-
Anonim
Witam mam pytanie czy warto isc na ten kierunek ?? Gdyz zastanawiam sie cyz papiery skladac na ten kierunek czy tez nie skladac xP -
Anonim
Według mnie fajny kierunek, taki pośredni, to się wybieram :) Zobacz sobie listę przedmiotów na stronie.
No i ponoć dobra uczelnia :) -
Sandtalker
Dobra? Kogo znam to zachwala; )
Czy warto to chyba juz zalezy od Ciebie co chcesz robic po ukonczeniu. Tak jak mowi Raven. Sprawdz i porownaj przedmioty, co mozesz robic po tym, jakies moze specjalizacje Cie interesuja czy cos. Wielki informator PJWSTK ma troche wskazan itd. -
°Rouzey°
A tak wogóle to siema wszystkim i od razu pytanie, kto idzie na zarządzanie? :D
Bo ja TAK -
-
Sandtalker
Ja sie wybieram :) Dzienne.
Ciekawe ile osob bedzie. I ile zostanie; D -
..:: GreQ FTW ::..
Ostatnio bylo chyba ok 20-30 z tego co pamietam z rozpoczecia, no ale oczywiscie nie kazdy musial tam byc :)
Co do uczelni to super, tyle ze poziom dosc wysoki jezeli spodziewasz sie opieprzania 24/7 :) -
Anonim
-
Siekan
-
Anonim
-
Anielica
Ja też, zaocznie. O ile wyrobię się z badaniami do końca września i mnie przyjmą :P -
Sandtalker
Nie no, to jest kwestia pojscia ze skierowaniem na Sliska 5 [ http://maps.google.pl/?ie=UTF8 &ll=52.231384,20.99719&spn=0.0 01646,0.004635&t=h&z=18] i po 2 dniach (czasami podobno nawet szybciej, ja akurat tak mialem) masz zalatwione. Ale jestes pewna Alicjo, ze masz czas do konca wrzesnia? -
latająca dżdżownica czizzz
-
Anielica
>Sandtalker napisał
>Nie no, to jest kwestia pojscia ze skierowaniem na Sliska 5
>[ http://maps.google.pl/?ie=UTF8 &ll=52.231384,20.99719&spn=0.0 01646,0.004635&t=h&z=18]
>i po 2 dniach (czasami podobno nawet szybciej, ja akurat tak
>mialem) masz zalatwione. Ale jestes pewna Alicjo, ze masz
>czas do konca wrzesnia?
Trochę mnie nastraszyłeś i aż sprawdziłam:
'Kandydaci są przyjmowani w kolejności zgłoszeń do wyczerpania miejsc.
Zgłoszenia kandydatów na studia przyjmowane są w Biurze Rekrutacji od 4 maja do końca września 2009 roku."
Ufff:] Dzięki za namiar na Śliską -
Siekan
Czy jest ktos obeznany i moze napisac jak wyglada sprawa z w-f'em dla studentow I roku i czy jest jakas kolejnosc jesli chodzi o matme na zajeciach w sensie dzialy tematy itp ?? Nie odsylajcie mnie na strone szkoly tylko jak wiecie i mozecie pomoc to napiszcie;)
-
Anonim
O kolega dobrze myśli i czy jest tak jak na każdej uczelni że 1 dzień jest wolnego?? -
Wojtek
>mIcHaŁ Love To MaLwKa <3 napisał
>O kolega dobrze myśli i czy jest tak jak na każdej uczelni
>że 1 dzień jest wolnego??
LOLZOR, a z ciekawości to wskaż mi taką "każdą uczelnię" z dniem wolnym :)
W-F zaliczasz kiedy chcesz, możesz wcześniej, możesz później, ważne byś zaliczył do końca studiów. Obowiązkowe zajęcia z WF są chyba na 2. roku.
A z tym odsyłaniem na stronę szkoły to sporo prawdy jest; ). Nawet studenci informatyki powinni umieć czytać :D -
Siekan
ja nie watpie ze mozna przeczytac cos na stronie:P ale np dalej ciagnac temat w-f'u po tym co napisales wynika ze na 2 roku jest obowiazek uczestniczenia ale moge sobie wczesniej zaliczyc czyli np nie chce mi sie chodzic na I roku ale z przymusu chodze na II i zaliczam ale rownie dobrze moge chodzic na I roku zaliczyc i potem znow na II chodzic?? Widzisz dlatego prosze o pomoc i informacje osoby studiujace juz na uczelni by mogli dokladnie wytlumaczyc:D -
Wojtek
>ale rownie dobrze moge chodzic na I roku zaliczyc i potem znow na II chodzic??
Jeśli w takiej sytuacji na pierwszym roku uda ci się dostać na listę zajęć finansowanych przez PJ, to nie licz że na drugim roku cię również zapiszą na tą listę, kiedy już masz zaliczony rok W-Fu :) To nie instytucja charytatywna.
A ćwiczenia/trenowania czegokolwiek za własną kasę nikt ci nie zabroni przecie :) -
Anonim
>Wojtek napisał
>>mIcHaŁ Love To MaLwKa <3 napisał
>>O kolega dobrze myśli i czy jest tak jak na każdej
>uczelni
>>że 1 dzień jest wolnego??
>
>LOLZOR, a z ciekawości to wskaż mi taką "każdą
>uczelnię" z dniem wolnym :)
>
>W-F zaliczasz kiedy chcesz, możesz wcześniej, możesz
>później, ważne byś zaliczył do końca studiów.
>Obowiązkowe zajęcia z WF są chyba na 2. roku.
>
>A z tym odsyłaniem na stronę szkoły to sporo prawdy jest
>;). Nawet studenci informatyki powinni umieć czytać :D
Hmm Polibuda,Komiński,SWPS,UW,SGGW starczy?
-
Tomek
>O kolega dobrze myśli i czy jest tak jak na każdej
>uczelni
>że 1 dzień jest wolnego??
Hmm kolega pewnie pisze odnośnie planu zajęć.
W ubiegłym semestrze była taka grupa która miała jeden dzień w tygodniu wolny - piątek, ale nie liczyłbym na to w tym roku.
Natomiast na uczelniach, które piszesz taki proceder jest.
Co do UW to wiadomo mi tyle że sam układasz plan, ale nie oszukujmy się - są też zajęcia o sztywnych godzinach, więc o planie marzeń możesz zapomnieć.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne
Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...
Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych
Grona tematyczne:
Miejsca grona (5)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
Opium Club Wierzbowa 9/11, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
The Shot Polna, Warsaw
-