-
MAro
1. Czy trudno jest się w chwili obecnej dostać na PJ ?
2. Z czego najlepiej zdawać mature ?
3. Czy trzeba pisać jakieś testy dodadkowe?? -
Anonim
Czytaj strone http://www.pjwstk.edu.pl
1. Niezbyt, wystarczy zdac mature z matmy .
2. Z przedmiotow scislych, jezeli wybierasz sie na taka uczelnie.
3. Jezeli nie zdajesz matury z matmy to piszesz dodatkowy,wewnetrzny test ufundowany przez PJWSTK + batonik gratis. -
Mój faworyt wrócił! :)
Maciek, Maćku, Maciek ...
Cosie cosiestauo?!
Wracając do tematu:
Dostajesz się bez problemu, składasz papiery i jesteś student.
Jesli chodzi o egzaminy dodatkowe to tylko w przypadku jesli nie zdawales matury z matmy, informatyki albo fizyki.
Tak bylo do tej pory.
http://www.pjwstk.edu.pl
czemu sam nie mozesz tego sprawdzić? -
MAro
-
-
-
Anonim
>Halo #maciek wrote:
>3. Czy trzeba pisać jakieś testy dodadkowe??
Dodadkowych raczej nie, jak coś to dodatkowe, w przypadku, gdy... zaraz.. po co ja Ci to mówie, jak wszystko masz na stronie? (:
Dostać się naprawde nie ma problemu. Co więcej, byłem przekonany, że żeby dostać się do grupy angielsko języcznej trzeba być PR0 37337 H4xi0r, bo takie wrażenie sprawiano, jednak wyszło na to, że.. po złożeniu papierów na wykładowy polski, sami do Ciebie dzwonili i proponowali ang. Ale uczelnia bardzo fajna naprawdę polecam. -
kroliczek_tuptus
Trzeba będzie założyć temat fun club #Halo Maćka:)
bynajmniej jak widze twój nowy temat to z radością na niego klikam i patrze co tam napisałeś.
Dostać się na PJ to pikuś.
w liceum 3 lata nic nie robisz, potem zdajesz mature podstawową z (matmy || fizyki || informatyki) && polskiego && angola i włala:) jesteś studentem:)
troszke mnie dziwi że tak bardzo interesujesz się naszą uczelnią a wcale nie zerkasz na stronę pjwstk.edu.pl?
Maćku WHY?????????? -
mhop
Ja polecam wybór wszystkich przedmiotów na rozszerzonym i wypełnienie limitu (czyli zdawać z chyba 6 przedmiotów). Zgodnie z ideą, że coś musi pójść dobrze, a kiepski wynik nie przynosi żadnych konsekwencji :) -
Popiołkas
:) wreszcie:) tak dlugo kazales nam czekac na swoj kolejny, madry post:) myslalem ze juz nigdy go nie ujrze:( kazdy post macka= poprawa humoru do konca dnia:) prosze o wiecej:D -
Anonim
-
Antares
ja zmieniam nick na "halo #antek" aczkolwiek to wszystko mi zajeżdża hello kitty :P -
Popiołkas
mi sie podobaja grona do jakich nalezy nasz idol:) H&M, tu jest polska tu sie pije, legia warszawa, maciek-fajne imie, m jak melanz:) ciekawe zestawienie, nie powiem:D -
Anonim
-
Mariusz
a juz myslalem ze wybrales UW...
widze, ze mimo uplywu czasu Twoje tematy dalej trzymaja poziom :D
oby tak dalej to masz szanse na zostanie prawdziwym ynformatikiem! -
Wojtek
-
Popiołkas
-
Anonim
>Wojtek wrote:
>Proponuję by Maciek został wirtualną maskotką PJtu; )
Jak wirtualną to i maszyną.. tak z rozpędu.. sorry, wiem, że sensu to nie ma, ale tak mi sie już skojarzyło słowo wirtualne :p -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne