Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ..:: GreQ FTW ::..

Czy ktos zna jakis przyblizony termin kiedy pojawi sie plan zajec dla trybu dziennego?
    (Przydaloby sie, zeby wiedziec jak sobie niektore rzeczy poustawiac :))
  • Sandtalker

Niestety, taka wiedza jest dostepna tylko dla nielicznych. I Ci nieliczni tez pewnie go nie znaja.
    A tak na serio, to plany prawdopodobnie pojawia sie pod koniec wrzesnia.. tak przynajmniej mowia :> Poza tym, plan zajec dla trybu dziennego, ale jaki kierunek? :>
  • rein4ce

holy crap, semestr zaczyna sie juz 30ego wrzesnia :|
  • Sandtalker

Tak :)
    A ta uroczysta inauguracja 5.10 to jest dla wszystkich?
  • rein4ce

No podejrzewam, że nie będzie bramkarzy legitymujących przy wejściu :]
    kwestia zasadnicza - jak wypada/niewypada przyjsc ubranym na ta uroczystosc... tak pytam gdyby mi przeszlo przez mysl sie pojawic, a nie lubie byc jedynym w krawacie wsrod tlumu
  • Sandtalker

Ja tam lakierkow raczej zakladac nie bede :> Zawsze mozna przyjsc pol na pol.
    A byc jedynym wsrod tlumu pod krawatem to oznaka poziomu, a nie glupoty! :D
  • Anonim

Pytałam się ostatnio w dziekanacie o plan- po 20 września, czyli czas bliżej nieokreślony;)
  • marny

Biorąc pod uwagę poprzednie lata, to plan pojawi się do końca tego tygodnia, ale i tak będzie się on zmieniał przez pierwsze dni października. Zatem gdyby się okazało, że macie 2 różne przedmioty o tej samej porze, tego samego dnia, to proszę się nie dziwić -- norma, która szybko zostanie rozwiązana, jeśli tylko sami zainteresowani pochodzą przy tym temacie.; )

rein4ce: Inauguracja roku akademickiego jest imprezą, gdzie ludzie bez krawatów będą stanowili mniejszość na auli. Każdego roku zapraszani są znani ludzie, którzy prowadzą wykład na określony temat. Po tym wystąpieniu odbędzie się uroczyste wręczenie indeksów wybranym losowo studentom, a następnie po całej imprezie rozdane będą pozostałe indeksy. (za moich czasów tak było)

Osoby, które nie odbiorą indeksu na inauguracji mogą to zrobić w późniejszym terminie w dziekanacie.
    Tak to wygląda.; )
  • ..:: GreQ FTW ::..

Informatyka, no coz trudno sie mowi. Trzeba czekac :)
  • wolf_alfa

REGULAMIN STUDIÓW
    1. Przepisy ogólne
    § 4 Harmonogram zajęć ustala Prorektor ds. Ogólnych i podaje do wiadomości co najmniej 14
    dni przed rozpoczęciem roku akademickiego lub semestru poprzez ogłoszenie na stronie
    internetowej Uczelni oraz na tablicy informacyjnej w siedzibie Uczelni.

tymczasem będzie plan (ponoć) 28.09
  • Damian

Według informacji podanych na stronie plan będzie właśnie 28. Czy to nie lekka przesada?
  • Sandtalker

A bierzesz pod uwage, ze rekrutacja jest prowadzona az do 30 wrzesnia i trudno jest im przewidziec kto jeszcze przyjdzie i jakie grupy beda musieli tworzyc? :>
    Cierpliwosci, bedzie to bedzie. Narazie planuj sobie ogolnie :)
  • Damian

Chyba nie ja powinienem brać ten fakt pod uwagę. Do tej pory wydawało mi się, że regulamin do czegoś zobowiązuje, ale widocznie się myliłem. Tak więc pozostało mi zostać przy tym co zaproponowałeś, czyli planowaniu ogólnym; )
  • Wojtek

Myślicie, że to pierwszy raz kiedy uczelnia łamie własny regulamin? :D

Cierpliwości; )

Nieliczni mają już od kilku tygodni wgląd w plan zajęć w wersji "alpha", ten co ma się ukazać 28. na stronie to będzie "beta" albo "RC1" :D

A to że rekrutacja trwa do rozpoczęcia się roku akademickiego mnie bardzo rozbawiło; ) Dopychają ile wlezie :P
  • Damian

Mam nadzieję,że "RC1",który będzie 28. szybko stanie się "RTM" i nie będzie dużo zmian; ]
  • Wojtek

Nadzieja matką głupich, można w tym przypadku powiedzieć.

Z 3letniego doświadczenia zapewniam cię, że tak nie będzie; ) Plan będzie się "docierał" przez cały październik pewnie.
  • .:: Akashia ::.

rekrutacja jest prowadzona na 1 rok a nie na wszystkie.. więc ok może i 1 rok powinien mieć później plan, ale nie widze powodów dla których lata późniejsze jeszcze go nie mają..

ja na uniwerku plan mam już od CZERWCA!! a tu przez cały wrzesień nie mogą się znim uporać :/
  • Wojtek

Pejot to pejot :)
  • °Rouzey°

Pytanie. Na stronie pjwstk pisze że Inauguracja jest 5 października, a w Planie zajęć pisze że pierwszy dzien jest 30 września? która data dotyczy studentów pierwszego roku na stacjonarnych ?...
    Upewniam się....
  • rein4ce

inaugurcja zazwyczaj jest niezalezna od faktycznego rozpoczecia zajec, wiec spodziewam sie, ze wszyscy zaczynaja 30-ego
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)