PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • lisi

Pomocy Panie i Panowie !! Właśnie zamierzam się do obrony swojej pracy inż. z tym że mam problem iż ostatnie wykłady miałem 3 !! lata temu i mam wielkie problemy z przypomnieniem sobie tego co działo się na zajęciach.

Ostatnio ściągnąłem sobie 100 pytań do ... i mi oko zbielało, włosy dęba stanęły i zaczęło się zgrzytanie zębami. Część pytań w miarę ok, da się coś wymyśleć, pościemniać, ale reszta - istny hardkor! ... Domyślam się, że w obiegu "poza szkolnym"; ) ktoś napewno opracował ten zestaw pytań więc BARDZO UPRZEJMIE PROSZĘ - jeśli macie - dajcie znaj, skontaktujcie się wiadomościowo. W ramach przyjacielskiej pomocy stawiam fajnego browara !! :]
  • Daniel Fukuda

Jeśli możesz to zapodaj te pytanka :>
    Powodzenia!
  • lisi

... Pytanka są na oficjalnej stronie PJWSTK - wystarczy poszukać :) ...
  • Daniel Piluch

wersja opracowana tez jest w sieci.... w kilku miejscach... linkow nie pamietam... a zapodaj @ to podesle doka
  • lupo

Idziecie na latwizne. Te pytania w wiekszosci sa proste. Wystarczy troche posiedziec w necie i na wszystko mozna znalezc odpowiedz. Sam mam to dawno za soba i nie wyobrazam sobie by isc na taka latwizne i brac gotowe odpowiedzi. Mozna cale studia isc do przodu cudza praca, ale na tytul inzyniera wypadaloby juz samemu zapracowac.
  • Pablo

w 100% zgadzam sie z przedmowca...

btw http://pjwstk.wafel.com/Inzynier.do...

enjoy! (:
  • яazo я

nie wszystko takie oczywiste,
    jestem sobie w stanie wyobrazić np. Zabrodzkiego
    i jego pytania oraz odpowiedzi znalezione w internecie,
    chociaż były by dobre i poprawne, Zabrodzki by powiedział że on to widzi inaczej i mówił to na wykładzie :)
  • lisi

... haha ... klasyczny przykład ... :)
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)