-
lisi
Pomocy Panie i Panowie !! Właśnie zamierzam się do obrony swojej pracy inż. z tym że mam problem iż ostatnie wykłady miałem 3 !! lata temu i mam wielkie problemy z przypomnieniem sobie tego co działo się na zajęciach.
Ostatnio ściągnąłem sobie 100 pytań do ... i mi oko zbielało, włosy dęba stanęły i zaczęło się zgrzytanie zębami. Część pytań w miarę ok, da się coś wymyśleć, pościemniać, ale reszta - istny hardkor! ... Domyślam się, że w obiegu "poza szkolnym"; ) ktoś napewno opracował ten zestaw pytań więc BARDZO UPRZEJMIE PROSZĘ - jeśli macie - dajcie znaj, skontaktujcie się wiadomościowo. W ramach przyjacielskiej pomocy stawiam fajnego browara !! :] -
Daniel Fukuda
-
lisi
... Pytanka są na oficjalnej stronie PJWSTK - wystarczy poszukać :) ... -
Daniel Piluch
wersja opracowana tez jest w sieci.... w kilku miejscach... linkow nie pamietam... a zapodaj @ to podesle doka -
-
lupo
Idziecie na latwizne. Te pytania w wiekszosci sa proste. Wystarczy troche posiedziec w necie i na wszystko mozna znalezc odpowiedz. Sam mam to dawno za soba i nie wyobrazam sobie by isc na taka latwizne i brac gotowe odpowiedzi. Mozna cale studia isc do przodu cudza praca, ale na tytul inzyniera wypadaloby juz samemu zapracowac. -
Pablo
-
яazo я
nie wszystko takie oczywiste,
jestem sobie w stanie wyobrazić np. Zabrodzkiego
i jego pytania oraz odpowiedzi znalezione w internecie,
chociaż były by dobre i poprawne, Zabrodzki by powiedział że on to widzi inaczej i mówił to na wykładzie :) -
lisi
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne