-
Fluxid
Prośba jest prosta, a niektórzy mogą powiedzieć że nie potrzebna.
Mimo to wymaga to trochę "odwagi" i nieposłuchania się opiekuna.
Chodzi mi o zapisanie treści zadań. W Firefoxie i operze powinien działać skrót control+s, a w operze powinno być dostępne menu w górnej belce (a w firefoxie możliwe że w menu kontekstowym). Zapisujcie na sw
Możliwe że pomożemy w ten sposób przyszłoroczniakom, albo nawet tym, którzy nie zaliczą poprawki; )
Jak ktoś zapisze w przyszłym tygodniu, to przyślijcie mi treści na fluxid [at] o2 [kropka] pl
Odgórnie dziękuję! -
Anonim
Dużo pytań z MAD-ów i TAK-ów można znaleźć na naszym forum uczelnianym, część jest nawet rozwiązana, ale nie ręczę za ich poprawność (trochę je zweryfikowałam, uczyłam się z nich i co? MAD-y w plecy, a TAK-i zaliczone z 10 punktami). Z zapisywaniem pytań będzie ciężko - niektórzy zbyt dobrze pilnują; ) Mnie tylko zdenerwowały na TAK-ach pytania dotyczące złożoności algorytmów - to chyba dopiero przed nami na Algorytmach i strukturach danych (ASD). No, ale pożyjemy, zobaczymy. -
Ja...
-
Ja...
-
-
Wojtek
Hmm wygląda na to, że będe musiał skompilować przegladarkę pod moim "kartkaOS" :) -
Maciek 'amar' Zając
>↓ Fluxid ↑ napisał
>Prośba jest prosta, a niektórzy mogą powiedzieć że nie
>potrzebna.
>Mimo to wymaga to trochę "odwagi" i nieposłuchania się
>opiekuna.
>Chodzi mi o zapisanie treści zadań. W Firefoxie i operze
>powinien działać skrót control+s, a w operze powinno być
>dostępne menu w górnej belce (a w firefoxie możliwe że w
>menu kontekstowym). Zapisujcie na sw
>
>Możliwe że pomożemy w ten sposób przyszłoroczniakom,
>albo nawet tym, którzy nie zaliczą poprawki; )
>
>Jak ktoś zapisze w przyszłym tygodniu, to przyślijcie mi
>treści na fluxid [at] o2 [kropka] pl
>
>Odgórnie dziękuję!
Sorry, ale zle sie czujesz?
:|
-
Fluxid
-
...
>↓ Fluxid ↑ napisał
>Dlaczego mam się źle czuć?
j ana to wpadlem juz wczesniej[; zapisalem swoja prace na zetce[; -
JabLuszko
>;) Nowy oZiX = MY!!KC:)* !! napisał
> ja na to wpadlem juz wczesniej [; zapisalem swoja prace na zetce [;
Taaa... a po co to zapisałeś, skoro nie wrzuciłeś tych pytań na jakiś ogólnodostępny serwer -.-? -
Anonim
-
Fluxid
>Jeice napisał
>pomysł beznadziejny...
omg... jeżeli zaliczyłes oba egzaminy, to rzeczywiście, dla Ciebie jest to beznadziejny pomysł... Ale wtedy co Tobie do tego?
Co w tym jest beznadziejnego? -
Anonim
-
Anonim
no coz, ja dostalem od innych tyle materialow z TAKow po polsku i angielsku, ze nie bedzie mi sie chcialo nawet polowy przeczytac... ale one gdzieś muszą być online, chociaż wiekszość osob komunikuje sie mailami, jesli chodzi o materialy, czasami ktos sie znajdzei z serverem, np chopkowy, ale jego tu chyba nie ma.
-
Anonim
-
Prezes.S.S.
Testy lepiej kopiować do Worda, bo po zapisaniu przez Ctrl+S czasem obrazki się nie zapisują i nie widać wzorów! -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne