-
Anonim
Witam,
Istnieje coś takiego na pjwstk? Na wiki i stronie pjwstk są jakieś linki, ale prowadzą do nieistniejących stron.
Jeżeli ktoś należy do takiego kółka, albo ma kontakt do ludzi, którzy coś o tym wiedzą, to byłbym wdzięczny za info.
Pozdrawiam
Łukasz -
Wojtek
Z tego co wiem to kiedyś istniało. Później już krążyły o nim tylko legendy i dowcipy; )
Solution:
Załóż nowe :) Reincarnation time! -
Anonim
>Wojtek napisał
>Z tego co wiem to kiedyś istniało. Później już
>krążyły o nim tylko legendy i dowcipy; )
tak też właśnie pomyślałem, gdy googlowałem, niestety jak widać się potwierdza; ]
>Solution:
>Załóż nowe :) Reincarnation time!
Nie ma opcji; ) Ja do takich rzeczy głowy nie mam. Jakby coś już istniało to z chęcią bym poznał ludzi z pjwstk zakręconych na punkcie fotografii, ale w takim wypadku nie bardzo mam czas, a co gorsza zdolności, żeby coś takiego rozkręcić. Inna sprawa się angażować w coś, co istnieje, a inna od zera budować.
Ale jakby jakiś urodzony organizator chciał coś w tym kierunku zrobić, to na pewno będę mógł pomóc; ] -
Wojtek
Przeszukaj grono i forum uczelniane, co jakiś czas temat kółka się przewija, dorwałbyś kontakt do innych zainteresowanych; ) -
-
Anonim
-
Anonim
Tylko pamiętaj że SNM nic za darmo nie robi; )
Choć może odpiszą Ci maila z informacją, na jakie konto masz przelać kasę aby raczyli udzielić ci jakichkolwiek informacji =]] -
JJ
Uu, no to szkoda że już się nic nie dzieje w tym kierunku. Sama chętnie bym się na takie koło pisała.; )
pewnie umarło śmiercią naturalną, jako że studenci SNM chyba mają zajęcia z fotografii? :d ja nie wiem. -
Łukasz
-
Anonim
SNM ma zajęcia z fotografii, ale na zaocznych był tylko jeden semestr a to troche malo.
tak czy inaczej chetni na pewno by sie na takie 'kolko' znalezli.
> A co właściwie można by robić na takim kółku fotograficznym?
zdjecia; )
jest szkolny sprzet, jest studio, poza tym mozliwosci jest calkiem sporo. wydaje mi sie ze mozemy zrobic wszystko od przegladania i omawiania zdjec po jakies wieksze sesje czy projekty. -
Haushinka
obecnie mamy raz w tygodniu cwiczenia z fotografii oraz raz w tygodniu wyklad. Mozliwe, ze tak zostanie w 2 semestrze. pozdr=) -
Z uwagi na zainteresowanie tematem możemy jako Samorząd pomóc zorganizować kółko fotograficzne. Nie widzę technicznych przeciwwskazań.
Osoby zainteresowane tematem zapraszam do pisania na maila samorzad@pjwstk.edu.pl
jeżeli zbierze się grupa chętnych osób wtedy zaczniemy działać.
Pozdrawiam. -
JJ
>Kaspi napisał
>jeżeli zbierze się grupa chętnych osób wtedy zaczniemy
>działać.
>
dzieje się coś w kwestii czy temat zapomniany został?; )
-
Jeżeli chodzi o nas jako samorząd,to dostaliśmy tylko jednego maila w tej sprawie, także czekamy na większe zainteresowanie.
Pozdrawiam
-
mario
A czy wiadomo ile osob jest potrzebnych zeby takie kolko powolac do zycia? -
Anonim
-
Anonim
Ja bym proponował na początku następnego semestru wysłać maila do studentów i rozwiesić w kilku miejscach info, że będzie spotkanie zainteresowanych kołem fotograficznym.
Wydaje mi się, że tak można by łatwo zebrać sporą grupę. -
JJ
zgadzam się, ale proponuję aby jeszcze pisać maile do samorządu, może jeszcze coś się urodzi.
jakieś propozycje na spotkanie? ile nas w ogóle jest? na razie widzę ok. 4~5 osób mocniej zainteresowanych. -
mózg-wymienię na nowy...
-
Szymon
A czy jest gdzieś na uczelni informacja o obecnie działających kołach zainteresowań? Jesli nie to fajnie by było coś takiego zrobić i ewentualnie zrobić oddzielną listę tych, które są w trakcie powstawania. Może wtedy więcej osób by się tym zainteresowało.
Szczerze mówiąc po kilku miesiącach nauki na PJWSTK słyszałem tylko o kółku gier Japońskich :)
O kółku fotograficznym jedynie na tym gronie, z którego korzysta raczej mała część studentów. -
Łukasz
Jest chyba jakaś nieaktualna lista na stornie PJu.
PS. Oddaje swój głos na kółko fotograficzne
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne