-
Woro/ Aravil
Witam, podczas którego semestru rozpoczynają się obowiązkowe praktyki zawodowe ? -
pan.Tunio
hmm to w ogole jest cos takiego?!?!?!?!?!?
o ile mi wiadomo a jestem dosc na bierzaco musisz zaliczyc okreslona ilosc praktyk kiedy chcesz - zalezy tylko od ciebie -
Anonim
>musisz zaliczyc
>okreslona ilosc praktyk kiedy chcesz - zalezy tylko od
>ciebie
dokladnie tak.
-
Ania
Praktyki studenckie
Związek Pracodawców Branży Internetowej Interactive Advertising Bureau Polska rozpoczyna nowy program praktyk studenckich. Szukamy młodych, pracowitych i znających angielski studentów wydziału dziennikarstwa, prawa, informatyki, zarządzania. Warunkiem niezbędnym do udziału w praktykach jest posiadanie własnego notebooka z legalnym oprogramowaniem.
Studenci odbywający praktyki w naszej firmie będą prowadzić realne działania obliczone na uzyskanie konkretnych efektów. Będą kontaktować się z przedstawicielami największych podmiotów polskiego rynku interaktywnego oraz w ramach struktur europejskich z krajami współpracującymi w IAB Europe. Praca w dużej mierze będzie polegała na pozyskiwaniu wiedzy z zagranicy i przygotowywaniu oraz współprowadzeniu projektów. Praktyki mogą być świetną okazją do przygotowania się do działania w nowoczesnej i dynamicznie działającej organizacji. Planujemy również kilkudniowe szkolenia praktykantów w biurach naszych członków.
Po odbyciu praktyk zostanie studentom wystawiona opinia Zarządu oraz Dyrektora generalnego IAB Polska, która znacząco podniesie szanse znalezienia pracy w branży internetowej. Będziemy również promować osoby, które uzyskają wysokie oceny w kontaktach bezpośrednich z członkami zarządów firm stowarzyszonych.
Związek Pracodawców Branży Internetowej Interactive Advertising Bureau Polska działa na polskim rynku interaktywnym, technologicznym i reklamowym od 2000 roku. Naszymi członkami są: Onet.pl, Wp.pl, Interia.pl, Gazeta.pl, IDG Poland, Adnet.pl, Arbomedia.pl, IdmNet.pl, Money.pl, FFCreation.pl, Opcom.pl oraz Polskie Badania Internetu. Jesteśmy członkiem IAB Europe.
Prosimy o przesłanie swoje CV wraz ze zdjęciem na e-mail: awatla@iab.com.pl
Związek Pracodawców Branży Internetowej IAB Polska
ul. Jubilerska 10 p. 212
04-190 Warszawa
tel. 0-22 610-62-10
fax/tel. 0-22 611-62-80
-
-
Ufo aka Juggalo
/nigdy nie moglem skumac tego motywu pt CV ze zdjeciem...znaczy kumam, jesli mam byc fajna laska z duzym biustem prezentujaca cos tam klientom, to ok...ale w momencie gdy robie w jakims biurze w IT branzy to po kiego komu info jak wygladam???/ -
Ania
hehehe
To nie jest ogłoszenie skierowane do fajnych lasek z duzym biustem :))
Ktos tu chyba jest przewrażliwiony:)
P.S. Chyba warto wiedzieć kogo zapraszasz na rozmowe prawda? :)
Umawiasz się na jakiekolwiek spotkania w ciemno??? :)
-
Anonim
>Ufo aka Juggalo napisał
>/nigdy nie moglem skumac tego motywu pt CV ze
>zdjeciem...znaczy kumam, jesli mam byc fajna laska z duzym
>biustem prezentujaca cos tam klientom, to ok...ale w
>momencie gdy robie w jakims biurze w IT branzy to po kiego
>komu info jak wygladam???/
Jak ktoś ma się kontaktować z klientem/współpracownikiem to jednak fajnie, żeby wyglądem co najmniej nie odstraszał... Takie moje zdanie :-) -
Ufo aka Juggalo
/a ja naiwnie myslalem, ze to umiejetnosci tudziez doswiadczenie sa najwazniejsze :o/
Ania: nie przewrazliwiony, ale swego czasu przegladajac ogloszenia widzialem w pytke tego typu: "CV ze zdjeciem", ja rozumiem, ze gdybym mial byc expedientka, czy jakims handlowcem to to ma sens...a tak nie kumam.
i w jakie ciemno? przeciez pracodawca dostaje moje CV, wie co umiem, gdzie robilem...nosorewicz, ale po prostu tak mam, ze jak widze jakies ogloszenie z branzy IT z opcja "CV ze zdjeciem" to nabieram podejrzen, ze przyszly pracodawca sam do konca nie wie kogo szuka. -
JabLuszko
Po co zdjęcie?
Jak będziesz dobrym programistą (ekhm...) możesz awansować na kogoś ważnego albo chociaż zostaniesz poproszony o zaimplementowanie tego systemu, nad którym firma pracuje w jakiejś innej firmie... za granicą ?:D
Sprawa jasna.
Ehhh.. ludzie się pewnie przyzwyczaili do tekstu "CV ze zdjęciem" i tyle; ] Wyobraź sobie... otwierasz gazetę, patrzy na oferty pracy i z 1881587581571875185781 tylko jedna ma tekst "CV (może być bez zdjęcia)"... podejrzane, co nie?;) -
Ufo aka Juggalo
-
pan.Tunio
>Ufo aka Juggalo napisał
>ni w zab nie kleje Twojego toku rozumowania
bywa, ale wymagania to wymagania i tego nie przeskoczysz -
Anonim
Też zawsze mnie dziwiło to zdjęcie... ale to ma swój sens - prowadzący rekrutację powinien mniej więcej wiedzieć jak wygląda aplikant, bo były przypadki, że na rozmowę kwalifikacyjną były podstawiane osoby o lepszej prezencji lub o lepszej znajomości tematu, a potem do pracy przychodzi kto inny... cóż... człowiek potrafi być zdesperowany... no i wtedy potrafi robić różne cuda. Koleżanka, która zajmuje się rekrutacją w pewnej firmie mówi, że to jeden z najłagodniejszych przypadków pomysłowości ludzkiej. -
Ufo aka Juggalo
noale to chyba logiczne, ze w takiej sytuacji dziekuje sie takiemu komus za dalsza wspolprace, nie?,
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne