PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anula :]

Elo,
    Czy ktos ma pojecie jak wygladaja kolosy u Barstara (Bartka Starosty), bo koles zapowiedzial sprawdzian z wykladow i nie mamy pojecia co bedzie kazal nam zrobic. Z gory thx za odp.
    Pozdro.
  • Wojtek

Z tego co pamiętam to wyglądało to mniej więcej tak:

5 zadań z teorii i 5 z praktyki, gdzie teoria to np. "Do czego nam "static"?", a praktyka to "Zakodź JButton, który zmieni kolor po kliknięciu myszką". Coś w tym stylu.
  • marny

Hmmm... Nie wiem jak WPR, ale na MPR nie bylo zadnych zadan praktycznych, mieliśmy udzielić odpowiedzi na wybrane pytania (była pula pytań, my mogliśmy wybrac z tej puli pewna ilość, ale nie pamietam dokladnie ile tego było) ...
  • Architekt

a btw , to jest "a b c" w stylu edu ? czy otwarte pytania ?
  • Wojtek

Chyba raczej otwarte.

MPR to inna bajka :).
  • marny

otwarte pytania..
  • Anula :]

No i Barstarowi sie nudzilo, napisal program do testow, ktory losuje pytania z jakiejs, jeszcze nie wiemy jakiej puli. Pytan bylo 5, 4 mozliwosci odpowiedzi, zawsze tylko jedna poprawna:)
    wiekszosc osob u mnie w grupie, wlacznie ze mna, dostala 3/5:)
    Dziekuje wszystkim za odpowiedz, pozdro
  • Madzia :D

omg, ja mam chyba jakies problemy z rozumieniem ze słuchu.. ja usłyszałam ze to ma byc 50 pytan abc, jestem świetna :)
  • Architekt

Madzia, ... nie pij tyle :D
  • Madzia :D

widzę że czytać też nie umiem, no cóż, po co mi to przecież, nie?:p
  • ! []\/[] () 5 |< 1 -|- !

Macie może pytania z WPRow?
    plizz! moskitos@o2.pl
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)