Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tomasz, Ojcze Nasz

Jak w temacie.
    Na początku posta wpisujcie udzielę/szukam i dziedzinę.

• kroliczek_tuptus

Udziele korepetycji z Javy, oferuję także pomoc w zaliczeniu przedmiotów prg1, wpr, mpr - dużo zadowolonych osób, dobra cena no i dobre warunki (a przynajmniej tak ludzie mówią:) - sprawdź sam/a!) kontakt: 513-444-624, mail: masterwaldi@vp.pl lub priv na gronie.
  • Pomocny Matematyk - rozwiązywanie zadań

Pomoc z Matematyki

Jeśli masz problem z rozwiązaniem zadania, nie wiesz jak się za to zabrać lub nie masz pewności, zgłoś się do mnie.
    Rozwiąże zadania na każdym poziomie, również z opisem krok po kroku wykonywane czynności, w ten sposób abyś mógł zrozumieć dany materiał.

Zakres: matematyka, statystyka, logika, analiza, finanse, matematyka ubezpieczeniowa i finansowa.

Zapraszam
    pomoc.matma@o2.pl - odpowiedź w ciągu 3 godzin
  • slim

Udzielę korepetycji z programowania w JAVIE (przedmioty: prg1, wpr, mpr). Jeżeli chcesz się uczyć programowania obiektowego od podstaw albo interesuje Cię wyższy poziom - zgłoś się do mnie. Preferuję naukę przez rozwiązywanie zadań (wymyślam zadania na zajęcia i zadaję pracę domową). Nauczę Cię programować czytelnie, elegancko, efektywnie i zgodnie z obowiązującymi normami. Oferuję również "pomoc" przy zadaniach szkolnych i projektach. Jeżeli jesteś zainteresowany (zainteresowana) napisz lub zadzwoń 792 396 868. Pozdrawiam.
  • Rafał Korepetycje matma fizyka

udzielę korepetycji z matematyki (analiza, algebra).
    Dojeżdżam (chociaż nie wszędzie).

Kontakt priv lub najlepiej sms 515 537 695. W zgłoszeniu podać przedmiot, zakres materiału, dzielnicę i pasujące terminy.
  • Prezes.S.S.

Potrzebuje korepetycji z ASP.NET

Mam do napisania jeden program i nie radzę sobie.
    Możemy się umówić na jakąś rekompensatę za pomoc.
  • verton

poszukuje korepetytora programowania javy (pętle, funkcje, operatory-czyli podstawy) mam lekcje w liceum z p.Tomaszewskim ale nie rozumiem tego co on tlumaczy.....
  • MakudoNaRudo

Poszukuję kogoś od Fizyki:) programowanko zadań
  • Karolcia

Studentka Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie udzieli korepetycji z języka angielskiego na wszystkich poziomiach zaawansowania poczynając od A1 co C2.
    Posiadam certyfikaty językowe- FCE, CAE, byłam rok w Londynie, gdzie posługiwałam się wyłącznie językiem angielskim. Maturę rozszerzoną z języka angielskiego zdałam na 98%.

-przygotowanie do egzaminu gimnazjalnego, matury (rozszerzonej,podstawowej, ustnej), certyfikatów językowych (FCE, CAE, CPE, BEC), konkursów,olimpiad
    -nauka gramatyki, słownictwa, listening, writing, speaking
    -materiały dostarczam sama i również proponuję dodatkowe materiały do zakupienia
    - korepetycje mogą być zarówno dla dzieci, młodzieży jak i osób dorosłych (przygotowujących się do wyjazdu za granicę lub potrzebujących języka angielskiego w życiu codziennym)
    -prowadzę również konwersacje-
    -business english & general english& legal english
    -pomoc w pracach domowych, tłumaczenia
    -Jest również możliwość przyjścia z kolegą/koleżanką na lekcje, wtedy cena jest niższa.
    Lekcji udzielam u siebie w mieszkaniu przy samym metro Racławicka.
    Prowadzę lekcje - 60 min oraz 90 min (wedle życzenia 2 h)

Kontakt:
    tel: 606 301 406
    mail: karolina@rj.pl
    gadu: 7238181
  • Anonim

Udzielę korepetycji z języka francuskiego na każdym poziomie
    biegle mówię w tym języku - mieszkałam we Francji przez 12 lat ...
    Mam doświadczenie w udzielaniu korepetycji.

Godziny i cena do ustalenia.
    zuzanna.walas@wp.pl
  • Anonim

Udzielę korepetycji z

- Photoshopa
    - Illustratora
    - InDesigna
    - After Effects

Zapraszam osoby początkujące i zaawansowane. Mogę pomóc przy projektach, doradzić w kwestiach typografii, składu, druku. Od ponad roku daję korki z powyższych programów i prowadzę szkolenia. Od 2006 publikuję tutoriale w magazynie dla grafików PSD.

zuzisue@yahoo.com
  • PJLinka

W portalu PJLinka.pl ogłoszenia o udzielaniu korepetycji są łatwiej i lepiej eksponowane wiec zapraszam wszystkie mądre osoby które mogą pomóc w nauce.
  • Rafał

Witam, szukam kogoś kto pomoże mi w przedmiotach AM1 i MAD. Proszę o kontakt na maila: r.rebecki@gmail.com lub na priv.
  • Konrad

