- 1
- 2
-
°da real style°
Ok mam pytanko czy ja moze o czyms nie wiem czy u nas naprawde wszyscy imprezuja raczej w wlasnych gronie. Hmm jesli tak to troche szkoda bo utrudnia to znacznie poznawanie nowych ludzi. Moze cos zorganizujemy? Jesli wyszedlem na idiote to mowcie smialo :P Hkj byl toche nudny :P -
Wojtek
A ty co? Nieśmiały, że nie potrafisz się zakręcić w sprawach imprez w grupie? :)
W ogóle fajnie że nowych ludzi można tylko na bibach spotykać...
Co jakiś czas są organizowane imprezy "uczelniane". Są dość dobrze nagłaśniane, np. otrzęsiny. -
Anonim
Eee tam.. takie imprezy to o kant dupy potłuc.
Moglibyśmy zrobić np. lanparty z dużą ilością piwa; D
Swoją drogą, ciekawe czy uczelnie dałoby sie namówić na zrobienie takiego PJWSTK-LanParty. -
°da real style°
>Wojtek napisał
>A ty co? Nieśmiały, że nie potrafisz się zakręcić w
>sprawach imprez w grupie? :)
>
>W ogóle fajnie że nowych ludzi można tylko na bibach
>spotykać...
>
>Co jakiś czas są organizowane imprezy "uczelniane". Są
>dość dobrze nagłaśniane, np. otrzęsiny.
no jestem nie smialy dokladnie ot to chodzilo lol. ziutek chodzilo o to zeby poznac duzo nowych osob a nie tylko ludzi z wlasnego roku. wow otszesiny nie no super kiedy one byly. Hmm nch pomysle .... na poczatku roku? Kurde troche tego malo nie uwazasz? -
-
Mariusz
a wiesz jak maly budzet ma samorzad? :)
ciezko jest chlopakom ogarniac co chwile imprezy... tymbardziej ze przychodzi na nie strasznie malo osob (w porownaniu z tym ile chodzilo na moim roku...)
jak chcesz kogos poznac to zapisz sie jakis kolek, samorzadu czy czekogokolwiek co dziala na uczelni; )
ostatnia opcja zerezerwowana dla psychopatow takich jak ja to podchodzenie do ludzi i zaczecie gadki z nimi o czyms; ) -
°da real style°
nie oto mi chodzilo skoro zazad nie moze moze my mozemy nie mowie o mega imprezie ale jakis malanz by sie przydal -
Mariusz
> nie oto mi chodzilo skoro zazad nie moze moze my mozemy nie mowie o mega imprezie ale jakis malanz by sie przydal
troche sie czepne... znaki interpunkcyjne to przydatny wynalazek; )
a impreze zawsze mozna zrobic; ) szczegolnie jak uzyczysz chaty na nia :) -
°da real style°
-
Wojtek
Eh no tak, nie w porę skojarzyłem, że mamy do czynienia z ziomexem; )
Biba, bałns i lans joł dżi-junit?
A w skrócie:
Kto ogarnięty ten se imprezki znajdzie :)
Pomysł z LanParty całkiem ciekawy; ) -
Anonim
no lan party by sie przydalo za jakis czas : P
co do imprez to ciezko bedzie wszystkich zadowolic. Ja tam jestem bardziej za tym, aby gdzies ruszyc tylek, a nie kamuflowac sie na domowce .
mam na mysli klub itp itd. No ale to juz ciezej bedzie dogodzic all. sry chce dobrze -
Szymon
-
°da real style°
>Wojtek napisał
>Eh no tak, nie w porę skojarzyłem, że mamy do czynienia z
>ziomexem; )
>
>Biba, bałns i lans joł dżi-junit?
>
>A w skrócie:
>Kto ogarnięty ten se imprezki znajdzie :)
>
>
>Pomysł z LanParty całkiem ciekawy; )
ty powiedz mi cos, masz jakis problem, czy poprostu bez powodu sie rzucasz? Biba, Balns i lans jol G-Unit? Jakas aluzja? Masz problem z tym ze lubie sie po cieszkiej nauce pobawic? Moze ty lubisz dresiwo co sie przewala w klubach kazdemu swoje ale ja poprostu lubie kojarzyc twarze na korytarzu. Wiec moze sobie w przyszlosci daruj takie teksty "ziomex". Co do watku: lan party tez mi sie podoba. A co do imprezki to moze jakis wspolny wypad do klubu zrobic czy cos. -
Anonim
Nie no... to moze bardziej mu chodziło o Twoje preferencje zabawowe... albo coś...
