PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • snow

Witam

Czy ktoś ma jakieś informacje jak ma wyglądać egzamin w tym roku? oraz jakie zagadnienia ma obejmować - chętnie też poznam namiary na wykłady

Z tego co się dowiedziałem egzamin ma prowadzić PCH(P. Mirkowska już nie pracuje w PJWSTK) lecz oczywiście cieżko aby prowadzący odpisywali na maile z naszymi pytaniami...
  • prince luckystar

osobiście z pch nie miałem przedmiotu ale z tego co słychać jest on dosyć wymagającym prowadzącym więc egzamin może być trudny, ogólnie jak to pierwszy raz to nikt ci nic nie powie, bo skąd ma wiedzieć konkretnie
  • snow

konkretnie to może z ćwiczeń lub wykładów. ale dzięki za tak nieprzydatne i ogólnie znane info
  • zając

Ja od ludzi z ITNów słyszałem że przypuszczalnie będzie egzamin testowy na EDU podobny jak na MADach (teraz kolosy są na EDU stąd przypuszczenia). Co do wykładów to jakieś skrypty są u niego w katalogu publicznym na ftpie. Fajnie jeżeli wypowiedziałaby się osoba, która aktualnie ma ten przedmiot i wiec coś bardziej konkretnego.
  • snow

no skrypty widziałem ale są dosyć stare wiekowo dlatego dobrze by było się upewnić :)

ASD na EDU...fak :/ trzeba by to potwierdzić...
  • Rappen

To prawda jesteśmy pierwszym rocznikiem, który będzie pisał egzamin z ASD w systemie EDU tak więc do pracy Panie i Panowie, bo egzamin coś czuję że prosty nie będzie
  • wolf_alfa

może żeby się ludzie nie zdziwili to dopowiem, że to, co ma w katalogu, niekoniecznie się pokrywa z tym, co jest na wykładach. Byłem na początkowych i leciał z tym, co ma na ftp'ie, ale ostatnio było o b-drzewach i haszowaniu. Może więcej powie jakaś dobra duszyczka, która odwiedziła wszystkie wykłady;)
  • Rappen

Popieram przedmówcę :p wykłady w 30% pokrywają się z materiałem udostępnionym, tak więc pozostaje Wam tylko gruba książka do wkucia :) haha
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)