-
MAro
Mam pytanie czy oprócz Javy uczycie się na uczelni innych języków programowania np. C++ albo Asemblera ?? Czy inne języki jesteści skazani poznawać we własnym zakresie ?? -
Cypisek
Na stronie internetowej uczelni w programie nauczania wszystko jest napisane, ale z okazji tego, że są święta to odpowiem. Tak, owszem uczymy się też innych języków niż Java, np wspomnianego przez ciebie C++ -
MAro
Czy mógłbys mi podać link do strony gdzie jest napisane o językach programowania ? -
Cypisek
-
-
MAro
-
Popiołkas
na uczelni uczymy sie przez 5 lat javy, tylko po to zeby potem moc rozwiazac Twoje problemy z keyloggerami itd:D -
Anonim
-
Anonim
Halo #maciek kurwa. jestes typowym przykladem czlowieka, ktory jest leniem i nic mu sie nie chce szukac .
To samo jest z ludzmi , ktorzy zaczynaja przygode z filmami. Zamiast szukac to pierdola mi na gg . Ogarnij sie chlopaku i zwolnij troche. zajmij sie nauka i przygotowaniem do matury. -
Coris
Popieram mojego przedmówcę!
Halo #maciek jak ty chcesz w ogóle zostać programistą jak ty nie potrafisz najprostszych informacji wyszukać? Na początku myślałem że twoje posty to jakiś żart, no ale kurde! nikt nie będzie za ciebie myślał....
Jak nie umiesz korzystać z google ani ze strony głównej pjwstk, to może lepiej sobie daruj tę szkołę, zaoszczędzisz dużo kasy.
Mam nadzieje że nie zobaczę za kilka lat twojego wątku na gronie "jak mam wypełnić ankietę zgłoszeniową na pjwstk". Tego sobie jak innym w nowym roku życzę! -
Wojtek
Tak szczerze panowie to znam wielu "starych" studentów i absolwentów naszej wesołej uczelni co z googla nie potrafią korzystać; ) To jest chyba jakaś mega zdolność :D Może niedługo będzie można się nią pochwalić na CV? Kto wie. Ja nadal uważam, że powinni tego uczyć na UKO, zamiast tych bzdur z pisaniem na klawiaturze :) -
Szymon
-
MAro
-
Anonim
>Wojtek wrote:
>To jest chyba jakaś mega zdolność
>:D Może niedługo będzie można się nią pochwalić na
>CV? Kto wie. Ja nadal uważam, że powinni tego uczyć na
>UKO, zamiast tych bzdur z pisaniem na klawiaturze :)
Ha! Co racja to racja! Przede wszystkim powinni tego uczyć już od szkoły podstawowej!
-
Cypisek
>Halo #maciek napisał
>lubie patrzeć jak spinacie poślady.
A my lubimy czytac twoje debilne posty :P -
Popiołkas
>Halo #maciek napisał
grzeczniej dzieciaku:] -
°da real style°
Ey on nie jest leniwy (maciek) zauwazyliscie ze tak czy siak zawsze odpowiadacie i mu wszystko pokazujecie albo jest cwelem ktory dobrze manipuluje albo glupi ma szczescie. To ze gada glupoty, no coz czasem kazdy gada. Ja nic nie potrafilem gdy zaczynalem w tym roku a radze sobie lepiej niz wiekszosc, niechce sie chwalic poprostu sa swieta a jak wiadomo wtedy zwierzeta gadaja :P odposcie mu... smieszny jest chlopak zawsze mi poprawia humor chociaz wasze re posty tez sa calkiem calkiem (sorrki za bedy) :P -
Mariusz
>Halo #maciek napisał
najs :)
to masz zadanie w prezencie; )
wygooglaj sobie co znaczy skrot BOGAHICA.
milego luzowania posladow jak ktos Cie znajdzie; ) -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne