PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • jeff90

Witam wszystkich serdecznie; )

Mam spory problem ostatnio mianowicie jestem teraz w trzeciej klasie technikum informatycznego i chciałbym prawdopodobnie kontynuować swoją edukacje w tym kierunku, myślałem właśnie o pjwstk.

Pytanie brzmi, czy w sytuacji kiedy nienawidzę wręcz fizyki i w ogóle jej nie rozumiem, po prostu to nie jest dział nauk przeznaczony dla mnie, mam jakiekolwiek szanse na tej uczelni?; )

Planuje odpuścić sobie w ogóle nauke tego przedmiotu i wziąć się za matmę. Mature prawdopodobnie też będę pisał tylko z matematyki bez dodatkowego przedmiotu.

Dodam że idę w kierunku sieci, aktualnie realizujemy program akademii cisco, z programowaniem mam niewiele wspólnego

Z góry dzięki za wszelkie sugestie, porady i pomoc :)

Życzę wspaniałego wieczoru,
    pozdrawiam.; )
  • Anonim

Hmm... fizyki nie masz w ogóle na PJWSTK. No moze cos później chyba zaleznie od specjalizacji dopiero. Ale tak to zeeerooo fizyki. Matma jest, ale jest jej mało. Ogólnie ja jestem tepy z matmy, a nawet ogarniam. Ogólnie jest informatyka, informatyka i jeszcze raz informatyka. I od początku całkiem dużo programowania.
    Ogólnie baaardzo polecam tą szkołę.
  • Anonim

jest fizyka na 7 semestrze. ale nie ma sie co obawiac :)
  • Shrewd Vixen

Zapomnieliście o elektronice. Straszne gówno.
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)