PJWSTK [1826]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • °da real style°

Ok mam pytanko czy ja moze o czyms nie wiem czy u nas naprawde wszyscy imprezuja raczej w wlasnych gronie. Hmm jesli tak to troche szkoda bo utrudnia to znacznie poznawanie nowych ludzi. Moze cos zorganizujemy? Jesli wyszedlem na idiote to mowcie smialo :P Hkj byl toche nudny :P
  • Wojtek

A ty co? Nieśmiały, że nie potrafisz się zakręcić w sprawach imprez w grupie? :)

W ogóle fajnie że nowych ludzi można tylko na bibach spotykać...

Co jakiś czas są organizowane imprezy "uczelniane". Są dość dobrze nagłaśniane, np. otrzęsiny.
  • Anonim

Eee tam.. takie imprezy to o kant dupy potłuc.
    Moglibyśmy zrobić np. lanparty z dużą ilością piwa; D
    Swoją drogą, ciekawe czy uczelnie dałoby sie namówić na zrobienie takiego PJWSTK-LanParty.
  • °da real style°

>Wojtek napisał
    >A ty co? Nieśmiały, że nie potrafisz się zakręcić w
    >sprawach imprez w grupie? :)
    >
    >W ogóle fajnie że nowych ludzi można tylko na bibach
    >spotykać...
    >
    >Co jakiś czas są organizowane imprezy "uczelniane". Są
    >dość dobrze nagłaśniane, np. otrzęsiny.
    no jestem nie smialy dokladnie ot to chodzilo lol. ziutek chodzilo o to zeby poznac duzo nowych osob a nie tylko ludzi z wlasnego roku. wow otszesiny nie no super kiedy one byly. Hmm nch pomysle .... na poczatku roku? Kurde troche tego malo nie uwazasz?
  • Mariusz

a wiesz jak maly budzet ma samorzad? :)
    ciezko jest chlopakom ogarniac co chwile imprezy... tymbardziej ze przychodzi na nie strasznie malo osob (w porownaniu z tym ile chodzilo na moim roku...)

jak chcesz kogos poznac to zapisz sie jakis kolek, samorzadu czy czekogokolwiek co dziala na uczelni; )

ostatnia opcja zerezerwowana dla psychopatow takich jak ja to podchodzenie do ludzi i zaczecie gadki z nimi o czyms; )
  • °da real style°

nie oto mi chodzilo skoro zazad nie moze moze my mozemy nie mowie o mega imprezie ale jakis malanz by sie przydal
  • Mariusz

> nie oto mi chodzilo skoro zazad nie moze moze my mozemy nie mowie o mega imprezie ale jakis malanz by sie przydal

troche sie czepne... znaki interpunkcyjne to przydatny wynalazek; )

a impreze zawsze mozna zrobic; ) szczegolnie jak uzyczysz chaty na nia :)
  • °da real style°

to zadne wazne dokumenty zeby ich uzywac :P
  • Wojtek

Eh no tak, nie w porę skojarzyłem, że mamy do czynienia z ziomexem; )

Biba, bałns i lans joł dżi-junit?

A w skrócie:
    Kto ogarnięty ten se imprezki znajdzie :)

Pomysł z LanParty całkiem ciekawy; )
  • Anonim

no lan party by sie przydalo za jakis czas : P

co do imprez to ciezko bedzie wszystkich zadowolic. Ja tam jestem bardziej za tym, aby gdzies ruszyc tylek, a nie kamuflowac sie na domowce .

mam na mysli klub itp itd. No ale to juz ciezej bedzie dogodzic all. sry chce dobrze
  • Szymon

lan party? Domówka u Pana Lana? hyyh
  • °da real style°

>Wojtek napisał
    >Eh no tak, nie w porę skojarzyłem, że mamy do czynienia z
    >ziomexem; )
    >
    >Biba, bałns i lans joł dżi-junit?
    >
    >A w skrócie:
    >Kto ogarnięty ten se imprezki znajdzie :)
    >
    >
    >Pomysł z LanParty całkiem ciekawy; )

ty powiedz mi cos, masz jakis problem, czy poprostu bez powodu sie rzucasz? Biba, Balns i lans jol G-Unit? Jakas aluzja? Masz problem z tym ze lubie sie po cieszkiej nauce pobawic? Moze ty lubisz dresiwo co sie przewala w klubach kazdemu swoje ale ja poprostu lubie kojarzyc twarze na korytarzu. Wiec moze sobie w przyszlosci daruj takie teksty "ziomex". Co do watku: lan party tez mi sie podoba. A co do imprezki to moze jakis wspolny wypad do klubu zrobic czy cos.
  • Anonim

