PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Cze, idę teraz na to zarządzanie zaocznie w Wawie. Powie mi ktoś, jak tam zajęcia wyglądają? Albo czy są jakieś fajne dodatkowe zajęcia? Albo jak tam kadra-czy jakaś z jajem :)
  • Tomek

wsystko fajnie, ide kolejny raz na ten kierunek ale na dzienne bo za pierwszym nie udalo sie w 100%
  • Anonim

A bardzo cisną na matmie?
  • .:.Kali.:.

Nikt Cię nie ciśnie na studiach - masz się uczyć sam i tyle, ale będzie ciężko; )
  • Anonim

Hehe, powinno się udać :)
    Tylko ta matma mnie martwi...
  • dejewi

Powiem tak:
    Jeśli się człowiek uczy i po przyjściu z uczelni rozwiązuje te zadania które były danego dnia to nie ma problemu :)
    Ale jeśli wszystko zostawiasz na ostatni dzień to jest jak jest :P
  • Anonim

A jaki jest poziom z anglika? Czy zależy do wykładowcy; P
  • dejewi

Zależy na jaki poziom się zakwalifikujesz :P
  • Anonim

>Rey√en napisał
    >A jaki jest poziom z anglika? Czy zależy do wykładowcy; P

Piszesz na początku test, który Cię zakwalifikuje do odpowiedniej grupy, możesz się w razie czego przenieść do słabszej (w drugą stronę nie wiem jak to działa).

Sprawdzian to o ile pamiętam test jednokrotnego wyboru z 'english in use' (ze 40 pytań).

Sam angielski to głównie business, nie ma dużego nacisku na gramatykę, tylko na słownictwo i mówienie.
  • marny

Przez 6 semestrów lektoratu jestes przygotowywany do egzaminu SEFIC, który odbywa się pod koniec 6go semestru. I generalnie wokół tego to wszystko się kręci.

W tym roku (o ile mi wiadomo) zdali wszyscy, którzy do niego podeszli.
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)