-
Smagal Jr.
Nigdzie na stronie uczelni nie mogłem znaleźć info na temat tego za jakie przedmioty na dany kierunek jest najwięcej punktów. Interesuje mnie głównie Informatyka. Liczę, że temat nie zostanie zamknięty chyba, że ktoś wrzuci linka jakiegoś; ) -
Tomek
Temat raczej do zamknięcia bo tego typu pytania już były.
Zresztą wszystko jest na stronie PJ. -
Damian
Nie znalazłeś takiej informacji, bo po prostu jej nie ma; ] Ale jest inna wg. której wystarczy jedynie zdana matura z matematyki (niezależnie od poziomu). Jej posiadanie nie jest również specjalnie koniecznie, bo z tego co wiem jeżeli jej się nie ma to przeprowadzany jest egzamin z matematyki (tylko czy na pewno?).
Edit: Chyba mam dobre serce. Odpisałem z racji tego,że sam często miałem trudności z odnalezieniem pewnych informacji. -
Sandtalker
A z mojego zrodla wynika, ze wystarczy zdac mature z matematyki lub informatyki lub fizyki zeby dostac sie do PJ na scisle :> Nie otrzymujesz punktow, przyjmowani sa ludzie az do wyczerpania limitu miejsc :> -
-
Tomek
Prawda jest taka że przyjmują jak leci - matma i fizyka to daje tylko zniżkę czesnego nic więcej.(no wiadomo trochę ułatwia jeśli chodzi o przedmioty)
Masz zdaną maturę? Świetnie możesz iść na PJWSTK -
Wojtek
Tak jak pisze Marynara :) Z tym że zniżka czesnego występuje tylko jeśli zdaliśmy maturę na odpowiednio wysoki wynik (zniżka obowiązuje chyba też na jakiś określony czas, pierwszy rok?).
Sandtalker:
Nie wspominaj o istnieniu jakichś limitów przy naborze, bo się wyda, że takich nie ma :P ciii :D -
Anonim
>Wojtek napisał
>Tak jak pisze Marynara :) Z tym że zniżka czesnego
>występuje tylko jeśli zdaliśmy maturę na odpowiednio
>wysoki wynik (zniżka obowiązuje chyba też na jakiś
>określony czas, pierwszy rok?).
Tak dla pierwszego roku
http://www.pjwstk.edu.pl/dokumenty/...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne