-
Cypisek
Czy moge miec jakis wplyw na to do jakiej grupy zostane przypisany, czy na przyklad napisanie podania do dziekanatu o przydzial do konkretnej grupy cos da? Pytam bo patrzac na obecnie umieszczony plan jedna z grup bardzo by mi pasowala :) -
dejewi
powiedz ktora; )
jak zbierzemy komplet ludzi to moze przychyla sie do naszej prosby :) -
Cypisek
no narazie patrzac to grupa 125 w piatek nie ma zajec :) a kto z nas nie lubi miec dlugiego weekendu :D
ale to trzeba tak juz to zrobic, do piatku nalezalo by im jakies podanko na maila poslac -
dejewi
-
-
-
dejewi
-
Nie da się, ale generalnie da się przewidzieć. Wystarczy popytać ludzi ze starszych roczników jaką mieli. I dobrać sobie pod to grupę. Ja jestem z x14 i przyznam, że do tej pory nie mogę narzekać.
-
.:: Akashia ::.
a kiedy sie kończy rejestracja i kiedy będą znane grupy i kiedy pojawi się ostateczny plan?? -
Plan jest już. Niby napisali, że może się on zmienić, ale nie sądze, żeby stało się to w jakis drastyczny sposób.
Grupy już powinny być znane. Jeśli nie są, to najpoźniej do polowy przyszłego tygodnia. -
Tomek
Plan się na 200% zmieni. Grupa 125 ma pomyłkę we wtorek - musi być jednocześnie na PPB i ANG więc tak wygodnie nie będzie :P
Grupy są jeszcze nie przydzielone -
Karolek
Z tego co wiem to na poczatku mozna robic zmiany, ale trzeba sie pospieszyc. A i najlepiej dowiedziec sie w dziekanacie :) -
Architekt
-
-
Architekt
-
Michał
Czy jest ktoś chętny do zamiany grupami? Ja jestem w 112, więc jeżeli ktoś chciałby się wymienić, to proszę o info. -
°da real style°
-
-
WILK
Ej niech ktoś mi powie co jest nie tak z podziałem na grupy ? dziś o 17 sprawdzałem na uczelni, jeszcze nie było rozpiski. A kolejka do szejkanatu była taka że do rana można by w niej sterczeć. Wychodzi na to że jutro mam zajęcia ale nie wiem jakie i w której grupie. <zonk> -
Szymon
Ja np. uważam że ten plan jest ciekawie zrobiony - po chwili zaznajomienia staje sie jasny i jest dokładny. Jedyne czego jeszcze nie obczaiłem to czemu pod niektórymi wykładami pisze np "+ZA1".
I troche dziwne, że np w środe musze przyjść tylko o 13.30 na 2godziny wykładu z kultury Japonii. Wiem że pewnie nie dało sie tego gdzie indziej wcisnąć ale z punkty widzenia studenta to spore utrudnienie - mając na uwadze że gdyby ten przedmiot był innego dnia to miałbym wolną środe :) -
Szymon
>WILK napisał
>Ej niech ktoś mi powie co jest nie tak z podziałem na
>grupy ? dziś o 17 sprawdzałem na uczelni, jeszcze nie
>było rozpiski. A kolejka do szejkanatu była taka że do
>rana można by w niej sterczeć. Wychodzi na to że jutro
>mam zajęcia ale nie wiem jakie i w której grupie. <zonk>
O 17 już były rozpiski - byłem ok 15 i wisiały na tablicy między dziekanatem a biurem rekrutacji.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...
Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych
Grona tematyczne:
Miejsca grona (5)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
Opium Club Wierzbowa 9/11, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
The Shot Polna, Warsaw
-