PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • gu

Hej! chciałam Was zapytać o kurs japońskiego na pjwstk. Jest on godny polecenia? Mam ogromną ochotę na rozpoczęcie nauki tego języka i nie wiem jaką szkołę wybrać...
  • Couch Potato

Jest całkiem dobry; p nie zebym miał jakies porównanie...pozatym nie wiem jak wyglada kurs płatny i czy sie czyms różni od tego na który moga chodzic studenci, ale i tak jest wporzadku.
  • BorysR

Na darmowym dla studentow bylo fajnie ale niestety ilosc godzin jest zbyt mala by dalo rade sensownie opanowac japonski. Z tym jest problem nawet na japonistyce.
  • gu

:) a czy jest jakaś osoba, która chodziła na ten kurs i za niego płaciła? bo nie jestem studentką pjwstk i nie mam możliwości załapać sie na bezpłatny :P wiem, że trwa on 2 lata, czy mógłby ktoś podać mi jakieś konkrety? bo ze strony niewiele wynika a na maila jeszcze mi nie odpisali; )
  • Anonim

kurs jest fajny:) poznajesz nie tylko znaki(hiragana katakana) ale i kulture,zwyczaje i zachowanie
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)