PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • j.

Cześc. Chodze dopiero do pierwszej klasy liceum ale juz chce zaczac przygotowywac sie ,by dostac sie do waszej szkoły.Słyszałam różne opinie i zdaje sobie sprawe jak trzeba sie natrudzic by zdac egzamin wstepny. Ale chciałabym dostac od was troche otuchy i pomocnych rad.Dzienks
  • pan.Tunio

zbieraj $:)
  • Daniel Fukuda

Dostać się to nie problem... każdy się dostaje... naprawdę każdy :)
  • j.

Ja słyszałam ze hajs nie wystarczy zeby sie dostac :/ ,bardzo chciałbym dostac sie na Architekture Wnetrz i jak na kazde takie studia jest potrzebna teczka z pracami , ale u was podobno maja duze wymagania co do teczki , moze sie mylę .....a opowiedzcie jak wygląda u was egzamin ??
  • Jacek

zgadza sie wymagania sa bardzo bardzo wysokie a egzamin bardzo ciezki ja sam podchodzilem do niego 4 razy ale wkoncy sie udalo i jestem:) naprawde musisz sie bardo duzo uczyc ale warto:) pozdrawiam student pjwstk
  • j.

Dzięki :)) a konkretnie co jest na egzaminie??
  • Jacek

No na egzaminie sa rozne zagadnienie z roznych dziedzin nauki jak fizyka kwantowa, informatyka , zarzadzanie, matematyka stosowana oraz dyskretna, rachunku rozniczkowego, analizy oraz algebry, logiki matematycznej, teori sygnalow i obwodow, ryskunu i wiele inncyh najwiekszy nacisk jest jednak polozony na teorie fizyki kwantowej oraz algorytmow i matematyki dyskretnej. Z egzaminu mozesz zdobyc 100pkt i z tego co pamietam przyjowali od 87. W sumie nie ma co sie dziwic moim zdaniem i tak to jest malo jak na ta elitarna szkole ceniona na calym swiecie:)
  • j.

a na jaki kierunek zdawałes?
  • Jacek

fizyka kosmosu i astronautyka kiedys bede pracowal w NASA:D
  • j.

Niewiedziałam ze sa tam takie kierunki :)gratulacje
  • miki

LOL...
    a tak przy okazji nie od 87, a od 83... nie strasz.
  • j.

i tak sie boje :/
  • pan.Tunio

LOOOOL:)

a tak serio to cziluj, dostanie sie na pejot jest praktycznie rownoczesne z wyrazeniem checi studiowania tutaj.
  • Jacek

nie, nie dostać się na kierunek fizyków jądrowych nie jest takie proste
  • j.

ale ja chciałabym studiowac Architekture;))) ale to zapewno równie trudne....heh
  • Anonim

>Justice. napisała:
    >ale ja chciałabym studiowac Architekture;))) ale to zapewno
    >równie trudne....heh

Jeśli chodzi o Architekturę Wnętrz, to na PJ prowadzony jest kurs z rysunku i malarstwa przygotowujący właśnie do studiowania na tym kierunku. Oprócz tego, trzeba dużo samemu rysować... tyle przynajmniej słyszałam na tym kursie.
  • Daniel Fukuda

>mikael napisał
    >LOL...
    >a tak przy okazji nie od 87, a od 83... nie strasz.

CO?!?! Ja miałem kutwa 95 pkt i mnie nie przyjęli (10 lata temu), WTF?!
  • pan.Tunio

>Jacek napisał
    >nie, nie dostać się na kierunek fizyków jądrowych nie
    >jest takie proste

to twoja dzialka, ja cziluje:)
  • Jacek

;)
  • Couch Potato

Bzdura :D
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)