PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Szymon

>Mrówa napisał
    >Za pomoca PowerPointa 2007 zapisujesz prezentacje w
    >standardzie PPT (zgodność PP 97-2003) i wsyztsko smiga
    >ładnie pięknie o ile nie zrobiłeś jakichś
    >wodotrysków.
    >Oczywiście można też wysłać PPTX, ale ja osobiście bym
    >sie bał dać Toho coś takiego :P
    >
    >A załaczniki obsługiwane przez mail.pjwstk.edu.pl moga
    >miec do 12mb.

No właśnie w tym problem, że narobiłem troche tych wodotrysków :)
    W open office to wygląda i tak masakrycznie bo nie pojawia się ani motyw który w PP2007 wygląda ładnie a i tekst jest jakiś nieczytelny przez nieprzezroczyste tło no i open office nie otwiera muzyki którą załączyłem (nie zlinkowałem) i ładnie śmiga w pp2007
  • PJLinka

Jak by co mogę pomóc w hostowaniu plików i stron www dla pana Toho
    Jak by co proszę pisać na PRV
  • PJLinka

W porozumieniu z panem Mitsuhiko Toho którego wszyscy dobrze znają postanowiliśmy stworzyć galerię prac zaliczeniowych z przedmiotu Historia Kultury Japonii. Jak pan Toho sam przyznał od wielu lat bardzo ciekawe prace były odkładane na półkę w zapomnienie. Widziałem wiele prezentacji i stron www które warte były opublikowania dla szerszego grona odbiorców.

Pod adresem http://www.hkj.pjlinka.pl sukcesywnie będzie aktualizowana galeria prac naszych studentów. Aktualnie dodanych jest 20 stron internetowych wykonanych przez studentów I roku na zaliczenie HKJ, kilka z nich warto wyróżnić za temat i wykonanie:
    http://pjlinka.pl/pl/blogi/prace-hk...
  • latająca dżdżownica czizzz

Z tego co wiem to Mitsuhiko Toho nie jest dysponentem praw autorskich, ani jakimkolwiek prawem do publikacji tych prac; P nie zeby jakiś to był dla mnie problem tylko w tym ujęciu tekst: "
    Strona opublikowana za pozwoleniem Mitsuhiko Toho" jest idiotyczna :)
  • PJLinka

Zdanie jest jedynie informacyjne, że admin PJLinka w żaden sposób nie wykradł tych prac a opublikowaliśmy je na prośbę pana Tocho, bo od wielu lat sam to chciał zrobić a nie miał kiedy.
  • PJLinka

wkradł się chochlik w nazwisku prowadzącego. Oczywiście chodzi o pana Toho:)
  • Anonim

Tematy pracy sa dowolne rozumiem ?
  • PJLinka

Tak, ale muszą dotyczyć Japonii
  • PJLinka

Dodałam do strony http://www.hkj.pjlinka.pl prace zaliczeniowe z HKJ z tamtego roku, zapraszam.
  • éwa

wstępując w szeregi studentów PJWSTK podpisaliście kontrakt według którego wszystkie wykonane przez Was do szkoły prace są JEJ własnością. znaczy, że mr. Toho jak najbardziej ma prawo do udostępniania takich materiałów bo jest pracownikiem szkoły : >
  • Szwejk Lopez

robię strony we flashu. Kontakt szwejk.lopez@wp.pl
  • Anonim

>Szwejk Lopez napisał
    >robię strony we flashu. Kontakt szwejk.lopez@wp.pl

robię herbatę, słodzę dwie łyżeczki.
  • Architekt

robię pompki, drugą serię.
  • °Rouzey°

siedzę.
  • Anonim

widzicie, my się opieprzamy, a koleś naparza ciągle te strony we flashu!
  • Popiołkas

nei nie nie, cisniemy sekwencje;*: D
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)