-
wilk
Jest tu może ktoś, kto studiuje na PJWSTK metodą e-learningu. Zastanawiam się nad rozpoczeciem studiów przez internet, ale nie wiem czy warto, bo tanie nie sa:(
Jakie są Wasze opinie na ten temat.
Poza tym jak wygladaja egz. itd. Na stronie napisali, ze trzeba przyjezdzac na egz. itd. A co jezeli nie zda sie w pierwszym terminie. Ogolnie bylby to dla mnie problem poniewaz aktualnie mieszkam 2000km poza granicami Polski.
Ile kosztują poprawki, etc.
Z góry dzięki za pomoc -
Anonim
Ja dopiero zaczynam. Miałam okazję postudiować sobie trochę na MIMUWie, ale tam normalnym ludziom nie polecam. Tutaj widzę, że to ma ręce i nogi. Wszystko zaczyna się 5-dniową sesją laboratoryjną z przedmiotu o nazwie Użytkowanie Komputerów, Oprogramowania i Internetu (Word, Excel, FrontPage, HTML), jak więc widać... podstawy. W czasie semestru trzeba robić zadania i przesyłać je w określonym terminie do sprawdzenia. Raz w tygodniu odbywają się konsultacje przez chat, jest forum. Poza tym, zawsze można skontaktować się drogą mailową. Jeśli chodzi o egzaminy, podobno jedna poprawka jest wliczona w cenę przedmiotu. A jeśli masz np. certyfikat CAE lub CPE (tak jak ja, nie chwaląc się :P), możesz zostać zwolniony z angielskiego. -
wilk
A jak to jest z poprawkami. Jak to powszechnie wiadomo nie wszystko musi udać się zaliczyć za pierwszym razem... Jeżeli czegoś nie zaliczę to będę musiał tak jeździć do skutku, bo to wtedy mija się z celem?
By the way mam CAE, tak wiec przynajmniej ang. by byl z glowy; ) -
Anonim
Może niech się wypowie ktoś bardziej doświadczony w tej kwestii. Według mnie, to jest całkiem logiczne, że zdajesz do skutku. -
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne