Pink Floyd [3662]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jestem tu nowy i zauważyłem, że nie ma takiego tematu. I bardzo dobrze! Floydów należy słuchać całymi płytami. Zgadzacie się?
  • Grono.Net

blagam, zaklinam na wszystkie swietosci. kompozycja, utwor ale nie " kawalek " :| :|
  • Paweł

No niby całymi płytami, ale sweg czasu jak miałem fazę na Verę to słuchałem tylko tego w kółko:D:P:>
  • Grono.Net

a w ogole to PF nalezy sluchac tak, jak sie komu podoba.

ja np slucham plytami, ale tez kiedys chorowalem na vere:)
  • Paweł

Teraz akurat choruję na Welcome to the machine, poraz enty w moim życiu:)
  • wujek

nie ma takiego czegos jak ulubiony kawalek Floydow =>kochamy ich za calosc...
    mozemy jedynie mowic o preferowanych plytach ale na bogow ni o konkretnych kawalkach
    w tej chwili mam powrot do czasow szkoly sredniej i znowu w moim kompakcie smiga "division bell"
  • Gonzo

Wish You Were Here i High Hopes (nie ma jednego zwycięzcy tego rankingu)
  • Grono.Net

paba===>jesli o PF chodzi- u mnie niepodzielnie ostatnio obscured by the clouds, na solke z "welcome to hell " Venom:)

BLAGAM, NIE "KAWALKI"!!!
  • Jimmy

oj nie czepiaj sie; P

utwor ,kawalek ,no... powiedzmy ze o piosenke juz mozna sie czepiac; )
  • PiotrekS

Moją ulubioną piosenką jest HIGH HOPES. Te dzwony w tle przyprawiają mnie o gęsią skórkę;)
  • Majovy

najlepsze utwory/kawałki PF to te wczesne bardziej mistyczne - Set the control for the sun, careful with that axe eugeniuszu nie mówiąc o Astronomy domine - wogóle ummagumma live rządzi!!!!!!!
  • Grono.Net

zgodze sie z przedmowca i dodalbym jeszcze "vera" oraz "echoes"
  • Nerissa

"Echoes" i cała "Dark Side...", zdecydowanie.
    I nie piszę więcej, bo już mi się kolejne cisną, zalałabym floydospamem całe grono;)
    Ech, a "Shine On..."? a "Cluster One"? a "Grantchester Meadows" czy "Dogs"?...
    Oj, zaczęło się...; )
    Ciach!
  • Grono.Net

a have a cigar? i potem w wersji primus'a? echhh...
  • Grono.Net

na pewno "wish you wrere here" ale co do reszty to trudno wybrać
  • Grono.Net

to chyba jest bezcelowe...
  • Aniołek Charliego; )

ja nie mam jako tako ulubionej piosenki. Uwielbiam wszystkie piosenki Pink Floyd. Zdarza mi sie natomiast miec tzw. "fazy" na jedna z nich. Teraz moglabym sluchac w kólko "Lost for words" :)
  • Grono.Net

no bo w sumie kazdy powie swoje i nikt nie nawiąże wymiany zdań :)
  • Grono.Net

no bo w sumie kazdy powie swoje i nikt nie nawiąże wymiany zdań :)
  • Grono.Net

okreslenie " piosenka " tez mnie drazni...piosenki spiewa sie przy ognisku...
| |

Pink Floyd – angielska grupa rockowa z gatunku rocka progresywnego (początkowo psychodelicznego),...

Fotki

Miejsca grona (0)