- 1
- 2
-
Anonim
-
forum anatomicum
b-sides są świetne.
przecież nie będe pisał tego co wszyscy wiedzą, czyli że skok na kasę albo że słaby wybór. -
Arseniq
rewelacja - into the white albo evil hearted you
z tej plytki sa po prostu obsesyjne
corazon de diablo siempre me intentas rebajar...
a jest jeszcze ten kawalek z happening - the thing,
ech fajnie ze mi przypomnialas - zaraz sobie poslucham :)
I jeszcze dwa videoklipy na deser na plytce -
Anonim
-
-
Grono.Net
-
Anonim
corazón diablo.
no i into the white.
one są inne niż pozostałe piosenki pixies, bardziej typowe moim skromnym zdaniem. -
Anonim
winterlong i in heaven.....
i właściwie wszystko inne też.
in heaven jest na b-sides tak okropnie wykonane, że po prostu nie może być piękniejsze.... absolutnie nieopisanie wspaniałe.
teledyski też cudne. chyba robione za darmo:). to jest fantastyczne że tacy brzydcy kolesie z brzuszkami i niewystylizowana kim deal robili takie dźwięki.. -
Pavlo
kim jest cudowna zawsze, ale w koncu musiała równoważyc 3-ech brzydali, wiec nie miala wyjscia...
b-sajdy sa niezle, ale troche denerwuje ze nie do wszystkich piosenek sie przylozyli i moglyby brzmiec lepiej, ale w koncu to tylko bisajdy;) -
Anonim
-
Pavlo
nie ma mowy, Purple Tape jest zajebiste!
wogle wsztstkie nagrania zprzed 1989 sa swietne - nigdy dość;D
najlepiej widac to na przykladzie "wild at my school", ktore nagrane po latach (jest na b-sidach) nie moze sie rownac z wersjami z lat 86/87...
wczesna "subbacultcha" - mniód po prostu:D
tylko jest jedna dziwna sprawa z PT - czemu ta plyta jest u nas w sklepach 2x drozsza od innych pixiesow?? kupilbym sobie, a tak to musze na lepsze czasy czekac... -
Anonim
nie sadzilem ze u nas w ogole jest.
ja swoja PT kupilem na przecenie w kph za 20 koron. -
Anonim
ja za 5 euro w Walencji (to jest w Hiszpanii :).
próbowałam kupić przez internet, ale jakoś było to niemożliwe.może dlatego, że to polski portal był.
wczesna subbacultcha podoba mi się również, chyba najbardziej z całej płyty.
-
Anonim
ja za 5 euro w Walencji (to jest w Hiszpanii :).
próbowałam kupić przez internet, ale jakoś było to niemożliwe.może dlatego, że to polski portal był.
wczesna subbacultcha podoba mi się również, chyba najbardziej z całej płyty.
a macie jakieś ciekawe nabytki nie-LP? (bootlegi, single itp.?)
-
Anonim
ja mam tylko singla dig for fire, u nas do dostania bez problemu.
mialem dwa winyle pixies (CoP i SR), oryginalne 1sze wydania. ale sprzedalem gramofon i caly ten majdan, wiec i winyle poszly na allegro za niezla cene. -
Anonim
-
Anonim
mam chusteczke haftowana co ma cztery rogi kogo kocham kogo lubie rzuce mu pod nogi tej nie kocham tej nie lubie tej nie pocaluje a chusteczke haftowana tobie podaruje.
przegraj mi pliz. yo! -
forum anatomicum
a ja mam:
Pixies - Live In Bristol [1989]
Pixies - Live In Calgary [2004]
Pixies - Live In Chicago [1989]
Pixies - Live In Minneapolis [2004]
Pixies - Live In Victoria [2004]
Pixies - Velouria (Live In Utrecht) [1991]
Pixies - Sad Punk (Vancouver 92)
und Xtras from BBC -
Anonim
Dalczego jedziecie na purple tape? Przecieżto ich demo, bez purple tape w ogóle nie byłoby pixies... Z resztą fioletowa taśma ma się nijak do b sides.... -
forum anatomicum
o ile dobrze pamietam z purple tape wykrojono come on pilgrim, wiec podpisuje sie pod powysza opinia. -
Anonim
gdyby wszyscy uważali, że jest taka genialna, to pewnie w czasie 'come on pilgrim' mielibyśmy dwupłytowy album. jednak tak się nie stało, p.t. ujrzało światło dzienne dopiero teraz. dlatego widzi mi się swego rodzaju zapchajdziurą, co nie zmienia faktu, że jest dobra.
- 1
- 2