-
.:: Akashia ::.
Kiedy można się spodziewać planu zajęć na letni semestr i planu sesji?? -
Marta R.
Prawdopodobnie na początku stycznia, po przerwie świątecznej. Część wykładowców już wie kiedy odbywają się ich egzaminy i mówią o tym na zajęciach. -
Akashia, tu niestety nie jest tak jak na wzecie. Jeśli chodzi o plany to pojawiają się mniej więcej 2 tyg przed godziną 0; D
-
to już zauważyłam... na uniwerku od 2 tyg jest plan i od tyg można sie na zajecia rejestrować.. ciekawe tylko na jakie skoro nie znam tego planu :/ życia to nie ułatwiają :/ -
-
-
Anonim
-
.....Micha$...
-
tak cos mi sie wydaje, ze ten plan sie jeszcze zmieni.. bo my mamy 2 egzaminy tego samego dnia o tej samej porze; ) -
Architekt
-
Oskar
nie działa u mnie elektroniczny dziekanat i system podań; ( i to chyba od paru dni.. u was też? wie ktoś może kiedy to będzie naprawione ? -
kilka dni temu elektroniczny dziekanat owszem nie działał.. ze 2 dni temu lub wczoraj działał.. teraz nie sprawdzałam. -
Oskar
ok, wchodziłem przez gakko a trzeba przez kwestura lub podania.pjwstk.edu.pl -
-
Anonim
>.:: Akashia ::. napisała:
>ktoś coś wie nowego w sprawie planów?? :/
http://www.pjwstk.edu.pl/pokaz.php?... -
˙·٠•● Marcin ●•·
Bazodanowcy (mgr) mają TBO czy tylko Ci z IO...bo niejasny jak dla mnie ten zapis
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne