PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam chciałbym sie spytac czy ciezko jest sie dostac do tej szkoly na kierunek informatyka ?
  • Lucas

A odwiedziłeś stronę szkoły i przeczytałeś jak wygląda rekrutacja?
  • Pღvel

nie
  • wolf_alfa

'kiedy dostanę wiadomośc o decyzji komisji rekrutacyjnej, czy dostałem się?'
    'spełnia Pan wszystkie warunki. Witamy na uczelni'
    tak to wygląda
  • Popiołkas

>Michał <3 MaLwInka :* napisał
    >Witam chciałbym sie spytac czy ciezko jest sie dostac do
    >tej szkoly na kierunek informatyka ?

jest cholernie ciezko, jesli nie masz 100% z matmy rozszerzonej, 98% z fizyki roz. to nie masz szans stary, najlepiej jesli jeszcze napiszesz mature z historii (oczywiscie roz) oraz z wiedzy o tancu (ten przedmiot liczy sie najbardziej do naszej szkoly) :)

ps. sory nie moglem sie powstrzymac:)
  • Lucas

ja się powstrzymałem ... ale mnie korciło :P
  • Anonim

nie sluchaj popiolka ja mialem 97% z maty i sie dostalem!
    no ale mialem 100% z wiedzy o tancu to moze dlatego; /
  • Anonim

Ja bym raczej powiedział, że ciężko wylecieć...
  • Anonim

No ja zdaje Historie sztuki tanca łaciński białoruski KokodzaMski i wogole i wszystkie przedmioty :]
  • Anonim

...
    biedak...
  • marny

Dostajesz się bez problemu, a to czy skończysz zależy tylko od Ciebie. Studiujesz jeśli bedziesz płacił za szkołe + rozliczał się z kart egzaminacyjnych. Jeśli nie pozaliczasz pewnej ilości przedmiotów wymaganych do uzyskania promocji na kolejny semestr to... i tak nadal studiujesz. Dostajesz przymusowa przerwe na zrobienie tych przedmiotów (płatne; nie pytaj co po ile bo wszystko sie zmienia i bedziesz mial opisane w regulaminie), ale najważniejsze, że NADAL STUDIUJESZ!
  • Rappen

Ja powiem tak, że studia nie są łatwe, trzeba się sporo uczyć, tylko zależy też na kogo się trafi. Czasem niektórzy np. programowanie mają trudne że przechodzi mało kto, a czasem tak że nie ma aż takich stresów. Tak więc wszystko zależy od podejścia, motywacji i ćwiczeniowców. Co do matury to oczywiscie dostac sie moze nie jest az tak najciezej, ale zeby sie utrzymac bez ITN to sztuka.
  • Rappen

>mały wódz napisał
    >Ja bym raczej powiedział, że ciężko wylecieć...

Widać, że za krótko tu studiujesz; p jak przejdziesz 3semestr to pogadamy zobaczymy ile Twoich ziomków zostanie w grupie.
  • Anonim

> Widać, że za krótko tu studiujesz; p jak przejdziesz 3semestr to
    > pogadamy zobaczymy ile Twoich ziomków zostanie w grupie.

Aj, zapomniałem o magicznym słowie *chcieć*.
  • Architekt

Dostać się nie trudno. Utrzymać gorzej. Ale jak jesteś zdolnym dzieckiem to sobie poradzisz :D
    No i "chcieć ", to kluczowe słowo w tej kwestii.
  • adzia93

Ale z tą wiedzą o tańcu to żart?
    Co i na ile procent minimum trzeba zdać żeby tam studiować, ale tak na serio. - Mógłby ktoś napisać? Będę ogromnie wdzięczna :)
  • Popiołkas

matme podstawowa na 30%

a no i ogolnie mature musisz miec zdana
  • emilia

Cześć, chcialabym bardzo sie dostac do waszej szkoly, mature z matematyki zdam nawet na wiecej niz 30% ale watpie zebym zdala z Polskiego gdyz jestem Włoszką, na pewno zdam mature z matmy, wloskiego i angielskiego.Czy mam szanse?? Dziękuje.
  • Anonim

Mniemam, że zdajesz maturę w Polsce. Skoro tak, to egzamin maturalny uznany jest za ważny w momencie zdania na więcej niż 30% języka polskiego, matematyki i języka obcego nowożytnego.

Inaczej sprawa miałaby się w przypadku zdawania przez Ciebie matury w innym kraju. Wtedy jeśli jest to konieczne nostryfikujesz swoją maturę i pod uwagę brana pod uwagę jest ocena z matematyki, fizyki bądź informatyki na maturze.

Odpowiadając na zadane przez Ciebie pytanie: szanse masz, ale jak zdasz egzamin maturalny.
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)