PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • キュバ

Mam ten sam problem.
  • grafffik

a, no to teraz pytanie gdzie uderzyć z tym problemem. dziekanat ?
  •  

BSS
  • Czarek

Tez mialem wczoraj problem, dzisiaj juz wszystko smiga; ]
  • Tomek

tak się wtrące.... jeżeli już używacie WinSCP to warto by użyć protokołu SCP a nie SFTP :P w ten sposób macie szyfrowane połączenie.
    http://www.users.pjwstk.edu.pl/~s64...
  • Camoranessi

Wiecie może czy gdzies jest plan 2 semestru dla poszczegolnych grup?I rok.
  • Anonim

jeszcze za wcześnie :)
  • Camoranessi

A z poprzedniego roku?Skoro w I semestrze był taki sam to może w II tak samo.Kłopotliwa sytuacja,bo na drugim kierunku mam rejestrację na semestr letni,a nie wiem jak to zrobić,żeby nie było kolizji z pjwstk.
  • ҉

Z ilu przedmiotów można mieć ITNy? Przykładowo, nie zostanę dopuszczony do egzaminu z Madów bo mam niezaliczone ćwiczenia, i np. odwinie mi się noga na TAKach, a potem ojej kumulacja i kaput na ALGach i potem powtórka z rozrywki na powtórkach... Pesymistyczny plan ale cóż, co wtedy? Out, czy jak mam z innych przedmiotów 5 to mogę wziąć 3 ITNy i lajt dalej spokojnie sobie żyć?
  • Architekt

Bierzesz 3 ITNy i haj lajf
  • Camoranessi

A jak ujebie się wszystko,to można wziąc ITN ze wszystkich przedmiotów?(jakiś limit jest?)Powtarza się w I semestrze II roku czy od razu w semestrze letnim?
  • Anonim

Jak owalisz wszystko, to powtarzasz semestr...
  • ҉

a jak uwali wszystko poza 1 (no hkj chyba nie da się uwalić)?
  • Szymon

Jest limit - nie jestem na czasie jaki dokladnie jest obecnie poniewaz co semestr pojawiały się nowe zarządzenia w tej sprawie (zwykle bardziej rygorystyczne) ale jesli uwalisz wiecej niz kilka przedmiotow to musisz powtarzac semestr/rok nawet jesli masz same 5 (słownie - piątki. Nie 5 itnów; ) ) z pozostalych. Z tym, że powtarzając semestr nie musisz chodzić na ćwiczenia które wczesniej zaliczyłeś.
    Kolega wyzej wspomnial o 3 przedmiotach - taka ilosc na pewno miesci sie w limicie.
    O ile sie nie myle z TAKow sa tylko wyklady? Z wykladow nie ma ITNa tylko poprawki egzaminu.
  • Camoranessi

Może pamietacie kiedy są wykłady w 2 semestrze.np z analizy czy jakis inny na ktory nie trzeba chodzic.Zresztą i tak nie chodziłem w I semestrze to sądze ze w II sie to nie zmieni.Mam problem bo muszę się zarejestrować na przedmioty na innej uczelni,a nie mogę tego zrobić nie wiedząc jak wygląda plan II semestru I roku.Sądzę że jesli chodzi o wykłady to odbywają się co roku w tym samym dniu o tej samej godzinie.Może ktoś z II roku lub III pomoże?Może jeszcze pamiętacie?Gdyby ktoś mógłby swój plan zapodać to byłoby super!
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)