PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • !! SkandalistA !!

Uroczysta Inauguracja Roku Akademickiego 2006/2007 odbędzie się 4 października 2006 o godz. 12:00 w Auli Głównej PJWSTK (ul. Koszykowa 86 - Warszawa).
    Zajęcia rozpoczną się:
    - 2 października 2006 o godzinie 8:00 - dla trybu dziennego,
    - 2 października 2006 o godzinie 17:00 - dla trybu wieczorowego,
    - 14 października 2006 - dla trybu zaocznego.
    Spotkanie informacyjne dla studentów I-go roku (dla trybu dziennego i wieczorowego) jest planowane na 2 października 2006 ok. godz.:16:00.
    Plany zajęć będą dostępne na stronie internetowej Uczelni w Dziale AKTUALNOŚCI w drugiej połowie września 2006.
  • Anonim

pierwszoroczniak jestes, co? :)
  • Anonim

fajne zdjęcia ze studniówki
  • Anonim

Ahhh, ta dzisiejsza mlodziez :) Ten zapal, ta ped do nauki! :D Postudiuje miesiac, zobaczy ze studia to takie luzniejsze liceum z duzymi klasowkami raz na semestr, a prawdziwe zycie studenckie nijak sie ma do tego z chamerykanskich filmow i zaraz mu przejdzie.
  • Mariusz

heheh
    a ja sie musze zapisac wreszcie na magisterke; )
  • !! SkandalistA !!

>hajski napisał
    >pierwszoroczniak jestes, co? :)

Zgadza się :)
    Ale powiada się, że studia, to najlepszy okres w życiu :)
  • Adki

spoko, spoko, jeszcze sporo czasu do rozpoczęcia :)

dzisiaj się zapisałem na tą matmę (zobacze jaki poziom i najwyżej nie bede przychodził :P )
  • Anonim

tez pojde sobie na ten kurs i mam podobna strategie. jak bedzie slabsko to bede chodzil tylko w celach integracyjnych :)
  • Adki

o której jestes zapisany? ja 11-14
  • Anonim

no grupa A 11.00 - 13.30 czyli to samo
  • !! SkandalistA !!

>Adki napisał
    >spoko, spoko, jeszcze sporo czasu do rozpoczęcia :)
    >
    >dzisiaj się zapisałem na tą matmę
    >(zobacze jaki poziom i najwyżej nie bede
    >przychodził :P )

Jak to na matmę? Jakiś kurs?
  • Anonim

sa to zajecia wyrownujace poziom z liceum, czy coś w tym stylu :D
  • Adki

pewnie jakiś shit ale jest "za darmo" więc warto chociaż zobaczyc :)
  • Mariusz

>Adki napisał
    >pewnie jakiś shit ale jest "za darmo" więc warto
    >chociaż zobaczyc :)

warto ludzi poznac i sie zintegrowac przed rozpoczeciem nauki :)
  • Anonim

czyt. isc na piwo; )
  • prince luckystar

witam, chciałem zapytać jak jest z książkami, czy w bibliotece można coś kompletnego upolować, jak się to przedstawia mniejwięcej cenowo i które tytuły koniecznie trzeba mieć, przy okazji gdyby ktoś miał do sprzedania podstawy programowania w javie i coś z matmy, niech sie odezwie do mnie, pozdrawiam
  • Anonim

książki? to nie medycyna, tu się książek nieczyta no chyba że harlekiny
  • Oskar

angielski - duże problemy, trzeba czekać wiele tygodnii na upolowanie "Market Leader"
    matematyka dyskretna - nie kupuj Rossa, kup pozycję Mirkowskiej
    podstawy programowania w Javie - dobra pozycja dla początkujących
    algebra - warto kupić dla zadanek

praktycznie jest duzo wartych studiowania książek, jednakże tanie one nie są; p dobrze jest kupic z ogloszeń od starszego rocznika :)) A jeżeli wybierasz się do księgarni, to jak najwcześniej..

ostatni post:
    jeżeli komuś łatwo przychodzi tysiaczek miesięcznie to niech czyta harlekiny, ja szanuje pieniądze swoje i rodziców; D
  • Anonim

kupowanie książki do nauki podstaw programowania w javie jest jak kupowanie książki o linuxie
  • Oskar

rozumiem twoje zdanie, ale wielu pierwszoroczniakow po przyjsciu do tej uczelni nie ma bladego pojecia o programowaniu/ linuksach, a o manualach nie slyszeli. w mojej grupie na pierwszych zajęciach jedna osoba miala rexxa w liceum, a poza tym to nikt nic nie programowal (nie bede pisal co ja umialem bo to inna bajka...), wiec lepiej zeby sie uczyli z ksiazki niz gapili sie w wyklady na monitorze
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)