Ja osobiście klubów nienawidze, bo nie trawie za bardzo całej tej kultury, muzyki i tego całego "lansu".
O wiele bardziej wolałbym właśnie jakas domówke, gdzie można sie z ludzmi po prostu zwyczajnie nawalić; D To jest najlepszy sposób na integracje.
Ewentualnie np. polecam pub Tattoo, gdzie leci naprawde porzadna muza, piwo kosztuje 4-5zł i wieczorami jest orgazniowane rockowe karaoke; D -
°da real style°
co do muzyki to kazdy woli swoje wiec cieszko cos polecic a co do melanzu to jest taki domek w tworkach ktory mozna wynajac jest gdzie siedziec jest parkiet wiec spoko miejsce tylko cena jest srednia... na 100 osob plus ochrona plus dj 1400 zl. Ale dj a nie trzeba brac zato ochrona obawiazkowa... -
mhop
> co do muzyki to kazdy woli swoje wiec cieszko cos polecic a co do melanzu to jest taki domek w tworkach ktory (...)
Ja tak zupełnie OT chciałem zapytać czy matura z polskiego to dalej jest obowiązkowa, żeby się na studia dostać? -
Anonim
>=[ Mrówa ]= napisał
>Nie no... to moze bardziej mu chodziło o Twoje preferencje
>zabawowe... albo coś...
>Ja osobiście klubów nienawidze, bo nie trawie za bardzo
>całej tej kultury, muzyki i tego całego "lansu".
>O wiele bardziej wolałbym właśnie jakas domówke, gdzie
>można sie z ludzmi po prostu zwyczajnie nawalić; D To jest
>najlepszy sposób na integracje.
>Ewentualnie np. polecam pub Tattoo, gdzie leci naprawde
>porzadna muza, piwo kosztuje 4-5zł i wieczorami jest
>orgazniowane rockowe karaoke; D
zgadzam sie tylko z tym, ze domowka to najlepszy sposob na integracje.
Co do klubow... W kazdym klubie jest lans ? Co Ty gadasz mrowa; ) Rozumiem, ze masz nieco inne poglady, ktore szanuje i nie zamierzam krytykowac, ale jak juz sie wiele osob dobrze pozna to wyjscie do klubu moze byc udanym wieczorem.
Btw , wiekszosc osob, ktore sa w klimacie rocka itp itd nie odnajda sie w klubie. Troche to glupio brzmi, ale chyba ogarniacie co mam na mysli. Fakt faktem znam przypadki takie, ze metalowa/punkowo-hajt-555-own osoba zdominowala parkiet . loel
Nie to zebym cos mial do osob, ktore nie lubia house/trance . Sam slucham praktycznie wszystkiego , wiec chill out dogZ~.
Lans to masz w kozminskim, wejdz tam i koniecznie zajrzyj na parking ! -
°da real style°
>mhop napisał
>> co do muzyki to kazdy woli swoje wiec cieszko cos polecic
>a co do melanzu to jest taki domek w tworkach ktory (...)
>
>Ja tak zupełnie OT chciałem zapytać czy matura z
>polskiego to dalej jest obowiązkowa, żeby się na studia
>dostać?
nastepny ktory sie czepia. Tak jest obowiazkowa i mozna zdac ja na 77 % bez wiekszego problemu jednak lenistwo i dziesiec lat mieszkania w niemczech zostawia swoje slady mam nadzieje ze to wystarczy jako odpowiedz. Jesli jeszcze ktos chce sie czepiac mojej gramatyki lub ortografi to bardzo prosze poczym zakonczmy temat i pogadajmy o watku... -
Karol
Kurde ludzie nie krytykujcie... Nie obchodzi kogoś temat imprezy ,to proszę bardzo, jest wiele innych tematów na tym gronie ... :| A nie każdy od razu musi być no-lifem i o imprezach słyszeć wyłącznie z plakatów (oczywiście jak w porywach wyjdzie na dwór... lol). Czasami można wyłączyć kompa i się trochę pobawić... :/
Fajnie by było zrobić taką imprezę dla całej pjwstk, (a nie tylko w obrębie grupy - jak sugerowano wyżej), myślę że w brew pozorom spora grupa była by zainteresowana (tylko nie w czwartek... litości xD). -
Anonim
-
Mariusz
>a kick in the teeth napisał
>to kto udostępnia chate?
jak radom idzie to ja tez! :)
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne