PJWSTK [1826]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy ktoś rok temu chodził na takie kursy ?
    Dostałem meila z pjwstk ze cos takiego rusza i chcialbym sie dowiedziec czy warto ?
  • Wojtek

Jak ledwo zaliczyłeś maturę z matmy (o ile w ogóle zdawałeś) to chyba warto :)

Osobiście nie uczestniczyłem; )
  • marny

Warto, zawsze warto.

Jest duża szansa, że kurs z matmy będzie prowadził ćwiczeniowiec przedmiotów matematycznych. Warto złapać kontakt. Czasem może to pomóc w zaliczeniu przedmiotu; -)
  • Anonim

hehe zebys wiedzial ze tak samo pomyslalem; )
  • Tomek

Te kursy to taki mały review z LO warto pochodzić, aczkolwiek niewiele pomoże :)
  • Tomek

Też chodziłem roq temu i jak dla mnie to bardziej "mały review" z MADu.
    Czy coś mi to dało to nie wiem, ale wiem, że jeżeli nie ma się nic innego (ważnego! =)) do roboty to warto tam pójść.. krzywda się (prawie) nie stanie, a coś do zyskania, nawet jeżeli będą to drobne rzeczy, zawsze jest.

PS. Polecał bym też na to chodzić osobą które rozważają wybranie się na PJWSTK za rok - świetny sposób by zobaczyć jak wyglądają zajęcia.
  • ToSterNaS

Zajęcia trochę inaczej wyglądają, bo większość robimy na komputerach
  • Anonim

dużo zależy na jakiego prowadzącego trafisz. Bywają też matematycy chaotyczni :)
    Ale generalnie wszystko zależy czy zaczynasz te studia od razu po maturze czy nie.
    Ja miałam 5 lat przerwy od matematyki, więc generalnie z chęcią sobie przypomniałam jak zeszyt w kratkę wygląda :)
    Choć na zajęcia z Algebry na 1 roku trafiłam już na lepszą prowadzącą niż te powtórki z matmy.
  • rein4ce

fajnie jakbym ja też takiego maila dostał...; )
    u mnie tak samo 5cio letnia przerwa w matematyce

wiadomo coś kiedy/gdzie sie na ten kurs zapisuje?
  • Damian

Jakby ktoś potrzebował więcej informacji to znajdzie je tutaj http://www.pjwstk.edu.pl/?strona=16...

• rein4ce

ok, czyli a propos trybu stacjonarnego jeszcze nie jest ustalone rozumiem
  • .:: Akashia ::.

ja rozpoczynałam informatykę tu ponad 3 lata po maturze i nie miałam większych (większych od innych;) ) problemów na przedmiotach matematycznych.. na kurs nie chodziłam.. ale też się nad nim zastanawiałam.. chociaż faktycznie jak ktoś nie używa praktycznie wcale matematyki przez kilka lat to głupio przyznać, ale nawet wzór na równanie kwadratowe wypada z głowy.. no ale to jest szybko do nadrobienia; )

więc też wydaje mi się, że jeśli ktoś nie ma nic sensownego do robienia to również wydaje mi się, że warto :)
  • Anonim

Kto dziś człapie się na kurs? :)
  • Allen-kun

Ja dziś byłem, nawet fajnie prowadzony. Serio po 4 latach od ostatniej styczności z matematyką trzeba coś tam sobie przypomnieć :).
  • Anonim

Niby tak, ale jam miałem w LO profil kulturoznawczo-językowy, to nawet logiki nie liznęliśmy... To dzisiaj to był jakiś Matrix kurde :/
  • Tomek

>Rey√en wrote:
    >Niby tak, ale jam miałem w LO profil
    >kulturoznawczo-językowy, to nawet logiki nie
    >liznęliśmy... To dzisiaj to był jakiś Matrix kurde :/

Matrix dopiero będzie na 1 wykładzie z MADów, nie mówiąc o ćwiczeniach xD
  • Allen-kun

Na szczęście zaoczne nie mają MADów w pierwszym semestrze, tylko dopiero w drugim. Marne pocieszenie ale zawsze :D.

Chociaż głupio, że tak obcinają na zaocznych liczbę godzin z przedmiotów.
  • Anonim

Co to są MADy? Bo ja to w ogóle idę na zarządzanie informacją, to może te najgorsze rzeczy mnie ominą; )
  • Anonim

>Rey√en napisał
    >Co to są MADy? Bo ja to w ogóle idę na zarządzanie
    >informacją, to może te najgorsze rzeczy mnie ominą; )

http://lmgtfy.com/?q=pjwstk+wiki+ma...
  • Szymon

W takim razie ominą ale będzie min Analiza i SADy.
  • 1
  • 2
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)