-
!! SkandalistA !!
Uroczysta Inauguracja Roku Akademickiego 2006/2007 odbędzie się 4 października 2006 o godz. 12:00 w Auli Głównej PJWSTK (ul. Koszykowa 86 - Warszawa).
Zajęcia rozpoczną się:
- 2 października 2006 o godzinie 8:00 - dla trybu dziennego,
- 2 października 2006 o godzinie 17:00 - dla trybu wieczorowego,
- 14 października 2006 - dla trybu zaocznego.
Spotkanie informacyjne dla studentów I-go roku (dla trybu dziennego i wieczorowego) jest planowane na 2 października 2006 ok. godz.:16:00.
Plany zajęć będą dostępne na stronie internetowej Uczelni w Dziale AKTUALNOŚCI w drugiej połowie września 2006. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Ahhh, ta dzisiejsza mlodziez :) Ten zapal, ta ped do nauki! :D Postudiuje miesiac, zobaczy ze studia to takie luzniejsze liceum z duzymi klasowkami raz na semestr, a prawdziwe zycie studenckie nijak sie ma do tego z chamerykanskich filmow i zaraz mu przejdzie. -
-
Mariusz
-
!! SkandalistA !!
>hajski napisał
>pierwszoroczniak jestes, co? :)
Zgadza się :)
Ale powiada się, że studia, to najlepszy okres w życiu :) -
Adki
spoko, spoko, jeszcze sporo czasu do rozpoczęcia :)
dzisiaj się zapisałem na tą matmę (zobacze jaki poziom i najwyżej nie bede przychodził :P ) -
Anonim
tez pojde sobie na ten kurs i mam podobna strategie. jak bedzie slabsko to bede chodzil tylko w celach integracyjnych :) -
Adki
-
Anonim
-
!! SkandalistA !!
>Adki napisał
>spoko, spoko, jeszcze sporo czasu do rozpoczęcia :)
>
>dzisiaj się zapisałem na tą matmę
>(zobacze jaki poziom i najwyżej nie bede
>przychodził :P )
Jak to na matmę? Jakiś kurs? -
Anonim
-
Adki
-
Mariusz
>Adki napisał
>pewnie jakiś shit ale jest "za darmo" więc warto
>chociaż zobaczyc :)
warto ludzi poznac i sie zintegrowac przed rozpoczeciem nauki :) -
Anonim
-
prince luckystar
witam, chciałem zapytać jak jest z książkami, czy w bibliotece można coś kompletnego upolować, jak się to przedstawia mniejwięcej cenowo i które tytuły koniecznie trzeba mieć, przy okazji gdyby ktoś miał do sprzedania podstawy programowania w javie i coś z matmy, niech sie odezwie do mnie, pozdrawiam -
Anonim
książki? to nie medycyna, tu się książek nieczyta no chyba że harlekiny -
Oskar
angielski - duże problemy, trzeba czekać wiele tygodnii na upolowanie "Market Leader"
matematyka dyskretna - nie kupuj Rossa, kup pozycję Mirkowskiej
podstawy programowania w Javie - dobra pozycja dla początkujących
algebra - warto kupić dla zadanek
praktycznie jest duzo wartych studiowania książek, jednakże tanie one nie są; p dobrze jest kupic z ogloszeń od starszego rocznika :)) A jeżeli wybierasz się do księgarni, to jak najwcześniej..
ostatni post:
jeżeli komuś łatwo przychodzi tysiaczek miesięcznie to niech czyta harlekiny, ja szanuje pieniądze swoje i rodziców; D -
Anonim
kupowanie książki do nauki podstaw programowania w javie jest jak kupowanie książki o linuxie -
Oskar
rozumiem twoje zdanie, ale wielu pierwszoroczniakow po przyjsciu do tej uczelni nie ma bladego pojecia o programowaniu/ linuksach, a o manualach nie slyszeli. w mojej grupie na pierwszych zajęciach jedna osoba miala rexxa w liceum, a poza tym to nikt nic nie programowal (nie bede pisal co ja umialem bo to inna bajka...), wiec lepiej zeby sie uczyli z ksiazki niz gapili sie w wyklady na monitorze
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne