mnie o gęsią skórkę;) -
Majovy
najlepsze utwory/kawałki PF to te wczesne bardziej mistyczne - Set the control for the sun, careful with that axe eugeniuszu nie mówiąc o Astronomy domine - wogóle ummagumma live rządzi!!!!!!! -
Grono.Net
-
Nerissa
"Echoes" i cała "Dark Side...", zdecydowanie.
I nie piszę więcej, bo już mi się kolejne cisną, zalałabym floydospamem całe grono;)
Ech, a "Shine On..."? a "Cluster One"? a "Grantchester Meadows" czy "Dogs"?...
Oj, zaczęło się...; )
Ciach! -
Grono.Net
-
Grono.Net
-
Grono.Net
-
Aniołek Charliego; )
ja nie mam jako tako ulubionej piosenki. Uwielbiam wszystkie piosenki Pink Floyd. Zdarza mi sie natomiast miec tzw. "fazy" na jedna z nich. Teraz moglabym sluchac w kólko "Lost for words" :)
-
Grono.Net
-
Grono.Net
-
Grono.Net
okreslenie " piosenka " tez mnie drazni...piosenki spiewa sie przy ognisku...