Pink Floyd [3662]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • wlochaty

Jak myslicie? Czy pan Gilmour zdecyduje sie na wydanie czegos nowego pod szyldem Pink Floyd jeszcze w tym stuleciu ?; )
  • bojster

Optymista... Chyba że czekasz na nową składankę :P
  • blaine

raczej malo prawdopodobne.; ]
  • poawieo

tak - ja też tak uważam :/
  • Anonim

wyda.
    musi.
  • Pi

a po co nowa płyta?
  • bojster

Po 50 zł.
  • nie

z pocałowaniem w pupcię raczej; )
  • Anonim

mało prawdopodobne ale moze nas zaskoczy; )
    a cena to przeciez pojecie wzgledne...:)
  • Mickey

Zapomnij...Widzieliście jego koncert z Londynu sprzed dwóch lat? Świetny, chociaż bardzo kameralny. Polecam!
  • Grono.Net

a ja sądze że Pinki cos tam jeszcze wydadzą..
  • Anonim

Zdaje sie, Mason w jakims ostatnim wywiadzie cos przebakiwal o prawdopodbnym wydaniu tego, co nie weszlo na TDB
  • Grono.Net

jesli nie wyszlo... to pewnie nie ma na nim drugiego high hopes;) a jak go nie ma to lepiej niech nie wydaja;)
  • Bibloboy

Jak mu zabraknie money to pewnie tak.
    Malo prawdopodobne, ale jak juz to pewne ze " The Dark Side of the Moon" to nie bedzie:(
    Chcial bym sie mylic, i nie chcial bym zeby sie rozmydlali byle jakimi plytami.
  • The Happyman

Nie sądzę. Chyba że raczej jakąś kolejną solową płytę.
  • The Happyman

Marzenie ściętej głowy. Nawet jak minie 100 lat to panowie Waters i Gilmour się nie pogodzą.Nie ma szans
  • Anonim

Pamiętam, jak kiedyś przeglądałem w jednej z krakowskich księgarni album Weissa "O krowach, świniach i robakach" i zaczepił mnie koleś z personelu, który zaczął ze mną o Floydach rozmawiać. Powiedział wtedy, że "Pink Floyd się rozpadli". A ja się tak nad tym zastanowiłem, i stwierdziłem, że zespół, który gra od prawie 40 lat, którego członkowie mają swoje lata i który jest już legendą, nie może się po prostu "rozpaść". nie można o nich powiedzieć, że się "rozpadli". Oni po prostu przeszli na (zasłużoną w pełni) emeryturę.
  • Jimmy

Ale przeciez oni sie nie rozpadli :P
  • Anonim

No, szczerze powiem: nie wiem. Nie wiem, jakie są oficjalne wypowiedzi czy doniesienia, czy ktokolwiek zapowiadał nową płytę, czy nie...

ujmę to tak: jeśli miałoby byc tak, że Pink Floydzi już nigdy nie wydadzą nowej płyty, to na pewno nie dlatego, że się "rozpadli". Bez przesady, to nie jest jakiś boysband, żeby się miał "rozpadać"; )
  • Jimmy

poprostu zawiesili dizalalnosc ,tyle.
    A czy tylko bojzbendy sie rozpadaja ? dlaczego nie istnieje juz np. Led Zeppelin? Bonham przeszedl na emeryture ? nie sadze aby tak sobie zaplanowal.
| |

Pink Floyd – angielska grupa rockowa z gatunku rocka progresywnego (początkowo psychodelicznego),...

Fotki

Miejsca grona (0)