PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .:: Akashia ::.

Kiedy można się spodziewać planu zajęć na letni semestr i planu sesji??
  • Marta R.

Prawdopodobnie na początku stycznia, po przerwie świątecznej. Część wykładowców już wie kiedy odbywają się ich egzaminy i mówią o tym na zajęciach.
  • Julo

Akashia, tu niestety nie jest tak jak na wzecie. Jeśli chodzi o plany to pojawiają się mniej więcej 2 tyg przed godziną 0; D

to już zauważyłam... na uniwerku od 2 tyg jest plan i od tyg można sie na zajecia rejestrować.. ciekawe tylko na jakie skoro nie znam tego planu :/ życia to nie ułatwiają :/

plan sesji się pojawił..
    http://www.pjwstk.edu.pl/pokaz.php?...
  • Anonim

jupi?:)
  • .....Micha$...

orientuje sie ktos moze jak wyglada plan zajec sesj na ZI ?

tak cos mi sie wydaje, ze ten plan sie jeszcze zmieni.. bo my mamy 2 egzaminy tego samego dnia o tej samej porze; )
  • Architekt

to sobie wybieracie ten który Wam bardziej pasuje :P
  • Oskar

nie działa u mnie elektroniczny dziekanat i system podań; ( i to chyba od paru dni.. u was też? wie ktoś może kiedy to będzie naprawione ?

kilka dni temu elektroniczny dziekanat owszem nie działał.. ze 2 dni temu lub wczoraj działał.. teraz nie sprawdzałam.
  • Oskar

ok, wchodziłem przez gakko a trzeba przez kwestura lub podania.pjwstk.edu.pl

ktoś coś wie nowego w sprawie planów?? :/
  • Anonim

>.:: Akashia ::. napisała:
    >ktoś coś wie nowego w sprawie planów?? :/

http://www.pjwstk.edu.pl/pokaz.php?...
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Bazodanowcy (mgr) mają TBO czy tylko Ci z IO...bo niejasny jak dla mnie ten zapis
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)