-
..:: GreQ FTW ::..
Witam,
Mam nastepujace pytanie.
Nie zaliczylem egzaminow z RBD i AM1 w pierwszym terminie, wiec przysluguje mi jeden nie platny termin poprawkowy z tych egzaminow.
W pierwszym semestrze przy egzaminach nie bylo potrzeby zapisywania sie na egzaminy poprawkowe, a teraz z tego co widze w @dziekanacie jest opcja zapisz.
Powinienem sie na te egzaminy zapisac? -
Anonim
To jest tak, ze jak masz poprawke ktora Ci przysluguje to po prostu idziesz, zdajesz (lub nie) i z glowy.
Jesli mialbys platna to wtedy mozesz sie zapisac via @dziekanat. Jest to o tyle fajne rozwiazanie, ze nie musisz nigdzie latac i pokazywac dowodu wplaty, bo po zapisaniu sie na egzaminy, Twoje konto zostanie automatycznie obciazone odpowiednia kwota. A pozniej wiadomo - jak jestes na minusie, to nic nie zalatwisz, wiec musisz zaplacic; ) -
Wojtek
Eh cholera, a ja dzisiaj staromodnie pojechałem na uczelnie z dowodem wpłaty, nic nie wiedząc o nowej "@" metodzie :/
Tak czy siak, dobrze wiedzieć :D -
.:: Akashia ::.
powiedzcie mi za każdy egzamin płaci się 70zł?? (tzn jeśli ktoś zaliczył ćwiczenia, ale nie zaliczył egzaminu) -
-
Wojtek
Pierwszą poprawkę z danego przedmiotu masz gratis. Potem już płacisz 70zł za każdym podejściem :)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne