PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ..:: GreQ FTW ::..

Witam,
    Mam nastepujace pytanie.
    Nie zaliczylem egzaminow z RBD i AM1 w pierwszym terminie, wiec przysluguje mi jeden nie platny termin poprawkowy z tych egzaminow.
    W pierwszym semestrze przy egzaminach nie bylo potrzeby zapisywania sie na egzaminy poprawkowe, a teraz z tego co widze w @dziekanacie jest opcja zapisz.
    Powinienem sie na te egzaminy zapisac?
  • Anonim

To jest tak, ze jak masz poprawke ktora Ci przysluguje to po prostu idziesz, zdajesz (lub nie) i z glowy.

Jesli mialbys platna to wtedy mozesz sie zapisac via @dziekanat. Jest to o tyle fajne rozwiazanie, ze nie musisz nigdzie latac i pokazywac dowodu wplaty, bo po zapisaniu sie na egzaminy, Twoje konto zostanie automatycznie obciazone odpowiednia kwota. A pozniej wiadomo - jak jestes na minusie, to nic nie zalatwisz, wiec musisz zaplacic; )
  • Wojtek

Eh cholera, a ja dzisiaj staromodnie pojechałem na uczelnie z dowodem wpłaty, nic nie wiedząc o nowej "@" metodzie :/

Tak czy siak, dobrze wiedzieć :D
  • .:: Akashia ::.

powiedzcie mi za każdy egzamin płaci się 70zł?? (tzn jeśli ktoś zaliczył ćwiczenia, ale nie zaliczył egzaminu)
  • Wojtek

Pierwszą poprawkę z danego przedmiotu masz gratis. Potem już płacisz 70zł za każdym podejściem :)
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)