-
キュバ
-
grafffik
-
-
Czarek
-
-
Tomek
tak się wtrące.... jeżeli już używacie WinSCP to warto by użyć protokołu SCP a nie SFTP :P w ten sposób macie szyfrowane połączenie.
http://www.users.pjwstk.edu.pl/~s64... -
Camoranessi
Wiecie może czy gdzies jest plan 2 semestru dla poszczegolnych grup?I rok. -
Anonim
-
Camoranessi
A z poprzedniego roku?Skoro w I semestrze był taki sam to może w II tak samo.Kłopotliwa sytuacja,bo na drugim kierunku mam rejestrację na semestr letni,a nie wiem jak to zrobić,żeby nie było kolizji z pjwstk. -
҉
Z ilu przedmiotów można mieć ITNy? Przykładowo, nie zostanę dopuszczony do egzaminu z Madów bo mam niezaliczone ćwiczenia, i np. odwinie mi się noga na TAKach, a potem ojej kumulacja i kaput na ALGach i potem powtórka z rozrywki na powtórkach... Pesymistyczny plan ale cóż, co wtedy? Out, czy jak mam z innych przedmiotów 5 to mogę wziąć 3 ITNy i lajt dalej spokojnie sobie żyć? -
Architekt
-
Camoranessi
A jak ujebie się wszystko,to można wziąc ITN ze wszystkich przedmiotów?(jakiś limit jest?)Powtarza się w I semestrze II roku czy od razu w semestrze letnim? -
Anonim
-
҉
-
Szymon
Jest limit - nie jestem na czasie jaki dokladnie jest obecnie poniewaz co semestr pojawiały się nowe zarządzenia w tej sprawie (zwykle bardziej rygorystyczne) ale jesli uwalisz wiecej niz kilka przedmiotow to musisz powtarzac semestr/rok nawet jesli masz same 5 (słownie - piątki. Nie 5 itnów; ) ) z pozostalych. Z tym, że powtarzając semestr nie musisz chodzić na ćwiczenia które wczesniej zaliczyłeś.
Kolega wyzej wspomnial o 3 przedmiotach - taka ilosc na pewno miesci sie w limicie.
O ile sie nie myle z TAKow sa tylko wyklady? Z wykladow nie ma ITNa tylko poprawki egzaminu. -
Camoranessi
Może pamietacie kiedy są wykłady w 2 semestrze.np z analizy czy jakis inny na ktory nie trzeba chodzic.Zresztą i tak nie chodziłem w I semestrze to sądze ze w II sie to nie zmieni.Mam problem bo muszę się zarejestrować na przedmioty na innej uczelni,a nie mogę tego zrobić nie wiedząc jak wygląda plan II semestru I roku.Sądzę że jesli chodzi o wykłady to odbywają się co roku w tym samym dniu o tej samej godzinie.Może ktoś z II roku lub III pomoże?Może jeszcze pamiętacie?Gdyby ktoś mógłby swój plan zapodać to byłoby super!
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne