Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Cypisek

Czy moge miec jakis wplyw na to do jakiej grupy zostane przypisany, czy na przyklad napisanie podania do dziekanatu o przydzial do konkretnej grupy cos da? Pytam bo patrzac na obecnie umieszczony plan jedna z grup bardzo by mi pasowala :)
  • dejewi

powiedz ktora; )
    jak zbierzemy komplet ludzi to moze przychyla sie do naszej prosby :)
  • Cypisek

no narazie patrzac to grupa 125 w piatek nie ma zajec :) a kto z nas nie lubi miec dlugiego weekendu :D

ale to trzeba tak juz to zrobic, do piatku nalezalo by im jakies podanko na maila poslac
  • dejewi

zaniesc osobiscie byloby lepiej :)
  • marny

Nie piątki są najważniejsze, grunt to żebyś dobrą kadrę trafił...
  • dejewi

a kadre sa sie wybierac ? :)
  • marny

Nie da się, ale generalnie da się przewidzieć. Wystarczy popytać ludzi ze starszych roczników jaką mieli. I dobrać sobie pod to grupę. Ja jestem z x14 i przyznam, że do tej pory nie mogę narzekać.
  • .:: Akashia ::.

a kiedy sie kończy rejestracja i kiedy będą znane grupy i kiedy pojawi się ostateczny plan??
  • marny

Plan jest już. Niby napisali, że może się on zmienić, ale nie sądze, żeby stało się to w jakis drastyczny sposób.

Grupy już powinny być znane. Jeśli nie są, to najpoźniej do polowy przyszłego tygodnia.
  • Tomek

Plan się na 200% zmieni. Grupa 125 ma pomyłkę we wtorek - musi być jednocześnie na PPB i ANG więc tak wygodnie nie będzie :P

Grupy są jeszcze nie przydzielone
  • Karolek

Z tego co wiem to na poczatku mozna robic zmiany, ale trzeba sie pospieszyc. A i najlepiej dowiedziec sie w dziekanacie :)
  • Architekt

zbajeruj panie w dziekanacie, to Cie przeniosą :P

ile jest co rok grup angielskich??
  • Architekt

to chyba zalezy od liczby chetnych. Ostatnio byly 3
  • Michał

Czy jest ktoś chętny do zamiany grupami? Ja jestem w 112, więc jeżeli ktoś chciałby się wymienić, to proszę o info.
  • °da real style°

kurde jestem jedyny ktory nie potrafi rozszyfrowac tego planu??

czego nie umiesz roszyfrować?? mi sie chyba udało; )
  • WILK

Ej niech ktoś mi powie co jest nie tak z podziałem na grupy ? dziś o 17 sprawdzałem na uczelni, jeszcze nie było rozpiski. A kolejka do szejkanatu była taka że do rana można by w niej sterczeć. Wychodzi na to że jutro mam zajęcia ale nie wiem jakie i w której grupie. <zonk>
  • Szymon

Ja np. uważam że ten plan jest ciekawie zrobiony - po chwili zaznajomienia staje sie jasny i jest dokładny. Jedyne czego jeszcze nie obczaiłem to czemu pod niektórymi wykładami pisze np "+ZA1".
    I troche dziwne, że np w środe musze przyjść tylko o 13.30 na 2godziny wykładu z kultury Japonii. Wiem że pewnie nie dało sie tego gdzie indziej wcisnąć ale z punkty widzenia studenta to spore utrudnienie - mając na uwadze że gdyby ten przedmiot był innego dnia to miałbym wolną środe :)
  • Szymon

>WILK napisał
    >Ej niech ktoś mi powie co jest nie tak z podziałem na
    >grupy ? dziś o 17 sprawdzałem na uczelni, jeszcze nie
    >było rozpiski. A kolejka do szejkanatu była taka że do
    >rana można by w niej sterczeć. Wychodzi na to że jutro
    >mam zajęcia ale nie wiem jakie i w której grupie. <zonk>

O 17 już były rozpiski - byłem ok 15 i wisiały na tablicy między dziekanatem a biurem rekrutacji.
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)