piszczące czternastolatki [112]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Miss Psipsina

dziś po 20 będzie można go zobaczyc i usłyszeć kolejny raz...

dla mnie to zawsze wielkie przeżycie.
    już jak mówi, rozpływam sie, a jak zaczyna śpiewać... mrauuu

a wy co myślicie?
    zasługuje na miano brand new polski poczochraniec?
  • кaro

jezuuuu ubostwiam go!!; )
    boski jest no iuhh cudownie spiwa..ajj az dreszcz przechodzi :)
    echh no i strasznie ubolewam na tym ze go dzis nie zobacze :( ech >> life is brutal; )
  • Nevermore

ja sie nie moge do niego przekonac... wykreowali go na gwiazde i jakiegos mlodego geniusza, a tak naprawde jeszcze niewiele co pokazal... nie widze w nim nic lepszego od takiego np. Michaela Buble... poczochrany moze i jest, ale po prostu go nie lubie (o ile mozna powiedziec, ze sie kogos nie lubi, znajac go tylko z tv;) bo klient czuje sie juz jak gwiazdor (te jego glupie usmieszki;P )

co nie zmienia faktu, ze ma naprawde piekne oczy... sliczne:) za to brode ma okropna! przez co jego twarz nabiera dziwnego ksztaltu...

no nic, zobaczymy, jak wyda plyte (bo juz teraz widac, ze na bank wyda) - bedzie mozna powiedziec, czy sie zeszmacil wzorem np. Zalewskiego albo (niestety!) Makowieckiego, czy tez rzeczywiscie cos tam soba reprezentuje...
  • ɯ

ogladam idola sporadycznie. uniatowskiego kojarze i mysle, ze ma swietny glos, ale powstrzymam sie do pierwszej plyty z jakas wieksza ocena.
    a z wygladu? fajny faaaajny faaaajny :)
  • Anonim

nie mam pojecia o kim mowa; D
    moze ktos dac linka do jakiegos zdjecia? :>
  • ɯ

ło jesu poprzegladalam zdjecia z sieci i wypada na nich fatalnie :) chyba zmienie zdanie :)

http://idol.interia.pl/i.html?9ca85...
    http://www.zoomfoto.pl/zoomWarchiwu...
    http://vipnews.pl/!__octopus_b ack/_sm_datamanager/_data/_fil es/img_b/01/24/84_file.JPG
  • Nevermore

nie no, w sumie tu
    http://idol.interia.pl/zdjecia/?gal...
    na tym dolnym zdjeciu nie wyszedl tak zle... ale generalnie podobaja mi sie w nim tyko oczy:>
  • olgu

nie jest zly, ale bez przesady ><
  • justyna em.

haha przeciez kiedys o nim pisalam, to sie okazalo, ze ktoras 'wariatka' go zna osobiscie;)prosze sie ujawnic, bo nie pamietam juz:>
  • Patricia Wolf

chyba wiem kto zna; P
    a co do niego samego to gdyby nikt nie wspomniał na gronie to bym nie wiedziała że jest ktoś taki, bo tv raczej nie oglądam, więc i zdania o nim nie mam :>

a makowiecki czy zeszmacił... hmm... na pewno bardziej już ten zalewski; )

makowiecki bardzo przyjemny dla oka, gdzieś widziałam go w boskiej koszulce the music :>
  • Anonim

jak zobaczyłam nazwisko to nie wiedziałam o kim mowa..a teraz zobaczyłam jego zdjecie i jakos nie jest w moim typie..
    przychylam się do Śpiącej Królewny ze Makowiecki(haha Gdynianin:P) duzo przyjemniejszy dla oka..i nie wydaje mi sie by się zeszmacił, choc kto go tam wie..:/:P
  • Nevermore

Makowiecki po prostu za lajtowa plyte nagral... wprawdzie lepsze to niz Zalef, ktory potrafil tylko wypuscic jeden pseudometalowy cover jako singiel:/ no ale te piosenki Makowieckiego to sa takie... nijakie... i troche o niczym:( a szkoda, bo on w sumie fajny chlopczyk jezzzd:] ladniutki i naprawde dobrze spiewa...
  • Anonim

ładniutki jest jest:P te włosyy
  • Miss Psipsina

Makowiecki tez ah ah...
    niech tylko nagrywa coś naprawde fajnego.
    Ma dobry wygląd, słucha dobrej muzyki, fajnie śpiewa wiec powinien umiec to jakos zgrabnie połaczyć.
    a nie tak nijak
  • кaro

makowiecki daje rade> pod wzgledem zewnetrznym; P
    a co do koszulek the music to ostatnio maciek rock tez mial :P

• Anonim

ło jezu... taki sobie ten slawek...
    i zgadzam sie, makowiecki fajniejszy :)
  • panna pe

makowiecki mniamm
  • justyna em.

e wlasnie, makowiecki wydal nowa plyte, ponoc nawet dobra
    ale nie slyszalam;)
  • Nevermore

ja pare razy slyszalam juz pierwszy singielek... ale jakos nie pamietam, jak on lecial:] bez kitu...
  • panna pe

echeś, ja tak samo; )
| |

znajdź coś bardziej żenującego. Zabiegane piszczące czternastki

Miejsca grona (0)