Nie no... to moze bardziej mu chodziło o Twoje preferencje zabawowe... albo coś...
    Ja osobiście klubów nienawidze, bo nie trawie za bardzo całej tej kultury, muzyki i tego całego "lansu".
    O wiele bardziej wolałbym właśnie jakas domówke, gdzie można sie z ludzmi po prostu zwyczajnie nawalić; D To jest najlepszy sposób na integracje.
    Ewentualnie np. polecam pub Tattoo, gdzie leci naprawde porzadna muza, piwo kosztuje 4-5zł i wieczorami jest orgazniowane rockowe karaoke; D
  • °da real style°

co do muzyki to kazdy woli swoje wiec cieszko cos polecic a co do melanzu to jest taki domek w tworkach ktory mozna wynajac jest gdzie siedziec jest parkiet wiec spoko miejsce tylko cena jest srednia... na 100 osob plus ochrona plus dj 1400 zl. Ale dj a nie trzeba brac zato ochrona obawiazkowa...
  • mhop

> co do muzyki to kazdy woli swoje wiec cieszko cos polecic a co do melanzu to jest taki domek w tworkach ktory (...)

Ja tak zupełnie OT chciałem zapytać czy matura z polskiego to dalej jest obowiązkowa, żeby się na studia dostać?
  • Anonim

>=[ Mrówa ]= napisał
    >Nie no... to moze bardziej mu chodziło o Twoje preferencje
    >zabawowe... albo coś...
    >Ja osobiście klubów nienawidze, bo nie trawie za bardzo
    >całej tej kultury, muzyki i tego całego "lansu".
    >O wiele bardziej wolałbym właśnie jakas domówke, gdzie
    >można sie z ludzmi po prostu zwyczajnie nawalić; D To jest
    >najlepszy sposób na integracje.
    >Ewentualnie np. polecam pub Tattoo, gdzie leci naprawde
    >porzadna muza, piwo kosztuje 4-5zł i wieczorami jest
    >orgazniowane rockowe karaoke; D

zgadzam sie tylko z tym, ze domowka to najlepszy sposob na integracje.

Co do klubow... W kazdym klubie jest lans ? Co Ty gadasz mrowa; ) Rozumiem, ze masz nieco inne poglady, ktore szanuje i nie zamierzam krytykowac, ale jak juz sie wiele osob dobrze pozna to wyjscie do klubu moze byc udanym wieczorem.

Btw , wiekszosc osob, ktore sa w klimacie rocka itp itd nie odnajda sie w klubie. Troche to glupio brzmi, ale chyba ogarniacie co mam na mysli. Fakt faktem znam przypadki takie, ze metalowa/punkowo-hajt-555-own osoba zdominowala parkiet . loel

Nie to zebym cos mial do osob, ktore nie lubia house/trance . Sam slucham praktycznie wszystkiego , wiec chill out dogZ~.

Lans to masz w kozminskim, wejdz tam i koniecznie zajrzyj na parking !
  • °da real style°

>mhop napisał
    >> co do muzyki to kazdy woli swoje wiec cieszko cos polecic
    >a co do melanzu to jest taki domek w tworkach ktory (...)
    >
    >Ja tak zupełnie OT chciałem zapytać czy matura z
    >polskiego to dalej jest obowiązkowa, żeby się na studia
    >dostać?

nastepny ktory sie czepia. Tak jest obowiazkowa i mozna zdac ja na 77 % bez wiekszego problemu jednak lenistwo i dziesiec lat mieszkania w niemczech zostawia swoje slady mam nadzieje ze to wystarczy jako odpowiedz. Jesli jeszcze ktos chce sie czepiac mojej gramatyki lub ortografi to bardzo prosze poczym zakonczmy temat i pogadajmy o watku...
  • Karol

Kurde ludzie nie krytykujcie... Nie obchodzi kogoś temat imprezy ,to proszę bardzo, jest wiele innych tematów na tym gronie ... :| A nie każdy od razu musi być no-lifem i o imprezach słyszeć wyłącznie z plakatów (oczywiście jak w porywach wyjdzie na dwór... lol). Czasami można wyłączyć kompa i się trochę pobawić... :/

Fajnie by było zrobić taką imprezę dla całej pjwstk, (a nie tylko w obrębie grupy - jak sugerowano wyżej), myślę że w brew pozorom spora grupa była by zainteresowana (tylko nie w czwartek... litości xD).
  • Anonim

to kto udostępnia chate?
  • Mariusz

>a kick in the teeth napisał
    >to kto udostępnia chate?

jak radom idzie to ja tez! :)
  • 1
  • 2
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)