Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Simek

Napisze mi ktos cos wiecej na temat wrzesniowych kursow matematyki? warto na to isc?
  • Daniel Fukuda

Ja byłem rok temu i polecam; )
  • Anonim

Ja ide na 17-19.30 jak za free to czemu nie
  • Bartek Winnicki

Generalnie warto pochodzic (zalezy jeszcze do kogo; ) bo material ktory przerobicie to mniej wiecej polowa 1szego semestru z matmy no i oczywiscie przypomnienie wiadomosci z liceum... Zawsze bedzie troche latwiej na poczatku. Poza tym zintegrujecie sie z osobami z roku :)
  • Simek

Tak, dla Ciebie to mniejszy problem bo jestes z warszawy : ) a dla tych co za spoza to nie jest co clakiem za free... mieszkanie + hajs na zycie; ) nie ma lekko; P
  • Anonim

namiot na dziedzincu, albo przyczepa campingowa i wydajesz tylko hajs na jedzenie czyli normalnie, internet free, woda w toalecie free, żyć nie umierać
  • pan.Tunio

no proste, zajawa na max.

szkoda ze nie robią wakacyjnych kursów 'analiza matematyczna w 24h'... ale i tak bym pewnie nie poszedl
  • arvind

taa mogliby zrobic 2 semestr w 24h i bylo by pieknie.. moze nawet bym sie skusila a co do samego kursu warto isc, zobaczycie jak tu sie podchodzi do matmy i wogole lepiej sie przygotowac bo inaczej bedziecieli mieli matme w plecki jak ja...
  • Prezes.S.S.

Już od 1,5 roku nie mam nic wspólnego z matematyką, na począdku będzie ciekawie.
  • Pan Wielkie M

Ludzie i jak bylo na kursie? bo ja mialem byc ale wyskoczyla mi wazna sprawa i nie moglem byc.
  • gabrynio

OmG
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)