Pink Floyd [3662]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Stasiek

za http://www.davidgilmour.com/

David has accepted an invitation from Pawel Adamowicz, Major of Gdansk in Poland, to perform a special concert in the Gdansk shipyards on Saturday 26th August. It will mark the 26th anniversary of the founding of Solidarity, and over 100,000 people are expected to attend the open-air event.

nic dodac nic ująć! :)
  • Anonim

o cholera!!!!!!!
  • Anonim

az sie wierzyc nie chce!!!!!! no ale trza juz o tym powaznie myslec
  • Vedono

Turock cieciu - nie ma o czym myśleć - Jedziemy !!!
  • agata m.

jeeeeeeeee...!!!! nareszcie sie doczekalismy!!!! ah jak cudownie. az mi klapki spadly:)
  • ♫to be a rock puɐ ʇou oʇ lloɹ ♫

:)))))))))))) superrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))))))))))))))))
  • pearl

Będę na 100%, super... Co ciekawe (dla mnie) koncert odbywa się w dniu moich urodzin i jest to zdecydowanie najpiękniejszy prezent, jaki mogłabym sobie kiedykolwiek wymarzyć... Już się nie mogę doczekać...
  • Anonim

ktoś z warszawy jedzie? chętnie bym się z nim zabrała.nie chcę jechać na koncert sama!!!!
  • Morran

Mam 40 km do Gdańska :D Wreszcie jakiś koncert blisko- północ kraju zawsze poszkodowana pod tym względem jest :P
  • Anonim

Wiecie może od kiedy w sprzedaży będą bilety i gdzie będzie je można nabyć?
  • Anonim

jam z wawy, i prawie na pewno wbijam na koncercik. muszem, muszem, muszem..
  • Filos

Jak ktos bedzie wiedzial po ile bilety itd to niech koniecznie napisze!!!!!!!!!
  • Undead

Smutne tylko, że każdego z NICH trzeba oglądać osobno:(
  • Anonim

W sumie to właściwie lepiej że osobno, bo tak to byłby jeden koncert, a tak to dwa :D
  • Anonim

Dla czego nie razem?? :(
  • MiHu

Bo osobno mają mniejsze szanse na wzajemne pozabijanie się?
    Hmm jak długo zajmie pociągiem droga z Rzeszowa do Gdańska? :/
  • Marooned

I tak pewnie bilety będą po 200+ zł, więc nie ma szans na wyjazd, u mnie przynajmniej:/
  • Dominique

A ja rozmawialam ze starszym bratem na ten temat i podobno maja byc niedrogie te bilety, w zwiazku ze bedą patronatami, wiec nie ma co sie nastawiac z gory ze bilety bede wygorowane, bo sie jeszcze okaze ze beda calkiem przystepne :- )
  • Anonim

Mi też sie nie wydaje żeby były drogie. Jakby nie patrzeć, to będzie wielka impreza, więc pewnie bedzie mnóstwo sponsorów, to po pierwsze. A po drugie na taki koncert w plenerze wejdzie wiele razy więcej ludzi niż dajmy na to do Spodka, więc według moich obliczeń koszty sie znacznie zmniejszą. Po trzecie, bilety na zeszłoroczny koncert Jarre'a była raczej tanie.
    A nawet jeżeli źle myśle, to przecież wejście na występy takich zagranicznych gwiazd kosztuje ok. 150 pln, więc z tym 200 zł to troche spanikowała(e)ś; ]
  • Le Adam

w zeszłym roku na Jean Michel Jarrze były od 33 do 66 złotych stojące i 250 złotych vipowskie. myslę, że na Gilmourze będą podobne ceny.
| |

Pink Floyd – angielska grupa rockowa z gatunku rocka progresywnego (początkowo psychodelicznego),...

Fotki

Miejsca grona (0)