-
theD
Witam, wybieram sie do PJWST na studia na kierunku Sztuka Nowych Medio. Matma nie jest moja mocna strona; )
Jesli ktos z Was posiada jakies testy wstepne z matmy z poprzednich lat to bylbym wdzieczny za udostepnienie.
Pozdrawiam -
Anonim
-
Rob_n_Roll
Szczerze mowiac to ten egz z matmy to prawie wszyscy zaliczali. Był banalny. Chyba test. Juz nie pamietam...
Jak nie zaliczysz na odpowiednia ilosc pktow to idziesz na rozmowe kwalifikacyjna i cie przyjmuja. Ja bym sie nie przejmowal.
Martw się pozniej, bo na poczatku matmy jest sporo: Matematyka dyskretna. analiza matematyczna 1 i 2, algebra liniowa 1 i 2.
Jak sie uczysz to nie ma problemu zeby zaliczyc. Kto sie nie uczyl albo nie mial sczescia nie zaliczyl... -
true
egzamin jest banalny. Trudno go nie zdać. Zadanka miałem posiałem.; (
-
-
Anonim
http://terror.icm.edu.pl/~radom/tes...
prosze, z kursow przygotowawczych z zeszlego roku, wiekszosc sie powtorzyla na tescie w zeszlym roku -
Firek
Test jest raczej banalny. Niestety ja bylem troche bardziej, bo dostalem 17 pkt, czyli rzut beretem ponizej polowy. :P Na drzacych kopytach poszedlem na rozmowe kwalifikacyjna, w sali stotrzydziescicostam, tej obok multimedialnej duzej przy schodach.; ) Na rozmowie zostaly mi przedstawione trzy zadania. Z matmy sie nie przygotowalem ni troche (poszedlem na egzamin lysy, na "zwiad") ale jedno lub dwa zadania byly na logike i tu sie uratowalem. :P Zostalo mi "polecone" pojscie na wyrownawczy kurs matmy (w dawnej 110), co potraktowalem jako rozkaz i wykonalem.; )
Byl tez jakis test ze znajomosci kompow. Dosc chamski, bo spedzilem cale zycie w domu z tylko jednym kompem, a test byl w wiekszosci o sieciach. :) A jesli na czyms mam sie znac, to sa to kompy. Swoja droga zaskakuje mnie czasem analfabetyzm studentow informatyki w tym wzgledzie.; ) -
Anonim
Test jest banalny..=\
A co do ankiety.. to jest ankieta sieciowa a nie informatyczna=] -
Mariusz
ciekawe czy na WSNM tez bedzie tyle matmy co u nas...
a odnosnie programowania to program uklada Tomaszewski :D (tak slyszalem) hehe -
Tomek zakochany :)
Tak. Test naprawde byl banalny.
Zeby go nie zdac, trzeba sie naprawde postarac, albo byc wyjatkowym ****
Choc i takich znam, ktorzy sie dostali :P -
swatu
Na zarządzaniu nie ma aż tyle matmy ale i tak potrafi nieżle życie zasyfić sądze że tu będze podobnie -
SpydeRR
tez sie wybieram na nowy kierunek i z matma nie mialem wiele do czynienia od dawien dawna.. ale jestem dobrej mysli... :)
Co do matmy na WSNM to na razie nikt w sumie nic nie wie, ale bylem na rozmowie z Wasza prorektor JakasTam i pokazywala mi program, matmy ma byc malo, a ta co bedzie to z wizualizacja na kompach, czyli przystosowana pod matematcznych debili, do ktorych sie zaliczam. :P
Mysle, ze jednak to co szkola mowi trzeba podzielic przez co najmniej 2, wiec ... zobaczymy; ) -
SpydeRR
a i jeszcze jedno... czy wpoprzednich latach mogliscie na egzaminie miec tablice i kalkulatory czy to jest niepotrzebne?; ) -
Janek
Szczerzemowiac to juz nie pamietam czy mozna bylomiec, chociarz to bylo niecaly rok temu...
... ale nie ma sie czym przejmowac, test jest prosty. -
theD
-
theD
Ja tam matme raczej czaje.. ale przez ostatni rok w liceum odpuscilem ja totalnie..
Moze sie uda; ) -
mgr. inż. chox
kiedyś się nad tym zastanawiałem i doszedłem do wniosku, że gdyby zaznaczyć we wszystkich pytaniach tą samą literke to i tak była by szansa na zaliczenie tego egzaminu;] -
Exverxes
Oj tam... ja bym sie wstepnymi nie stresowal. Test jest prosty... z regoly zdaje go 48/50 podchodzacych... A jak sie nie zda, to zawsze mozna zrobic drugie podejscie, a pytania w 90% beda te same... -
arvind
no taaa ale jak ktos ma taka sytuacje ze ledwo w LO matme zaliczal....:) no coz okaze sie we wtorek :D -
Anonim
co sie stresujecie; P ... jak wam egzamin nie pojdzie (w co wątpię) to polecam Zarządzanie Informacją :P -
arvind
eee nie ? jak ktos idzie do takiej szkoly to raczej nie na obojetnie co....
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne