Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • яazo я

czy warto (tzn. łatwo) zaliczać następujące przedmioty internetowo?

MAS, AM1, SAD ?

czy ktoś już to robił?
  • Ufo aka Juggalo

ejno wlasnie, da sie ITNa z MASow w trybie netowym wziasc? byloby mi to na reke dosyc bardzo
  • ...

a co sadzicie o ITN z MPR. Jaki tryb wziac lepiej ....dzienny czy przez net ??
  • Martinn

>__>LOP{ napisał
    >a co sadzicie o ITN z MPR. Jaki tryb wziac lepiej
    >....dzienny czy przez net ??

Popieram pytanie, jak to jest z MPR?
  • Anonim

AM1 nie ma w trybie internetowym. Kiedys bylo ale te czasy niestety minely; (
  • szcześliwa mamuśka :)

nie wiem jak jest z ITN z MPR dziennie ale ja dopiero co skończyłam internetowego- nie było źle:) kwestia zrobienia 3 wprawek + projekt na koniec no i jego obrona. W moim przypadku: oddałam 2 ostatnie wprawki no i projekt nie koniecznie pisany do konca samodzielnie. Obrona wyglada dosyc roznie. Jedni dostaja ocene od razu bez pytania, inni- ci mniej ambitni którzy nie robili nic przez cały semestr pisza test ostatniej szansy:) jesli go zalicza zdaja MPR. No i czasem zdarza sie ze p. Batreczko wybiera sobie jedna klase z projektu wrzuca do swojego magicznego edytora z ktorego nie ma wyjscia i karze, kasuje jakis fragment i karze go odtworzyc. Ale to rzadki przypadek.
  • Prezes.S.S.

To może zacznę pierwszy :)
    Jak wygląda ITN z SAD internetowy?
    Jakie są wymogi zaliczenie i czy dużo trzeba się natrudzić żeby to cholerstwo zaliczyć?
  • emtees.

a ja mam takie inne pytanie :)

terminy składania podań o ITN, niby termin minął parę dni temu, ale czemu ja mam składać podanei o ITN jak jeszcze nie wiem czy zaliczyłem przedmiot? (dopiero teraz poprawka będzie).
  • Anonim

kolejny odcinek z serii: Absurdy PJWSTK;)
  • Wojtek

Dodatkowy absurd: Jako że jest po terminie, to uczelnia pisze, że "może" doliczyć do ITNa dodatkową opłatę w wysokości 300zł, za spóźnienie się niby to. Pytanie tylko, jakie kryterium decyduje o dopłacie? :D
  • Anonim

jedyne co zostaje, to się kłócić;)
  • emtees.

to wcale nie jest śmieszne; d
    ja liczyłem, że po prostu jestem jakiś ułomny i nie rozumiem.

a jednak się okazuje, że to wszystko chore jest, tak?; d
  • Prezes.S.S.

wróćmy do zapodanego tematu, czy ktoś miał lub słyszał o SAD ITN internetowo?
  • Wojtek

Ja słyszałem i jest ponoć "przyrodzeniowo" :) Zresztą, zawsze się ludzie negatywnie wypowiadali o matmie online więc nic w tym dziwnego.

SKO i PRI netowe też ponoć ssie mocno.

Pamiętajcie że ITNy możecie spłacać ratami :) Przynajmniej 2 raty, a może i nawet na 4; )
  • Macavelli

matematyk nie polecam; -)

MPR jak najbardziej
  • rzut butem

Opłaty za ITNy można sobie rozbić nawet na 6 rat i płacić każdą razem z miesięcznym czesnym za uczelnię.

Co do SADów internetowych to nie wiem, ale ogólnie normalny ITN nie jest zły. W tym semie "ośle" grupy prowadził pan Winnicki i większych problemów z zaliczeniem nie było, szczególnie, że facet jest dość szczodry w dawaniu punktów na kolokwiach a na koniec można było się wykłócać jak komuś coś brakowało.

Do zdania egzaminu w tym semestrze wystarczyło wziąć ze sobą kartkę z przykładowymi zadaniami, które były na FTPie i grzać słowo w słowo to samo zmieniając tylko zmienne.
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)