Udzielę korepetycji z Javy
    -wyjaśnianie zagadnień z wykładów
    -pomoc z co tygodniowymi zadaniami z PRG1, WPR, MPR + projekt

kontakt gg: 4999934
  • Karolcia

Studentka Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie udzieli korepetycji z języka angielskiego na wszystkich poziomach zaawansowania poczynając od A1 co C2.
    Posiadam certyfikaty językowe- FCE, CAE, byłam w Londynie na dwóch kursach językowych- 2-miesięcznym oraz rocznym, gdzie uczęszczałam do szkoły angielskiej oraz na kursie językowym na Malcie. Maturę rozszerzoną z języka angielskiego zdałam na 98%. Posiadam 3-letnie doświadczenie w udzielaniu korepetycji z języka angielskiego, mam swoje metody nauczania oraz opracowane przez siebie materiały na różnych poziomach zaawansowania. Jestem osobą wymagającą, konsekwentną i cierpliwą, dlatego też oczekuję od uczniów współpracy i systematycznej pracy.
    W ramach korepetycji zapewniam stały kontakt mailowy, pomoc mailową w zadaniach domowych i innych pracach.
    -przygotowanie do egzaminu gimnazjalnego, matury (rozszerzonej, podstawowej, ustnej), certyfikatów językowych (FCE, CAE, CPE, BEC, LCCI), konkursów, olimpiad
    -nauka gramatyki, słownictwa, listening, writing, speaking (general&business english)
    -materiały dostarczam sama i również proponuję dodatkowe materiały do zakupienia
    - korepetycje mogą być zarówno dla dzieci, młodzieży jak i osób dorosłych (przygotowujących się do wyjazdu za granicę lub potrzebujących języka angielskiego w życiu codziennym)
    -prowadzę również konwersacje
    -business english & general english& legal english& medical english
    -pomoc w pracach domowych, tłumaczenia specjalistyczne (pol-ang, ang-pol)
    -jest również możliwość grup 2-3 osobowych wtedy cena jest niższa
    Lekcji udzielam u siebie w mieszkaniu przy samym metro Racławicka.
    Prowadzę lekcje - 60 min oraz 90 min (wedle życzenia 2 h)

Kontakt:
    tel: 606 301 406 (godziny wieczorne w tygodniu, weekendy-cały dzień)
    mail: karolina@rj.pl
    gadu: 7238181
  • pawełek

Potrzebuję korepetycji z MAD'u.
    I rok - Informatyka.

Kontakt:
    gg: 9399393
    e-mail: p.wojtkow@gmail.com
    PW
  • Anonim

Wykonam profesjonalną korektę każdego tekstu w formie elektronicznej, m.in. prac licencjackich, magisterskich oraz różnego rodzaju tekstów przeznaczonych do zamieszczenia w Internecie.

Korekta obejmuje sprawdzenie tekstu pod względem poprawności językowej, błędów interpunkcyjnych, ortograficznych, gramatycznych i stylistycznych. Przy pracach dyplomowych obejmuje ona również graficzne rozplanowanie pracy.

Uwaga! Nie piszę prac. Wykonuję jedynie korektę.

Cena: 3zł za stronę.

e-mail: szekter@wp.pl
  • Pomocny Matematyk - rozwiązywanie zadań

Express Matematyczny > Rozwiązywanie Zadań, rzetelnie i fachowo

Pomogę rozwiązać Twoje zadania, także całą ich listę. Krótkie terminy realizacji. Jeśli zadania otrzymujesz systematycznie np. co tydzień, nie stanowi to problemu, mogę pomóc Ci w rozwiązaniu.
    Zakres matematyki wyższej, matematyka finansowa, ubezpieczeniowa, analiza, algebra, logika, statystyka, geometria, ekonometria, itp.
    - układy równań i nierówności liniowych
    - równania i nierówności kwadratowe wielomiany
    - macierze, wyznaczniki, równania macierzowe
    - liczby zespolone
    - pochodne, całki
    - ciagi
    - szeregi liczbowe i funkcyjne
    - szeregi potęgowe
    - funkcje wykładnicze i logarytmiczne
    - funkcje trygonometryczne
    - rachunek różniczkowy i całkowy
    - przebiegi zmienności funkcji
    - funkcje dwu lub więcej zmiennych
    - ekstrema funkcji dwu zmiennych
    - reguła de L'Hospitala
    - zastosowania geometryczne całek
    - całki podwójne i ich zastosowania do obliczania objętości brył
    - kombinatoryka
    - klasyczna definicja prawdobodobieństwa
    - schemat Bernoulliego
    - prawdopodobieństwo warunkowe i całkowite
    - zmienne losowe i ich rozkłady
    - dystrybuanta zmiennej losowej
    - wartość oczekiwana, wariacja - a także wiele, wiele innych zagadnień

Do rozwiązań może być również dołączony opis krok po kroku wykonywanych czynności w celu łatwego przyswojenia i zrozumienia materiału.

e-mail: pomoc.matma@o2.pl
    odpowiadam w ciągu godziny
  • brs^^

poszukuje kogos z am1
  • :::MoniQue:::

Witam,

Przy wsparciu programistów IV roku Politechniki Warszawskiej oferuję pomoc w zaliczeniu przedmiotów. Znajomość: JAVA, C++, PHP, JavaScript, C#
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)