-
monika
-
Maciek Nakielski
-
monika
-
Margo F.
a ja napiszę,że i Orlando i Depp są tak samo fajni!!!tylko każdy inaczej! depp jest przystojny,zabawny i świetnie gra Sparrowa..orlando jest także przystojny(młodzieńczo),czasem bardziej poważny,gra może gorzej od deppa ale jest słodki(i tym nadrabia;D)....NO!i nie ma się o co kłócić!!!;););)Pozdrawiam! -
-
AgA
To jest bezczelne poruwnywac kogoś z takim bagażem aktorskim do beztalencia #_# żaden z niego aktor, lubicie go tylko za to że jest przystojny i nie przecze temu bo jest bardzo przystojny, ale niestety to nie wszystko moje drogie...dostał sie do sławy dzięki wyglądowi a nie talentowi; \ i nieproście mnie bym pisała kogo mam na myśli o_O -
Anonim
jasne ze Deep gdzie tam Orlado nie umywa sie do takiego talentu jakim jest Deep
oprócz tego jet przystojny i piekielnie inteligentny :D -
Margo F.
dlatego napisałam,że nadrabia swoją "przystojnością"..a co do aktorstwa to Johny Depp i Geoffrey Rush są najlepsi!!! -
monika
Ja osobiscie nie sadze jak Margo. Orlando jest switnym aktorem ale tez przystojnym. Jedno nie wyklucza drugiego! -
Margo F.
Każdy myśli inaczej..dlatego i depp i orlando mają swoich fanów...przecież nie wszystkim podoba się jeden typ urody,oraz gra danego aktora..każdy może mieć swoje własne/inne zdanie..pozdr;) -
Anonim
Johnny, zdecydowanie, ale nie wiem, jak możecie mówić, że Orlando jest beznadziejny i że film byłby ciekawszy bez niego. Wczoraj byłam na Piratach drugi raz i starałam się znaleźć sceny, w których to niby jest taki nudny i w ogóle okropny, ale jakoś nie mogłam takich znaleźć... naprawdę, Johnny jako aktor, Orlando jako facet.
i nie mówcie, że jest beznadziejny, bo nie jest...; > -
disney®
kocham ich obydwu
Deepa za oryginalność i geniusz aktorski, a te miny i ruchy Sparrowa to poprostu patrzeć i nie umierać xD; *
Blooma za wygląd (mmm ciacho <3 ) i rolę odważnego i opiekuńczego Willa -
alith
A mnie Deep wkurza... Wszyscy się nim tak zachwycają, a ja nie wiem czemu. Orlando jest lepszy xD -
Fanaberia
A mnie jedynie zastanawia dlaczego tyle osób robi z mej platonicznej miłości pana Głębokiego.. (!) -
monika
Szczerze to popieram te osoby, ktore mowia ze JOHANNY jest swietnym aktorem bo to prawda i do ostatniej czesci piratow (terazniejszej) wniusl takiego zycia i energi lecz te film bylby nie w pelni bez ORLANDa przystojniaka, ktory swoim urokiem przyciaga wiele fanek z calego swiata... POZDRO DLA UDZIELAJACYCH SIE!!!! :* -
Aim On Kid
Johnny Depp jest niesamowitym aktorem, pozatym jest przystojny i ma świetny styl. Orlando jest śliczny ^__^ Obaj mają zalety i nie powinno się żadnego dyskryminować, bo są wspaniali;] -
Werk
-
Anonim
Każdy fajny na swój sposób!
Orlando - przystojny, może trochę utalentowny [i oczywiście młody]
Johnny - komiczny, inteligentny [i niestety dość starszy]! =) -
Amaterasu
-
rudo
wiecie troche głupi temat :/ wiadomo że jednym bardzije podoba się Johnny Depp a innym Orlando. To chyba oczywiste że zdania będą podzielone więc nie rozumiem po co rozwijać takie wątki.. :/ -
Anonim
Depp :) Oralndo jest słodki i przystojny, ale zniewieściały.. Natomiast Jhony... Tajemniczy, przystojny, z dużym dorobkiem aktorskim, na dodatek nie babrzący sie w tym całym hollywoodzkim bagnie ^^ Nie żebym nie lubiła posłuchać plotek z Hollywoodu, ale każdy wie jak obłudny, sztuczny i "pozerski" jest ten światek. :) I jeszcze jedno! Depp żyje od 12 lat w jednym związku, czyż to już nie czyni go wielkim podczas gdy mógłby mieć każdą?? Za takimi oczami poszła by każda ~^