PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • wilk

Jest tu może ktoś, kto studiuje na PJWSTK metodą e-learningu. Zastanawiam się nad rozpoczeciem studiów przez internet, ale nie wiem czy warto, bo tanie nie sa:(
    Jakie są Wasze opinie na ten temat.
    Poza tym jak wygladaja egz. itd. Na stronie napisali, ze trzeba przyjezdzac na egz. itd. A co jezeli nie zda sie w pierwszym terminie. Ogolnie bylby to dla mnie problem poniewaz aktualnie mieszkam 2000km poza granicami Polski.
    Ile kosztują poprawki, etc.

Z góry dzięki za pomoc
  • Anonim

Ja dopiero zaczynam. Miałam okazję postudiować sobie trochę na MIMUWie, ale tam normalnym ludziom nie polecam. Tutaj widzę, że to ma ręce i nogi. Wszystko zaczyna się 5-dniową sesją laboratoryjną z przedmiotu o nazwie Użytkowanie Komputerów, Oprogramowania i Internetu (Word, Excel, FrontPage, HTML), jak więc widać... podstawy. W czasie semestru trzeba robić zadania i przesyłać je w określonym terminie do sprawdzenia. Raz w tygodniu odbywają się konsultacje przez chat, jest forum. Poza tym, zawsze można skontaktować się drogą mailową. Jeśli chodzi o egzaminy, podobno jedna poprawka jest wliczona w cenę przedmiotu. A jeśli masz np. certyfikat CAE lub CPE (tak jak ja, nie chwaląc się :P), możesz zostać zwolniony z angielskiego.
  • wilk

A jak to jest z poprawkami. Jak to powszechnie wiadomo nie wszystko musi udać się zaliczyć za pierwszym razem... Jeżeli czegoś nie zaliczę to będę musiał tak jeździć do skutku, bo to wtedy mija się z celem?

By the way mam CAE, tak wiec przynajmniej ang. by byl z glowy; )
  • Anonim

Może niech się wypowie ktoś bardziej doświadczony w tej kwestii. Według mnie, to jest całkiem logiczne, że zdajesz do skutku.
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)