-
j.
Cześc. Chodze dopiero do pierwszej klasy liceum ale juz chce zaczac przygotowywac sie ,by dostac sie do waszej szkoły.Słyszałam różne opinie i zdaje sobie sprawe jak trzeba sie natrudzic by zdac egzamin wstepny. Ale chciałabym dostac od was troche otuchy i pomocnych rad.Dzienks -
pan.Tunio
-
Daniel Fukuda
-
j.
Ja słyszałam ze hajs nie wystarczy zeby sie dostac :/ ,bardzo chciałbym dostac sie na Architekture Wnetrz i jak na kazde takie studia jest potrzebna teczka z pracami , ale u was podobno maja duze wymagania co do teczki , moze sie mylę .....a opowiedzcie jak wygląda u was egzamin ?? -
-
Jacek
zgadza sie wymagania sa bardzo bardzo wysokie a egzamin bardzo ciezki ja sam podchodzilem do niego 4 razy ale wkoncy sie udalo i jestem:) naprawde musisz sie bardo duzo uczyc ale warto:) pozdrawiam student pjwstk -
j.
-
Jacek
No na egzaminie sa rozne zagadnienie z roznych dziedzin nauki jak fizyka kwantowa, informatyka , zarzadzanie, matematyka stosowana oraz dyskretna, rachunku rozniczkowego, analizy oraz algebry, logiki matematycznej, teori sygnalow i obwodow, ryskunu i wiele inncyh najwiekszy nacisk jest jednak polozony na teorie fizyki kwantowej oraz algorytmow i matematyki dyskretnej. Z egzaminu mozesz zdobyc 100pkt i z tego co pamietam przyjowali od 87. W sumie nie ma co sie dziwic moim zdaniem i tak to jest malo jak na ta elitarna szkole ceniona na calym swiecie:) -
j.
-
Jacek
-
j.
-
miki
-
j.
-
pan.Tunio
LOOOOL:)
a tak serio to cziluj, dostanie sie na pejot jest praktycznie rownoczesne z wyrazeniem checi studiowania tutaj. -
Jacek
nie, nie dostać się na kierunek fizyków jądrowych nie jest takie proste -
j.
ale ja chciałabym studiowac Architekture;))) ale to zapewno równie trudne....heh -
Anonim
>Justice. napisała:
>ale ja chciałabym studiowac Architekture;))) ale to zapewno
>równie trudne....heh
Jeśli chodzi o Architekturę Wnętrz, to na PJ prowadzony jest kurs z rysunku i malarstwa przygotowujący właśnie do studiowania na tym kierunku. Oprócz tego, trzeba dużo samemu rysować... tyle przynajmniej słyszałam na tym kursie. -
Daniel Fukuda
>mikael napisał
>LOL...
>a tak przy okazji nie od 87, a od 83... nie strasz.
CO?!?! Ja miałem kutwa 95 pkt i mnie nie przyjęli (10 lata temu), WTF?! -
pan.Tunio
>Jacek napisał
>nie, nie dostać się na kierunek fizyków jądrowych nie
>jest takie proste
to twoja dzialka, ja cziluje:) -
Jacek
-
Couch Potato
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne